Ekonominyheterna som går hela tiden



Borde jag gråta om att jag redan är 7000 kr fattigare på ett av mina sparkonton? :)

Godnatt!

DH var hur bra som helst :) Nu har jag lite ångest över att jag inte har pluggat idag.. Jag har inte engelskaglosorna som är tills imorgon :/ Får säga det till henne att jag inte haft min bok och fråga ifall jag kan få göra de nästa lektion istället. Jag var och köpte en jacka innan! :) Den är verkligen hur fin som helst, mamma kanske ska köpa en likadan haha. Det var hon som såg den först, hon får skylla sig själv som visade den för mig ;) En jacka rikare, en tusenlapp fattigare.

 Jag anar att jag lär ha ont i benen imorgon, eller jag hoppas det, annars känns det som jag slitit för ingenting :P Gör det ont vet man ju att man var duktig med att slita dagen innan haha. Nä nu ni, dags att sova kanske. Väckarklockan får ställas på halv 6, vem vill byta liv med mig? =)

Btw, igår så såg Louise mitt nya pass med min jättefula bild och sa "haha du har ju en mascarafläck nedanför ögat!" Och jag ba "nej, jag har två leverfläckar där vid". Sen tog det typ 5 min för henne att se dom, på det svartvita fotot i passet är dom fläckarna gigantiska..?


Kopierat från Natacha Peyre



Jag och Dhani åkte till Ralph´s och köpte lite grejer till uteliggaren vid Pinkberry.

Detta är vad vi köpte:
3.6 liter vatten
1 liter mjölk
4st konserver med färdiga maträtter i.
1 påse nötter
2 Bananer
1 burk med skuren frukt
1 påse chips
1 Twix
1 tandborste
1 tandkräm
1 paket plastbestick
1 macka
1 flaska vitaminvatten

Jag gick fram och frågade först om det var ok att jag lämnade lite saker som vi köpt till honom.
Ville inte bara lämna det så han känner sig förnedrad, utan att han känner att man respekterar och frågar först. Han blev så glad, blev väldigt rörd faktiskt.
Tänk så mycket människor som har sjukt mycket pengar här i usa och nästan ingen gör något.
Skulle jag ha mycket pengar skulle jag gå hela dagarna och köpa mat till alla uteliggare, :)


Hur fantastisk är inte människan? Nu ska jag plugga, sen blir det att länga till desperate housewives, mindre än två timmar kvar!

Dagens i-landsproblem

Nä nu kommer jag börja gråta, som jag såg fram emot de där avsnitten så funkar inte nått av dom..

Måndag

Vad står på listan just nu?

MAT OCH HEROES!!!!!! :D


Besviken Emmely

Magnus, killen som ska köra till Sälen vid jul som jag skulle hänga på, iaf, jag ser han logga in med namnet "Anna <3" alldeles nyss, min första tanke är genast:

Jag: Jag hoppas att flickvännen vet om att du är upptagen över nyår!
Han: Jag kan ju säga att hon inte är glad :(
Jag: Hallååå! Bros before hoes, jag har paxat dig :(
Jag: Kan hon inte följa med då?
Han: Det skulle kännas konstigt, jag vill känna mig lite fri ju
Jag: Hur gammal är hon?
Han: 16
Jag: Asbra, då kommer hon inte in på krogen. Då festar hon med mig medan du är där och är hur fri som helst :)

Jag blir alltid besviken när planer spricker, folk som bangar, det är det värsta jag vet när man väl har blivit pepp. T.ex om han kollat upp stugor och verkligen peppat för det här, och jag väl är på, och sen.. ahhh dålig dag :P

Mitt åka utomlandskonto

Bra början va? :D Haha äh, nu är jag på G iaf!


ÅH GUD JAG SMÄLTER!!!!!


Måndag

Jaha, fan vilken bra dag då. Jag stiger upp, skönt med sovmorgon. Duschar och gör mig iordning och allt sånt där. Drar till tåget, träffar Johan, sitter med honom där och sen framme i Växjö går vi lite på stan. Sen går han och jag träffar Elin och Hilda. Sen hade vi en engelskalektion, vi fick dra när vi hade skrivit en sida om en hjälte. Drar till bikbok för att jag vill byta ut en tröja som är för stor, men nä, den fanns inte i mindre.. Drar till tåget, då får man sitta där och vänta i jävla 45 min innan det kommer, jag är kall och hungrig. När man väl satt sig på tåget så får man vänta aslänge innan det kör, så jävla drygt.. Men sen kommer iaf Louise och hennes klasskompis Pernilla :) Så då hade jag kul. Men när tåget var så jävla försenat så avr jag så irriterad att jag ville kasta nånting i väggen :P

Alltså.. Jag skulle varit i Osby kl 4, men vet ni när jag var här? Halv sex! Hör ni vilken dryg dag jag har haft eller? Jag har iaf varit och fixat allting på banken med mitt bankomatkort nu, skönt :) Sen har jag även köpt en vågtång, woho.

Nämen


Godnatt!

Älska måndagar, sovmorgon efter en "jobbig" helg haha. Det kommer vara längre än en timme tills skolan börjar när jag kommer till Växjö imorgon, så då ska jag nog gå på jakt efter en vågtång =) Louise ville in och shoppa med mig på morgonen, men det är inte så lätt när man inte fixat bankomatkortet än, buhu. Jag får leva på de ynka hundralapparna som jag har ute (som försvinner imorgon) och sen ska jag till banken imorgon för att se vad dom kan göra. Btw, jag berättade nyss min reklamidé för mina föräldrar, hahaha, jag asgarvade (så rolig tycker jag att jag är) medan mina föräldrar typ.. sa ingenting, men jag såg minsann hur dom verkligen försökte hålla tillbaka fnissandet ;D

Dags att plocka fram morgondagens outfit och packa väskan med det nödvändiga :) Imorgon ska jag nog åka och kolla så att my love finns kvar på klädkammaren (osby veromoda). Min mamma och jag är kär i den, fast den har en konstig krage, det är nog enda nackdelen med den, och att den kostar en tusenlapp..

Att det finns sånna monster..

20 åriga Nathalie har varit spårlöst försvunnen i 4 månader. Hennes pojkvän var den sista som såg henne, han sa att hon sprang ut ur deras lägenhet efter att dom hade bråkat. De senaste dagarna har man kunnat läsa om ett kvinnolik som hittats på en åker, i närheten av pojkvännens gamla hus, polisen trodde genast att det var Nathalie.

Jag har liksom suttit och tyckt synd om pojkvännen de senaste dagarna som fått alla anklagelser, så kan man nu läsa det här. Helt sjukt.. På tal om försvunnet folk så kollade jag även på en dokumentär om försvunna Madeleine idag. Jag har typ sett allting som hon är med i och läst alla nyheter som finns, men den här hade jag inte sett, verkligen letat efter den på internet men inte hittat innan :P Så hemskt hemskt hemskt..


Min blivande hårstil

JAA! Nu vet jag, imorgon tänker jag köpa en vågtång! Nu ska jag förändra mig lite, istället för att köra "lite lockigt" så ska jag ha hela håret vågigt, gah, det är nästan så jag vill dra ner och köpa den nu haha.


Söndag

Askul kväll igår då, jag och min syrra var hemma och kollade på Beck som gick på teven. Jag låg med ena öget stängt och andra ögat på teven, jättetrött, jag har till&med somnat med mig själv inloggad på msn :P Iaf, jag och min syrra höll på att skita ner oss över en sak igår haha. Min syrra satt i fotöljen och jag låg i soffan. Plötsligt får jag ett sms från ett okänt nr där det står "ligg still". Alltså.. min syrra sprang och låste dörren och jag vågade inte röra mig haha.

Sen med vår dagliga humor så skickde vi sms till varandra fast vi var i samma rum.

Jag: Nu kanske du trodde att du hade kompisar, men det var bara jag som skrev :)

Jag igen: Nä, inga kompisar denna gången heller..

Sandra försöker ge igen: Tror du verkligen att någon skulle vilja skriva till dig? Nejdu Emmely, det var bara jag :)

Dags för frukost =)

Lördag

Det blir inte fest idag heller. Inte jag som bangade menmen.. Det kan bli en bra sak, då ska jag försöka ta den här dagen till att plugga jättemycket. Fast jag har även bestämt mig för att åka in till Kristianstad och shoppa nu med mamma, så plugga kan jag göra senare :) Jag har ett jättestort historia-arbete som måste göras klart (jag har inte ens börjat) och sen ska vi hålla en hel lektion om ämnet.



Bild på mamma från bröllopet i England :) Jag har fått höra att jag är lik henne från alla sen jag föddes. Det tar jag som en komplimang. Jag hoppas jag också ser ut såhär när jag är 37 :P

Fredag

Egentligen så var jag bjuden på fest både idag och imorgon, men vet ni vad? Idag tänker jag inte göra någonting. Det ska bli så jävla skönt. Det brukar iofs inte sluta upp med att jag gör ingenting men jag är inställd på det just nu iaf :P Jag har fått en film från lovefilm och det är massa serieavsnitt på nätet som väntar på mig. Gud vad skönt det ska bli =)

Skitkul i skolan idag på engelskan när vi hade vår talkshow, backstreet boys vs spice girls. Det var domare, tre stycken från varje lag i en panel och sen publiken som skulle ställa en massa kluriga frågor. Okej, jag satt i publiken och skulle räcka upp handen när jag skulle säga nånting, men inte fan gjorde jag det, jag var så excited at jag skrek ut mina argument haha :D Vill ni veta bästa saken? Jag skulle dra min snyft-historia om hur backstreet boys (jag var alltså i spice girls-laget) hade dåligt inflytande på småtjejer eftersom när jag var liten så lekte jag och mina kompisar (läs: jag och louise) att vi var gravida med dom i backstreet boys, två av dom eller nått, och jag bara "I DIDN'T EVEN KNOW WHO THE FATHER WAS!" hahaha, nä men alltså, det bästa var att vi i början bestämde att jag skulle gråta när jag sa det, och när jag försökte gråta så lyckades jag, hahaha :D Och när domaren frågade om vi hade några sista ord så skrek jag ut "WERE HOT YOU'RE NOT! ", vi borde göra sånt här oftare :P

Men idag är minsann ingen vanlig dag inte, min bästa vän fyller år idag! GRATTIS CORNELIA! Om 1 år så är vi på krogen du och jag =) <3 (hon har redan fått ett gulligull sms av mig)

Tänkte tipsa er om en sak

Jag har precis legat och kollat på "the heartbreak kid", den fick mig minsann att skratta några ggr, haha =) Jo, det är egentligen inte själva filmen jag tänkte tipsa er om, utan hur jag fick tag på filmen, gratis, och samtidigt kan få så mycket mer.

Kolla här, jag blev medlem på den här hemsidan som är kanon, på framsidan ser ni en massa saker, ni kan få en av dom :P När man blivit medlem så behöver man bara skaffa 1 poäng och sedan värva lite folk. Jag fixade min poäng busenkelt. När ni blivit medlem på den sidan så kan ni gå in på erbjudanden och sedan välja "lovefilm" som man kan testa på helt gratis i 1 månad. Jag kan alltså få hem 4 filmer i brevlådan helt gratis den här månaden. Imorgon så trillar det i en ny film i brevlådan som jag valt ut ;) För att lämna tillbaka filmen är det bara att lägga den i pappersfodralet man fick till och sen gå till närmaste brevlåda. Do it, samtidigt har jag valt att jag vill ha ett presentkort på KICKS, gratis! =)


Bara så ni vet

Innan jul så kommer jag ha fixat en jättefin design till bloggen och kommer ladda upp bilder varenda dag =) (jag behöver bara lite fina bilder först, haha)

Godmorgon!

Sitter i skolan och har äntligen kommit på vad jag ska göra reklam för och hur jag ska göra det, ahhh :D

Det går bra nu



Kollade innan och såg att jag hade ogiltig från idrottsdagen idag, och den var ju liksom i 3 timmar. Nu har min mentor minsann fixat till det, duktigt att jag är inne och kollar då och då så allting stämmer, såhär ska det fortsätta =)

Onsdag

Jag har precis kommit hem från tandläkaren, hur bra är inte jag då? Jag har inga hål :D Haha. Fast jag har däremot fått en ny tid i början av oktober för hon hann inte göra allt som tandläkare tydligen ska göra. Och fyfan vad jag har ont i benen och ryggen idag, kanske lite överallt. Idrotten igår gjorde verkligen nytta då alltså, jag typ haltar mig fram :P Men vad fan har jag att klaga på, skolelever blir ju fan skjutna av att gå i skolan, helt jävla sjukt. (mycket svordomar här nu, men jag är verkligen upprörd) Jag fattar inte, det är så jävla hemskt.. Det är bara en tidsfråga innan det händer i Sverige också, jag är en skolelev, jag kan dö av att gå till skolan..? Enligt mig kan inte en männska göra en så jävla egoistisk sak som att ta livet av andra för att man själv är dum i huvudet, det måste vara ett monster. Jag håller i min plan att vi kommer vara så himla high tec (? :P) i framtiden att en månad efter att man blivit gravid ungefär så ska magen lysa rött eller grönt, rött om barnet kommer ta livet av andra, bli nya hitler mm. och grönt om det är lungt. Blir det rött så är det bara att gå till abortkliniken med dig och skippa kondomen en gång till.

Tisdag

Nu har jag precis kommit hem från Växjö :) Tog allra sista tåget hem idag trots att tisdag är kortaste dagen på veckan, vi slutar nämligen vid halv 1. Vi hade idrott där dom körde slut på oss med en massa styrka. Sen drog jag och Emmy hem till henne ett tag och hängde en liten stund. Hahaha som hennes rum ser ut just nu. Efter helgen alltså.. Hennes säng är fan nästan upp&ner :P Iaf, sen drog jag till gymmet och sen drog jag hem till Fia där Emmy och Linda också var. Där gjorde jag mig iordning lite eftersom alla mina hårgrejer faktiskt låg hemma hos Fia sedan helgen. Varför gjorde jag mig iordning? Jo för jag är typ.. 12. Nä men vi skulle då några tjejer gå och kolla på fotboll. Men inte av vilken anledning som helst, nä, det var Halmstad som spelade mot Växjö. Bl.a 89or från Halmstad, grrr. Och det var då en viss kille som ville att jag skulle komma dit, snäll som är är gjorde jag ju det ;) Fast jag hann inte träffa honom efteråt för jag skulle hinna med sista tåget hem. Haha kul hade vi tjejer där iaf, Emmy sa ju att det var mysigaste studen på länge =)

Haha erkänn mellanstadieaktigt, men så har dagen fått se ut ;D

Imorgon så har jag bara 2 lektioner OCH JAG SLIPPER TÅGET TILL SKOLAN IMORGON! Asglad haha :D Slippa stressa på morgonen, slippa stå och frysa när man väntar på att det ska komma, slippa ångesten som kommer när man ska gå av tåget för man vill ligga hemma och sova istället, och slippa gå och frysa ihjäl från stationen till skolan. Imorgon skjutsar pappa mig till skolan, skjuts fram till min korridor. Jag är bra lat som tycker detta är underbart :P

Imorgon kommer jag även upptäcka mitt (mina?) allra första hål i tänderna.. Jag ska nämligen till tandläkaren imorgon, anledningen till så kort dag i skolan. Hur vet jag att dom kommer upptäcka några hål i tänderna? Jo, för det senaste året har jag upptäckt coca cola på ett helt nytt sätt. I löv it. Fan, jag som klarat mig i hela 17 och ett halvt år :(

Måndag

Åh vad skönt med studiedag. Har gjort absolut ingenting och bara njutit av att vara ledig :P Har planer på att fortsätta ha det så också. Inatt börjar tydligen heroes, hallå, världens bästa serie och jag ska till skolan imorgon :( Nä, jag kanske borde gå och sova lite middag så jag orkar vara uppe (a) Jag går ju trots allt bara till halv 1 på tisdagar så det är helt klart värt att tänka på ;)

Har ni kollat på tjejen nedanför nu då? Jag börjar lipa när hon börjar lipa :P Fast så är det iofs alltid med mig, jag klarar inte av att se folk gråta.

Nä.. nu är jag arg

Här har jag suttit och sminkat mig jättebra idag, helt i onödan. Och det är den här tjejens fel. Fyfan. Yngre än mig är hon också! Inte alls avundjsjuk..


Godkväll =)

Precis hemkommen från Cornelia, mina föräldrar har trott att jag legat och sovit, haha. Jag älskar mitt liv just nu, nu är nästa helg redan planerad igen :P Men båda mina fina vänner Louise och Cornelia fyller år nästa helg också :) Iaf, jag och Cornelia ska festa i .. nä .. nu kommer jag inte ihåg vad staden hette bara för det. Men hahahaha.. hahahha.. Läs det här inlägget igen, han kommer vara där.

Söndag

Hej =)

Är hemma från Växjö, igår var det filmkväll med Hilda, sedan kom Fia också :) Idag så kommer jag att vara upptagen med att leta upp mitt bankomatkort, ska till banken och spärra det imorgon ifall jag inte hittar det. Ikväll ska jag sedan träffa Cornelia och imorgon är jag ledig, woho :)



Konstigt jag aldrig sätter in digitalbilder :P

Trött trött trött

Nu har jag legat och försökt sova (läs: kollat på heroes) och är fortfarande jättetrött. Går inte så bra med att sova vid denna tiden, sen eftermiddag ska det vara :p Okej, är det bara 11 avsnitt av heroes säsong två..? För jag har inte lyckats hitta mer och det stod ju "end of chapter two" eller nått. Låg och lipade som en jag vet inte vad de två sista avsnitten, det hände ju inte en dramatisk sak utan tusen.

Nu måste jag städa mitt rum som ser ut som ett bombnedslag, jag överdriver inte när jag säger att man kan inte gå på golvet. Det ligger saker överallt.. Det har liksom råkat bli så när man inte riktigt packat upp resväskan än :P Sen ska jag ta kontakt med de som jag ignorerat när jag sovit (som sagt, kollat på heroes) haha.

Huvudvärk borta, hurray.

Drar in till Växjö sen för filmkväll hos Hilda med massa popcorn :D

Lördag

Hej!

Precis kommit hem, så fort som jag vaknade så drog jag till stationen. Jag orkar inte skriva så mycket just nu, ska strax gå och lägga mig och sen ska jag till Växjö ikväll igen, fast den här gången blir det lungt och den här gången ska jag vara med Hilda :) Jag hade skitroligt igår, förfesten (förfesterna?) och sen ute på krogen haha. Jag hade inga pengar med mig ens och sen låg allting i Emmy's väska, men det gjorde inte så mycket, jag kom in, vi satte oss, 1 min senare är det en kille som frågar om jag vill ha en drink och drar mig till baren haha.

Känner mig lite äcklig just nu så ska hoppa in i duschen och fräscha till mig litegrann, samt ta bort gårdagens smink kanske :p Sen ska jag hoppa i säng, inte hunnit med så mycket sömn precis. Så, dags att försöka sova lite så jag blir pigg tills ikväll :)

Godmorgon!

Hej!

Sitter i skolan just nu och har precis haft provet i naturkunskap, det gick väll helt okej. Jag har pluggat som en galning och kunde allt utantill + en massa mer och ville ha minst VG nu ju, så kommer ett litet skitprov och med frågor som varit på lektionerna när jag t.ex varit i England.. Aja, nu måste jag komma på vad jag ska fördjupa mig i inom naturkunskap och sen ska jag köpa mig en kopp kaffe, sätta mig i cafeterian och plugga inför nästa "prov", nämligen historia.

Hoppas jag hinner skriva senare, blir en stressig dag idag.

Puss!

Btw..

Detta måste jag ju berätta alltså, nästa sommar så ska jag och brudarna hänga och jobba i Norge en månad, haha :D

Stackars mig :(

Kommer bli nergräven i plugg hela natten :/ Klockan är 8 och jag är inte ens klar med historian! Har precis pratat i telefon med Emmy ett tag och nu är vi pepp tills imorgon. Nu ska jag ta en kopp kaffe så jag inte blir tröttare än vad jag redan är och börja lite med naturkunskapen istället.

Torsdag

Att sätta fart med nu;

Äta
Plugga på historian
Ta en liten paus
Plugga på naturkunskapen
Ta en paus och städa rummet
Fortsätt med naturkunskapen
Fixa mer alkohol
Hitta kläder till imorgon och imorgonkväll
Ringa Emmy

Jag kommer verkligen inte hinna med att plugga matte också, vi ska ha ett läxprov imorgon men jag ska fråga ifall jag inte kan få göra det på onsdag istället. Jag menar, jag har missat 3 lektioner med de här uppg. och har inte hunnit räkna särskilt mycket bakåt. Lite synd måste hon väll ändå tycka om mig, jag brukar vara bra på att se oskuldsfull ut..

Hjälp mig!

Nä fyfan vad svårt. Vad ska jag göra reklam för? Ni måste hjälpa mig! Vad kan jag göra något riktigt roligt och humoristiskt av? För jag vill inte ha något seriöst nu. Roligt ska det va. Och jag har dålig humor så jag kan skratta åt allt :p

Godmorgon!

Sitter i skolan just nu, har precis fixat håret i lougen (?) så det händer inte så mycket :P Torsdagar så har vi bara två lektioner, fast två extremt långa så vi går till halv 4. Men det är ändå bara sådana lektioner som vi typ får göra lite vad vi vill på. Skön dag =) Just nu har jag rörlig bild och vi ska börja med att göra våra reklamfilmer :D Vi ska göra en var och ska nu komma på vad vi ska göra reklam för och vad som ska hända i den. Jag har lite planer faktiskt, får se vad som händer ;)

För övrigt så är det inte så många här just nu, skolkar alla? Emmy ligger hemma och har ont överallt just nu, du måste bli bra, vi ska ha kul imorgon ju :( <3

Nä, dags att sätta igång och göra nånting kanske, jag funderar på att försöka komma på var fan jag ska fixa praktik nånstanns. 2 veckor, fixa boendet själv. Jag ska nog söka lite skit i Göteborg nu, där måste väll någon bli glad av att ha mig där så länge ;P Åh vad det hade varit bra, min kära favoritstad Göteborg i 2 veckor. Eller ska jag kolla efter nått i Sthlm..?

Godnatt =)

Filmen var sjukt dålig, såklart. Avsnittet jag såg av heroes nyss var så bra att jag satt tårögd. Jag ljuger inte när jag säger att jag utbrustit "NEEEEJ!" när ett avsnitt var slut en gång. Fick höra från Rickard att den tredje säsongen börjar snart, ahhhh :D Får sätta fart minsann. Nu ska hoppa in i duschen, sen hoppar jag nog i säng =)

Shame on me

Vet ni vad jag sitter och kollar på just nu? Jag väntar på att ännu ett avsnitt av heroes ska ladda klart så jag kollar på fucking åmål just nu, hahahaha alltså.. Hahaha. Hur dålig är den inte? :P När rullstolstjejen rullar iväg efter att ha  blivit utkastad från "festen", pinsamt roligt. Fia har skapat en fanclub på facebook för de som älskar henne, bli medlem =) 

"fan vad du är snygg alltså, du är den snyggaste jag vet"

Nu ska jag fortsätta kolla, jag skämms över mig själv, den är verkligen dålig.


Onsdag

Sitter i en mediasal just nu och kollar på filmer som vi har gjort och ska skicka till våra mobiler snart =) haha. Jag har inte gjort någon film än, får ta tag i det :P Kommer ni ihåg att vi gjorde dikter som vi skickade runt i mobilerna? Nu har vi fått välja en av alla dikter vi gjort själva och sedan göra film av den iaf.

Blä vad jag är trött idag. Så fort jag kom till skolan så köpte jag en kopp kaffe och försökte balansera den till mattelektionen. Tydligen missat 3 mattelektioner (fast borde det inte vara 4?) men det gick rätt bra ändå :) Sen drog jag, emmy och moa hem till dom där det blev mer kaffe och vila lite =) Jag slutar väll denna lektionen om en och en halv timme och då ska jag dra och träna. Sen hem.. och plugga. Historia, naturkunskap och matteprov, allt i övermorgon, ASKUL.

Nu är helgen fullspäckad också, kommer bli skitkul! =)

Godnatt =)

Åh fy, jag hatar att plugga på kvällarna. Men det är vad jag kommer behöva göra nu, plugga hela natten :( Vill ni få tag på mig så finns jag alltid på mobilen, ni får störa. Nu ska jag plugga in en massa engelskaglosor och till ett prov i journalistik som jag inte ens vet om jag har. Jaja, lär väll bli sängen runt 2 inatt. Jag måste bara se ett avsnitt till av heroes (a)

Puss på er, önska mig lycka till.
Hoppas inte att 2an kommer fortsätta med en jävla massa plugg alltså :p

Tisdag

Hey, what's going on? :)

Kul att jag har internskämt med mig själv :P Måste komma på vad det är för mongo som säger det så jävla roligt i southpark.

Jaha, ny dag. Jag tyckte det skulle bli så himla skönt med bara tre lektioner och sedan sluta redan vid halv 1, jag blev ju asglad när jag fick reda på att vi skulle umgås vid ettorna några timmar :) Haha äh, några lekar och sen var det överstökat. Då drog jag sedan och tränade vilket resulterat i träningsvärk i benen just nu. Såg nyss att skolfotona har kommit och klassfotot är faktiskt helt okej. Bättre än förra året skulle jag väll vilja säga då, betyder det utseendeförbättring? :P Hurray. Jag har verkligen jättemycket skolarbete att göra. Jag har en fet läxa i engelska tills imorgon, nästan som ett litet prov ju. På fredag har jag prov i både naturvetenskap och historia.

Intressant. Jag är jättetrött haha, nu blir det heroes :D

Godmorgon!

Försova sig är inte kul, nu blir det att sminka sig på tåget och hålla sig hungrig till lunch.

Vi hörs, puss!

Vila i frid

Usch.. Var en 20-årig tjej med cancer som hade en blogg där hon dagligen skrev om sitt kämpande. Det hemska är.. att hon gick bort idag :( Det sista inlägget var liksom om en ny medicin hon börjat med och så stod det "det måste funka, det bara måste!". Jag slutade läsa innan jag började lipa. Fyfan vad hemskt, 20 år och har hela livet framför sig, varför händer sånt här? Det kan hända mig också, dig också.

Nu ska jag se ifall jag hittar sladdar till min pappas kamera, annars blir det sängen.

Godnatt alla fina läsare, take care.

Fortsättning på denna måndag

Precis hemkommen från Växjö, jag och Hilda ville hänga lite med varandra när vi inte setts på en hel vecka haha =) Vi satt på wayne's (inget ovanligt där inte) och drack kaffe latte, ovanligt.. ;) Iaf, en lektion idag, himla lönt alltså :P Men jag kom till skolan en halvtimme innan vi började ungefär då det var himla tomt i vår korridor. Tänkte att allt folk sitter nog och käkar i matsalen just nu, drar dit och ser att Elin och Denniz är där! =) Skitglad att träffa Elin igen ju, yaay :) Sen började då engelskan och då fick jag även äntligen träffa Hilda!! :D Sen har ni ju hört resten. Har inte käkat sen frukost så nu ska det bli gott med.. kyckling och grönsaker. Mamma tar verkligen det här på allvar att vi måste skärpa till oss efter en veckas "semester" :P

Btw, jag har ju försökt ladda ner ett jättesöligt avsnitt av heroes i typ en vecka, nu när det är klart och jag väntat jättelänge på det. KLART DET INTE FUNKAR?! Eller snarare är typ grönt och äcklig cpkvalité, nä, nu är jag arg :( Vill någon ge mig avsnitt 4 av heroes säsong 2? :P

Måndag

Godmorgon!

Om 5 min måste jag dra härifrån för att sticka till tåget, ett tåg som jag inte ens vet om det går eller inte. Vad har dom gjort med resplus hemsidan? Det funkar ju inte :( Aja, jag är ganska säker på att det går ett tåg nu iaf, jag är även ganska säker på att även Louise tar detta tåget på måndagar =) För övrigt så mår jag inte särskilt bra idag heller, mitt huvud väger ungefär ett ton och gör jätteont, jag har fortfarande ont i halsen och jag har knappt sovit inatt. Jag steg upp en timme senare än vad väckarklockan sa till mig att gå upp haha. Iaf.. Jag ska nog kunna överleva en lektion med engelska b som inte börjar förrän mellan 1- halv 2, tänk vad tidigt jag måste gå upp även fast jag börjar sent ;P Aja, nu ska jag åka in till Växjö och dra till gymmet en timme innan engelskan börjar.

Puss!

Home sweet home

HEEEEEEJ!

Fyfan vad jag är trött och fyfan vad jag egentligen inte orkar skriva någonting, men jag lever, nu också. Jag har mått riktigt jävla skit idag :P Jag hade först så ont i halsen att jag inte kunde sova inatt. Sen när jag vaknar, efter några små timmars sömn, så har jag fortfarande ont i halsen och är jätteförkyld. När jag skulle sminka mig så fick jag sätta mig ner flera ggr för jag mådde så illa och trodde jag skulle kräka, sen svimmade jag nästan men hann snabbt lägga mig i en säng. Sen har jag inte kunnat äta, sen har jag haft sprängande huvudvärk, sen har jag sovit överallt jag kunnat sova, sen bröt jag nästan ihop på burger king, haha. Asbra dag va? :D

Jag berättar en massa imorgon, ni hör ju hur jag mår idag, skit :P Så jävla trött av att resa hela dagen. Ska kolla hur lång sovmorgon jag kan ta imorgon haha. Btw, nu när jag varit på semester, fyfan vad jag behöver sätta igång med träningen nu! Det blir morgonpromenad och gymmet innan skolan imorgon ;D

Vi hörs imorgon allihopa, jag längtar tills jag fått av mig sminket och kläderna och kan lägga mig i min alldeles egna säng och kolla på mitt heroes avsnitt som snart är klart.. :)


En liten halsning fran England

Tankte bara saga hej till de som inte hort att jag overlevt ena resan =) imorgon sa aker jag hem sa var snalla och hall tummarna for mig sa att jag overlever imorgon ocksa.. Brollopet var igar och fan vad underbart det var, engelskt brollop. Jag tanker beratta allting for er pa mandag formodligen. Jag kommer hem jattesent imorgon ocksa vill jag hinna beratta for mina vanner allt som hant innan dom laser det ;)

Men jag kommer faktiskt sakna england litegrann, jag skulle aldrig vilja bo har, men vet ni vad? Folket ar helt underbart, helt sjukt underbara ar engelsmannen. Jag kan helt arligt saga att de manniskorna jag traffat har i england, det ar nagra av de trevligaste jag traffat pa i hela mitt liv.

Ahapp, blir upp tidigt for mig imorgon nar man ska in i london till flygplatsen. Saknar er och jag saknar sverige.

Btw, att satta en lipsill som mig pa ett brollop, damn det var jobbigt att halla tillbaka tararna hela tiden endast for att man ville ha sminket pa plats haha.

Ah vad alla drack och hade sig igar, lite angest av att aka hem imorgon faktiskt.. Haha =) Puss pa er allihopa, imorgon kommer jag hem!

Är i England 9/9 - 14/9

Sådär! Nu var väskan äntligen stängd =) Jag kan knappt skriva nu för att mina fingrar darrar haha. Men det är på grund av stress, vårt tåg till Danmark går nämligen om bara en halvtimme och jag känner mig inte klar än. Vi ska alltså åka från Kastrup till England, men jag undrar om vi inte ska åka från England till Malmö sen? Aja, håll nu tummarna för mig med att det går bra med flygresan nu.. :/ Vi hörs på söndag allihopa, nu ska jag till England! =)

PUSS PÅ ER!


Dr Phil :D

Igår när jag skulle hålla mig vaken så kollade jag på det här avsnittet av Dr Phil, tycker ni det verkar bra så går det ju lätt att hitta till höger inne på youtube. Det är fan helt sjukt, det finns 3 avsnitt om det här. Hennes pappa är en pedofil (det erkänner han inte själv men man fattar ju) och som ni ser så skriker hon den blonda och bara gråter ut, helt.. sjukt, man lider verkligen med henne. Fyfan, jävla gubbjävel. Alltså kolla, är det bara jag som ryser?!


England, here I come

Fan, nu är det måndagkväll, tänk att jag ska åka ut från kära Sverige imorgon :( Det ligger kläder och skor slängda i hela rummet så jag är långt ifrån färdig med resväskan. Iaf.. Vi ska med ett tåg kl 1 imorgon så jag behöver inte stiga upp sådär överdrivet tidigt, skönt. Måste sätta igång med resväskan och packa ner min "handbagage"-väska full med näsdukar, jag kommer att skriva nångång imorgon också innan jag åker. Imorgon är sista anmälningsdagen till det där jobbet som jag sökte i helgen, dom måste ge det till mig, får hålla tummarna i veckan ;D

Ha det nu så bra allihopa, be för mig så att ingenting händer med mitt plan, jag är livrädd för flygplatser.

Puss på er! =)


Älska dålig humor

Jag har suttit och kollat på denna om och om igen nu några minuter, jag behöver väll inte säga att jag asgarvade och nu sitter med en tår i ögat? :P Jag måste vara efter, för jag har bara sett den på southpark innan haha.


Jag erkänner..

.. jag ville kolla på MTV-galan för att se hur det skulle gå med Brittan. Jag menar, jag är nyfiken på hennes privatliv och eftersom det gick så jävla dåligt förra året för henne ville jag se hur det var nu. Och vet ni vad jag sa när jag såg henne? Fan vad snygg hon blivit! Damn, Britney is back.
(btw, detta betyder inte att jag är ett britney-fan, jag är bara  väldigt skvallerintresserad)


det gick ju även bra för henne igår :)

Måndag

Fyfan vad jag har varit trött idag. Det var ju meningen att jag skulle vara uppe för att kolla på MTV-galan vid 3 inatt. Jag var uppe till 2, sen somnade jag! Det gick inte längre, jag var så himla trött. Så jag var uppe helt i onödan kan man ju nästan säga. Men jag har varit övertrött idag, det har varit lite roligt faktsikt =) haha. När jag kom till skolan, vilket var ungefär en halvtimme innan vi skulle börja, vet ni vad jag gjorde då? La mig på bänken i vår korridor. På historian så babblade och skrattade jag bara. Och på engelskan så skrattade jag så mycket att jag blev tillsagd :P Jag och Hilda har varit rätt galna idag + att vi har världens bästa humor. Som när jag, hilda och moa satte oss vid ett bord i matsalen och Moa gick för att hämta en sak, då flyttade vi hennes bricka till ett annat bord, hahaha. Fast det roliga var ju när Moa gick iväg en andra gång och kommer tillbaka och hennes bricka är på ett annat bord. Övertrött :')

Imorgon åker jag till England! Dags att fixa packningen kanske.



jag höll på att missa tåget bara för att jag skulle ha den där jävla colan

Emmely hjärta Heroes

Jag kommer inte kunna sova nu, jag är knappt trött. Fan vad jobbigt ifall det blir uppesittarkväll för mig :P Iaf, ett av mina avsnitt av heroes är nedladdade så jag kan inte hålla mig längre. Jobbigt att efter det avsnittet så kommer jag vilja ha ett nytt direkt, det är beroendeframkallande. Det är, gah, fantastiskt. Tänk att det var säkert 2 år sedan jag upptäckte heroes, blev beroende och berättade för Louise vilken fantastisk serie jag kollat ut på en helg och även fick henne beroende :)


Godnatt allesammans =)

Okej, nu är min resväska överproppfull.. Och jag har bara lagt i kläderna och några skor?! Hur ska det se ut när resten av alla skor ska i + smink? Nä, det här kommer inte sluta bra alltså. Får väll proppa i en massa i ett handbagage också, där fick jag fram en bra plan :) Tänk vad mycket skit man packar ner för 5 dagar haha.

Tänkte ta och gå och lägga mig nu faktiskt, ska upp vid 2 igen inatt och se MTV-galan ;D Jävligt sugen på att skaffa en cola tills dess men det är ju om man orkar klä på sig och dra ut, nja..

Godnatt! =)


jag ska se de nya skandalerna, tjalalala..

Rubrikerna är överskattade

Det blir ingen bio idag, buhu :(

Nä men det blir bra, nu har jag tid att faktiskt se till att packa och planera ihop 6 outfits, leta upp min resväska och packa ner litegrann och sen städa rummet.

Förresten, jag funderar på att gå och lägga mig vid 10-tiden ungefär om det går för att sedan stiga upp och kolla på MTV-galan som är inatt. När är det, 2? 3? Haha, vi får väll se vad jag orkar. Jag har ju trots allt sovmorgon på måndagar ;)

Övermorgon..


Söndag

Konstigt, jag mådde bättre igår än vad jag gör idag. Alltså, jag mår helt okej med att inte känna mig tung i huvudet och allt sånt där, jag har bara en hemsk förkylning nu, men idag har jag ont i halsen, igår hostade jag en hel del men det gjorde inte ont :/ Aja, jag följde inte med till Malmö. Det var nog tur för fan vad trött jag är nu, jag hade antagligen inte varit vaken nu om det inte var så att pappa råkade väcka mig. Fast jag hade ändå gärna viljat följa med, när jag sa "nej" i sömnen kunde dom väll övertygat mig lite mer.. ;P Iaf, jag vill gå på bio ikväll och hoppas att Louise vaknar till mitt sms och skickar ett ja! =) Jag klickade runt lite på SF igår när jag såg att dom fortfarande visar mamma mia ju, går in på osby-sidan med dåliga förhoppningar när jag ser att, den visas ju visst här ju! IDAG!

Aja, dags att försöka få fram mina smaklökar så jag kan få i mig lite frukost :)


Patrik 1,5

Kommer snart på bio :D


Godnatt alla fina människor

Jag har ju faktiskt varit mig själv den här helgen genom att gå och lägga mig sent. Men imorgon är det söndag, då är det bäst att stiga upp i vettig tid så att jag kan gå och lägga mig i vettig tid. VIlken tur att jag kan dra till Malmö imorgon! De sista sakerna måste fixas innan bröllopet. Fast ordentlig som jag är så har jag ingenting mer, det är ju bara om en kuvertväska som skulle vara ett + i kanten. Får se om jag hänger med.. För sjuk för att shoppa kan man väll trots allt aldrig vara? (ljuger så att näsan växer, fyfan vilken mardröm att gå på stan med feber, förkylning och kitet)

Min sjuka lördag fortsätter

Sökt jobb, kollat på fotboll, stuckit ner till byn för att sola och upptäckt att det var stängt. Nu tänker jag leta upp den där chipspåsen och leta upp nått bra att kolla på.

Mange ville tydligen prata om sälen-resan som kommer äga rum om 3 månader, haha. Han sa att det antagligen skulle vara minst 90 mil när jag sa att han var galen och att det säkert inte ens är 60. Och jag hade rätt, det är inte ens 60 mil ju, kommer gå smidigt när han ska köra bilen de där milen :P

Lördag

GODMORGON =)

Mår helt okej idag förutom att jag vaknade vid 7-imorse av att jag hostade somfan. Kanske har hostat hela natten. Det är verklien sånhär krasslig rethosta också som låter som "gud hon måste verkligen ha ont i halsen" när jag hostar, usch. Då får vi väll se vad som händer på min vilodag då, dra och sola och kolla på fotbollen? :P

Jag ska iaf till skolan på måndag, måste ju träffa tjejerna en sista gång innan jag åker till England liksom. Och jag måste träffa Louise en gång till :)

Godnatt :)

Har läst artiklar om försvunna Madeleine i säkert en halvtimme och även kollat på en dokumentär. Fast det var inte dokumentären jag letade efter så jag fortsätter väll leta imorgon. Även fast jag skulle vilja leta efter henne istället :/ Seriöst, hade jag varit gjord av pengar så hade jag åkt till Marocko och alla jävla länder i närheten och haft en hel jävla flock med människor med mig och letat igenom varenda hus. Fan vad det här fallet har berört mig, första gången jag hörde om det så var jag i Tunisien, förra året, på hotellrummet när BBC news var på, usch. Jag kan babbla om det här i evigheter så det är bäst jag slutar, godnatt allihopa =) Och snälla, låt Madeleine ha det bra där ute, var hon än finns, för hon är inte död, det finns många vittnen som påstås ha sett henne men jag tror på det norska vittnet som såg henne på en bensinmack.


Så synd om mig det är

Nä fyfan vad det är tråkigt att vara sjuk. Jag är rastlös och uttråkad. Jag dör kanske till&med snart. Jag vill ha en cola och kolla på film, men jag har sett alla filmer jag har hundra ggr och det tar hundra år att ladda ner en. Och jag har ingen cola, det gör inte heller saken bättre. Btw, nu har jag öppnat ett extra konto och jag har fört över 75 kr, alltid en början haha :D Nä men det kommer vara ca 900 kr där i slutet av denna månaden och jag ska ju ändå spara till nästa vår liksom.

Nya idol-juryn

Min mamma håller inte med mig, men jag kan väll inte vara ensam om att tycka att killen till höger är riktigt ögongodis. Eller hur? Grrrrrr...


Resekonto

Dags att fixa ett nytt till konto till mig om jag listar ut hur man gör. Jag ska försöka att aldrig röra det och föra över några hundringar varje månad. Allt det här för att nästa år ska bli så jävla roligt =) Jag ska antagligen till Grekland med Carolina, Amanda och Sandra. Sedan planeras även en resa med några favorittjejer i klassen, och det är bara den resan jag behöver spara pengar till just nu så jag inte slänger det på skit.


Fredag

Fortfarande sjuk, buuuhu :(

Nu har jag världens rethosta som försöker ta död på mig också.

En väldigt nykter och pinsam kisspaus

Hahahaha här har du Hilda, jag gråter nästan.
Påminn mig om att söka till idol nästa år :)
(Varning för mitt sjungande, ni bör skruva ner eller inte lyssna alls faktiskt)


Godnatt, eller nått

Jag har verkligen inte varit mig själv på senaste tiden, och då menar jag att jag går och lägger mig tidigt. Igår höll jag på att somna på tangentbordet när jag slog rekord och säkert var uppe till över 11, haha? Nu har jag precis kollat på heroes och nu tänkte jag leta upp de 2 andra avsnitten som kommer att gå nästa vecka när jag inte är hemma. Sen kanske jag måste planera lite outits att ta med och packa ner i resväskan snart. Men först måste jag hinna till toaletten innan det händer en olycka i trosan, gah! Allt tedrickande alltså..


Världens pinsammaste kille

Den här killen är på TV just nu, jag klarar inte ens av att kolla på honom längre. Det här är det pinsammaste jag NÅGONSIN sett. Hur kan tjejer ens vilja ta i honom med tång? Det här är en värsta sorten av killar. Jag skulle nog dödat honom om vi var i samma rum.


Torsdag

Nu är jag megasjuk och har legat i sängen och tyckt synd om mig själv hela dagen. Legat och kollat på tecknade serier, haha. Jag vill ha tillbaka mina smaklökar :( Här ligger jag med näsdukar, nässpray, ipren och en kopp te. Jag frågade även mamma igår ifall hon ville ringa och sjukanmäla mig idag så att jag skulle slippa stiga upp vid halv 8 för att göra det. Synd jag steg upp vid halv 10 sen.

Har iaf lyckats prata i telefon, Louise är arg för att jag är sjuk och inte kan hänga med henne till hässleholm :( Cornelia ringde så fort hon hade pratat med sin pojkvän och hans fulla kompisar. Det var det roligaste på länge det där alltså.. En av Johans kompisar hade tagit över telefonen och tjatat om "din kompis emmely, FYFAN vad hon är snygg!" i ungefär en kvart. Sedan när hon skulle lägga på och Johan hade sagt "älskar dig" så hade den här kompisen skrikit i bakgrunden "OCH JAG ÄLSKAR EMMELY!". Wow, jag visste inte att jag hade fans där ute.. :p Det roliga är ju att han sett mig typ 2 ggr, en gång hemma hos Cornelia med knappt något smink, andra gången helt dyngsur när vi var och hälsade på och vi sprungit i regnet.

Nu ska jag fortsätta vara sjuk, snart kommer väll halsflussen och febern ännu mer :(

Katrin Schulman

Haha alltså.. Ingen blogg har nånsin fått mig att skratta såhär högt. Vem vågar vara såhär ärlig? :P

Ok. Detta händer. Jag tappar upp vatten i badet. Jag orkar inte vänta så jag lägger mig som en valross och stirrar upp i taket och väntar på att karet ska fyllas på och att vattnet ska täcka min kropp. När det kommit halvvägs ungefär börjar det ruffa runt i min mage på ett helt sjukligt sätt. Eftersom jag är en otroligt omogen person så tycker jag att det är kul att prutta i vatten eftersom det kommer bubblor då. Så jag pruttar loss. Ahh...känner jag. Total relaxation.  Så ruffar det runt igen i magen och det kniper som fan och jag känner aj aj aj och så pruttar jag igen. Nähe. Det gjorde jag inte. Inte alls. Jag bajsade på mig. Utan att min hjärna hinner haja nånting så ligger jag och badar i bajs.

Sad panda

Ingen utgång för mig ikväll inte, jag är sjuk :(

Onsdag

Sitter i skolan just nu. Har precis haft matte B i en timme och det gick inte så bra när jag var tvungen att gå på toa och snyta mig sådär 7-8 ggr. Jag vaknade vid 4 imorse och var jätteförkyld, hoppas jag inte börjar bli sjuk :/ Däremot ser jag sjuk ut, jag känner mig som en levande zombie. Anyway, jag ska med Emmy och Moa hem och sova litegrann innan engelskan börjar. Och jag kan passa på att göra mig lite iordning :P

Kommer antagligen inte hem inatt, och vi har alkohol, woho =)
 

vi är laddad / Emmy PUSSUNGE


Godnatt alla fina människor

Skitkul, när jag skulle kolla hur mycket pengar jag hade på mitt konto innan och klickar runt lite och plötsligt hittar ett annat konto, blev jag chockad. Jag tror jag har hittat det "hemliga" som jag ska få när jag flyttar hemifrån. Skitkul, nu var ju inte det spännande nå mer :P Jag har fortfarande ont i magen, fast det var värre för en stund sen, damn. Nu har jag fått stört ont i armen och axeln också, typ megakramp, vad händer, håller jag på att dö bit för bit?! Nu blir det att hoppa i säng, jag har lyssnat på fin, deppig musik den senaste halvtimmen, jag borde inte gå till sängs såhär, hör av er :)

Haha btw.

"I kissed a girl" börjar på radion i bakgrunden.
Cornelia: Jag gillar den här låten! Fast X's syrra påstår att den är äcklig.
Jag: Varför det? Har hon aldrig testat det med en tjej?
Cornelia: Så du har också det?
Jag: Aa..
Tystnad.
Cornelia: Har vi.. gjort det..?
Jag: Eh alltså.. Nu när du säger det..

Puss och godnatt!

Tisdag

Ajuste ja, jag har inte tänkt på att jag inte bloggat än idag :P Jag har varit i skolan, hängt med Hilda och när jag kom till Osby så mötte jag Cornelia och vi promenerade hem till mig tillsammans där vi spenderat vår dag med prat och skratt. Har jätteont i magen just nu så jag kommer nog skriva något enkelt eftersom I can't wait to lägga mig i sängen haha. Imorgon kanske jag inte kommer hem för det är meningen att vi ska ha tjejkväll med kräftor och kanske lite fest, får se =) Ska packa väskan med lite skit för säkerhets skull. Det går även rykten om att dra till krogen :P

Ha det bra och förhoppningsvis hörs vi imorgon igen =)

Måndag

Ny vecka, ny månad. September var det ja, en månad 2 av mina äldsta vänner fyller år, en ny månad som betyder 3 månader till jul och 7 månader tills jag fyller 18. Är det inte för bra? :) Kommer till Växjö vid 10-tiden och börjar inte förrän vid 11, tänkte att jag skulle gå i stan men såklart var jag lite för tidig och butikerna hade inte öppnat. Jag hatar att vara för tidig till saker, det är så jäkla tråkigt att bara.. vänta. Kanske därför jag är sen till allting? Vanligtvis så brukar jag gymma på måndagar (eller vanligtvis och vanligtvis, det här är bara andra måndagen) men jag hade inte kläder till det med mig idag. Och på tal om gymma, när jag kom till skolan så var även Anna där i tid och så, så jag slapp ha tråkigt ;D Men ja.. Nu var det på tal om gymma ja. På tal om gymma, det finns en pudding på gymmet som jag brukar spana på och som brukar hälsa och vara sådär trevlig mot mig, jag såg honom idag, på min skola! Pekade lite på honom och visade Anna när hon utbrister "Jaha John?".  Tydligen visste ju Anna vem han var, vilken skola, linje och ålder. Jag är chockad, här trodde jag att jag spanat in en 88a så går han fortfarande i skolan.. och är 90a. Btw, varför har han bara sett mig utan smink (nästan iaf) svettig, uppsatt hår och fula kläder? Han kunde väll sett mig idag? Äh.

Nästa vecka åker jag till England, tänkte att ni ville veta det ;)

RSS 2.0