Halva tiden ute

Jaha, då är det så att man bara har en vecka kvar i Göteborg nu då.. Gud vad sorgligt det känns, jag hoppas att nästa vecka inte kommer att gå snabbt. Det känns sorgligt nu när man träffat göteborgare och varit på liseberg haha, då vill man inte åka ifrån det där. Jag var på liseberg igår igen! Fast bara en liten stund och det var mest för att träffa Lisa & Fanny. Världens sötaste tjejer, jag är helt förälskad i dom :') Vi ska träffas igen senare i veckan och gå på bio :)

Idag så har jag spenderat dagen på stan med Hilda :) Det var mysigt att fika och ikväll blir det ännu mer mys när bio står på schemat. Vi ska kolla på twilight =)

Nästa vecka ska jag även spendera hela helgen med Beccy tror jag. Nu vet ni lite vad som händer och att jag har det hur bra som helst =)

Världens sötaste göteborgare

Jag har en vän som heter

Ska träffa EMMELY imorgon <3 på facebook.

Jag har en som heter "EMMELY I GÖTET! :D:D:D" på msn.

Sen så reagerade Lisa först såhär när hon fick reda på att jag skulle till Göteborg:

MEN ASSÅ JA FATTAR INTE :d:d:d:d:d:d:d:d:d: KOMMER JA ÄNTLIGEN FÅ TRÄFFA DEJ ? ASSÅ DETTTA E FAN HELT SJUUUKT !!!! :D:D:D: vart ska du boo :D:D:D ?

MEN OMGGGGGGGGGGGGGG ASSÅ FYYYYFAAAAAAAAAN VAD KUUL SERIÖST, NÄR BÖRJADE VI LÄRA KÄNNA VARANDRA, VA D TYP FÖR 4 ÅR SEN LR NÅT ? OCH NU SKA VI ÄÄÄNTLIGEN TRÄFFAS :d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d::d HAHAH FATTA HUR GLAD JA EE ASSÅ :d:d:d :d:d<3333333333

MEN SHIT KLART JA VILL TRÄFFA DEEEEEEJ :d:d:d:d:d HAR TYP SETT FRAM EMOT D AASLÄNGE NU JU HAHA OMG VI KOMMER TRÄFFAAAAAAAAS :OOOO FAN VAD KUUUUUUL HAHAHA JA HAR TYP INTE FATTAT D ÄN !:O:D:d:d:d:d:dd::d:d:d !! (l)(l)(l)(l)(l)l <3333333333333333333333333

HAHAHA jag dör så söt :D

Annars så har jag och Hilda varit på Liseberg idag, helt underbart var det, går knappt att beskriva hur fint det var. Vi har försökt att ta en massa bilder men det är ju inte ens hälften så fint som det är irl. Helt sjukt, jag älskar verkligen liseberg haha. Vi har spelat spel, tävlat om choklad och sånna grejer, testat äta saker, varit och käkat, åkt karuseller och haft världens mysigaste kväll där :) Det gick så himla snabbt och man ville ju inte att klockan skulle bli 10 så att dom skulle stänga :') Sen så var det tydligen 2 st som försökte på sig att flörta med mig, haha? Först en när jag ska spela spel och sen träffade jag då den killen nr 2 när jag försökte på mig den där jävla baskettävligen som jag försöker varenda jävla gång! Klart jag inte kan komma till Göteborg utan att bli mobbad för att vara "dansk" =) (SKÅNE LIGGER I SVERIGE, HUR ALLMÄNBILDADE ÄR NI? HAR NI INTE KOLLAT PÅ KARTAN PÅ NÅGRA HUNDRA ÅR??????)

Imorgon så ska jag träffa de 2 tjejerna som verkat se fram emot allra mest att träffa mig, ni ser ju längst upp bara haha :D Jag kommer vara skitnervös imorgon. Men det kommer nog bli hur bra som helst.... Haha (a)

Homeless

Nej det är jag inte. Jag bor med Hilda just nu tills på söndag =) Fast vi har väll hur kul som helst. Hilda har sagt att jag nog är den enda hon skulle kunna bo tillsammans med, haha komplimang alltså. Borde egentligen vara skittrött för jag sov inte så bra inatt.

Nu är det väll time to sleep. Imorgon blir det nog bio eller liseberg =)

Söndag

Då var man i Göteborg nu då =)

Godnatt!

Jag som är ett riktigt planerarfreak vet inte vart jag ska ta vägen imorgon, och jag åker vid 12-1 tiden. Pappa säger att vi ska lösa det imorgonbitti.. Jobbigt, jag hatar ju att stiga upp tidigt haha. Sedan har jag inte packningen klar heller för jag behöver tydligen en större resväska, den största vi har säkert.

Imorgon fyller jag på mobilen med en hel del pengar (eller rättare sagt så tror jag att min mamma kommer göra det åt mig för hon vill att jag ska kunna ringa "så fort det händer någonting") så spamma mig!

Sen så skickade jag ett mejl om ställe i Sälen innan idag, jag och Magnus var väll ganska överrens. Så man kan ju alltid hoppas =) Krånglar lite med pengar nu bara när jag är i en storstad i två veckor och folk sedan ska ha julklappar. Men man får väll hoppas på det bästa ;D

Lördag

Mer än halva dagen har gått och jag har fortfarande saker att göra. Mer att packa t.ex, men tänkte dra ner och sola nu :)


Fredagkväll

Okej, vad har jag gjort nu då?

Städat och handlat? Nä.
Sovit och slängt kläder i tvätten? Ja.

Men inget annat faktiskt och jag kommer inte orka göra någonting idag heller, umgås lite med familjen nu när man ska vara borta i två veckor :P

Och jag ska städa när jag vaknar imorgon, när jag är lite ensam hemma och kan lyssna på musik från mammas högtalare, mohaha. Handla behöver jag inte för jag ska inte bo i lägenhet, jag ska bo på hotell. Den ni.


Fredag

♦ Släng alla kläder i tvätten
♦ Ta en tupplur
♦ Städa hela jävla rummet från topp till tå
♦ Åk och handla allt jag behöver och vill ha med mamma

Godnatt allesammans

Jag dööööör så trött jag är, mina ögon typ svider ju haha.

Jag har mycket kvar att göra på naturkunskapen men funderar på att faktiskt gå och lägga mig och sen ställa alarm på kl 5 imorgonbitti.

Vi hörs imorgon =)

/ Fröken Estet

Torsdag

En väldigt sjuk dag faktiskt. Allt jag gjort i skolan idag är att fixa min APU-plats i Göteborg. Och nu är det fixat, jag ska vara ensam på min praktikplats. Så himla skönt att allt bara är över nu. Dagens största samtalsämne haha, ingen lärare hade missat det och verkligen och jag satt i mitten av smeten :P Var så jävla trött på allt och jag förtjänade verkligen inte att bli behandlad såhär efter allt jag verkligen gjort och ansträngt mig för. Men jag orkar inte precis förklara allt haha.

För övrigt så hade jag utvecklingsamtal idag med pappa och mentor. Gick hur bra som helst, inga konstigheter där inte.

Gick i stan med Hilda sen och kollade på massa smink :') ÅH VAD VI KOMMER HA DET BRA I GÖTEBORG!

PÅ SÖNDAG ÅKER JAG! :D

Är så sjukt jävla trött idag men nu blir det plugg hela kvällen, naturkunskapsprov imorgon.

Onsdag

Ahapp då cepade bloggen sig när jag skulle publicera så det orkar jag inte skriva om haha. Iaf, mina favoritskor har blivit sönderbitna idag, dagens i-landsproblem. Går utvecklingsamtalet bra imorgon ska jag be pappa skjutsa mig till skoaffären så jag kan köpa ett par nya haha.

Godnatt :)

Dags att kolla på nya avsnittet av The Hills och sedan bli glad ifall jag kommer kunna somna inatt. Jag har nämligen blivit den lyckliga vinnaren av ett förjävliga kul virus alltså haha. Imorgon måste jag börja dricka skitmycket vatten och sen så får jag absolut inte bli kall.

Tisdag

Kul dag. Ibland :P Det var kul när jag kollade mina mejl och jag och Fia nästan grät på golvet av skratt. Det var kul att umgås med Elin och Hilda, det var kul att det gick bra på matten idag. Idag började vi nämligen med att fixa till betyget i matte A. Det är kul nu när jag och Cornelia pratar med varandra och jag gör narr av henne. Hennes kompis har haft pojkvän i snart 2 år (precis som Cornelia) men aldrig sovit över med honom. Så Cornelia.. Slampa..............

Det var kul att jag ringde till praktiken idag och hon tyckte det skulle bli jättekul att vi skulle komma. Det var kul att vi nog har fixat boende i Göteborg nu.

Ja det var väll det som var kul om man ska vara positiv =)

Jag saknar scrubs!

Någon som vet när Scrubs börjar igen?

Åh sakna. Scenen efter 7 min, haha jag älskar.


Måndag

Stannade hemma från skolan idag, känns som jag börjar bli sjuk. Men det är jobbigt just nu, massa ångest inför praktiken och skit. Det är massa saker som går dåligt just nu helt enkelt. Det känns som all ångest ligger fram till nyår så jag hoppas det känns bra igen efter jul helt enkelt.

VICTORIA'S SECRET FASHION SHOW!!!!!!

AHHHH DEN ÄR HÄR HAR VARIT NU!!!! SNACKA OM ATT JAG SKA LETA ÖVERALLT OM DEN REDAN GÅR ATT LADDA NER!


Godnatt!

Ska orka med den här veckan. Idrottsdag. Kul.


Ensam mamma söker

Är det sista avsnittet idag? Nä..? Eftersom de bara har två killar var kvar nu så hoppas jag att min favorit (de är ju tre tjejer, johanna är lite.. det är någonting med henne alltså haha, och nina röstade ut killen hon var kär i för att hon vill ha en bebis, vilket är allt hon snackat om) iaf min favorit supervackra Anette måste nu välja Rickard. Det pirrar i MIN mage när jag ser dom tillsammans, fybubblan vad dom är söta :')


Lördag

Uppeeeee.. Ska nog hoppa in i duschen och dra ut och övningsköra lite med pappa.

Otursveckan

Japp, detta är en hemsk vecka. Fast jag har försökt att inte uttrycka mig allt för mycket i bloggen :P Jag har pms, vi skyller på det haha. Iaf..

Min släkt. Vi står varandra väldigt nära, speciellt på pappas sida. Min farmor och farfar har ordnat jättemysiga släktträffar jätteofta så alla deras barn (min pappa och hans syskon då) och alla vi barnbarn åker dit och jag har jättebarnsliga träffar. Det har varit jättekul när man var liten, nu är det mest kul att se hur kul de minsta kusinerna har. Min pappa har två storasystrar och en lillebror. Och iaf så på senaste tiden så har båda mina fastrar skilt sig, vi i hela släkten har hjälpt till med flyttar och så för att dom ska få det så bra som möjligt efteråt.. Vet ni vad jag fick reda på idag? Nu så ska det hända min pappas lillebror också.. Så jävla hemskt, fan vad chockad jag blev när jag fick höra att hon skulle lämna honom. Dom har liksom två helt underbara döttrar, två små, jag har pratat om dom förr men kanske inte så lätt att veta, hur ska det gå?

Men min första tanke var: Nu är det bara mamma och pappa kvar..

Annars har jag varit väldigt glad idag. Jag hade ställt väckarklockan på 05:55 för jag tänkte inte göra mig iordning så mycket. Så är jag dum nog att somna om. Men vet ni hur jag vaknar upp igen?

Sms:
EMMELY VI SKA TILL SÄLEN!

I behov av en makeover

Nu ska jag gå och lägga mig och fundera på ifall jag ska skaffa brunt hår och ha det långt, eller om jag ska klippa det kortare och ha det blont.


Nått att roa er med :)

Hahahahahahahahahahahahahahahaha. Måste dock fixa till ljudet eftersom man hör henne dåligt och loggan syns bara en liten stund. Men ändå, här har ni så länge. Btw, det här är inte någonting som jag har gjort allvarligt och bra, utan det var nått "jag" kom på på 5 min och bara fick i uppgift att lägga in vadfan som helst på youtube :P


Sjuuuuukt

Alltså, NÄE?!?!?!

Detta är fan helt sjukt. Jag tycker det här med 9/11 är jätteintressant, nu har jag kollat på en till dokumentär och jag skulle kunna babbla hur länge som helst om det. Jag har även sett filmerna world trace center och flight 93 en gång i tiden. När jag kollade på flight 93 så grät jag mer under de 2 timmarna än jag gjort i hela mitt sammanlagt, fyfan..

Dom ringer från planen och pratar med sina familjer och så, och nu har jag fått höra att telefonsamtalen är fejk. Jag tror jag stod med öppen mun i 5 min.. För det första kunde man inte ens ringa från sån höjd, för det andra är det enkelt att fejka röster med ett visst program, för det tredje så säger dom "hej mamma det är emmely wahlman". Säger du så när du ringer din mamma? Och ja, jag kan rabbla upp fler saker.

Nej glöm allt detta :P Jag står inte på någon sida.. Ellor.. (internt)

Nu ska jag kolla på desperate housewives och glömma allt jag upptäckt idag.

9/11

Fan vad sjuuuuuukt.

Har suttit och kollat på en dokumentär om 9/11 i en och en halv timme och har blivit värsta hjärntvättad. Det handlar om att det skulle varit sprängmedel i tornen, och det är det ju, det märker man.

Men när skulle man kunnat göra det? Hur skulle ingen märka det? Vem är det som gjort det?

Någon vecka innan 9/11 så stängdes all säkerhet av. Alltså alla kameror och sånt var inte på. Vem som helst hade kunnat göra vad som helst. Det var folk som var där så och sa att dom skulle förnya internetsladdarna.. Vem var det som tog hand om säkerheten och stängde av den? Mannen heter Marvin Bush.

Låter det bekant? Gissa vem hans bror är?

Okejdå

Jag vågar inte. Drar och fixar tid hos frissan imorgon haha.

Fick en galen idé

Jo, jag vill klippa till min lugg. Den är jättelång och hänger lite bakåt (jag sprayar alltid den bakåt också för jag vill inte den ska vara ivägen) och nu fick jag den galna idén. Jag, som inte har något duktigt alls att komma med inom frisöryrket, ska jag plocka fram saxen själv? Haha, jag vill testa..


Måndag

Haft prov i historia och sedan kollat på film på engelskan. Skön dag, som vanligt :P Det som var mindre kul var efter att man gått i stan i en timme och skulle dra hem och dom säger att det inte tänker gå fler tåg. JAHA? Dom hade bytt ut det mot buss sen iaf (det hade trillat ner träd på spåret eller nått) och då tänkte jag att jag skulle vara hemma om hundra år. Den har faktiskt hänt mig och Cecilia innan, kul att åka vid 9 och vara framme 12 liksom.. :P Men bussen gick till Alvesta sen blev det tåg därifrån, så 35 min sen blev jag bara hem ;)

Btw det här med lägenheten, jag ska bara vara där i 2 veckor (kanske 3 helger) och sen tillbaka hit igen :(


Nu är det måndag

Jag hatar att jag pratar om saker innan det är säkert, men jag kan inte låta bli.

Jag tänkte bo hemma hos en kompis i gbg när jag är där. Ändrade planer, det här kommer bli asbra.

Den här lägenheten kanske jag kommer att hyra :D Ahhhhh ska mejla imorgon!


Tjingeling

Var beredd på 3 kanonprogram nu ikväll. Har precis kollat på gossip girl och nu skulle jag kollat på ensam mamma söker, men 3an har försvunnit?! Bara sådär?! Får se ifall jag och min mamma kommer överleva den här dagen alltså..

Dags att fortsätta plugga på historiaprovet. Har jag berättat att jag nästan bröt ihop när jag hade matteprov i fredags? Haha japp.. Askul. Jag hade pluggat innan och jag kunde talen och så, sen fick jag blackout när jag väl fick provet. Jag blev så jävla besviken på mig själv att jag fick anstränga mig för att inte släppa ut alla tårar som fanns i ögonen. Usch, jag hatar verkligen matte :( Jag var nära på att rensa mitt sparkonto och tröstshoppa. Men det tar jag nog och gör imorgon istället :P

Söndag

Nu är Hilda borta, buhu. Vi var bannimej uppe till 5 imorse haha, galna :P Sen så har jag flängt runder med pappa och handlat mat, tvättat bilen och sådär, det är ju fars dag liksom ;D Pratat om att komma på när jag ska göra en intensivkurs för mitt blivande körkort. Ska kolla i min kalender när vi ha påsklov och sådär, mohaha :D

Ska ut med min bebis, plocka undan i hela huset (mamma är inte hemma den här helgen så..) göra en skiva med mamma mia låtar och sedan plugga somfan inför historia provet som är IMORGON. Kul, nu vet ni det :P

Gimmie gimmie gimme a man after midniiiiiiiight

Lördag

Ni vet väll att jag stiger upp innan kl 6 på vardagarna? Jo, idag sov jag 9 timmar mer än vanligt. Snacka om att ta igen all sömn efter hela veckan :P Kanonbra, kommer jag vara värsta pigg idag. Jag har precis ätit frukost till veckans avsnitt av The Hills. Vilket var hemskt eftersom jag älskar Heidi (som alla andra hatar) och hon fick sparken från sitt jobb nu (det är en reality-show så det händer på riktigt, annars hade jag nog inte reagerat så mycket haha) och hon fick typ sparken pga hennes pojkvän. Som är ett jävla rövhål som förstört hennes liv ännu mer nu. Hon hoppade av skolan för det jobbet. Nej sluta vara så upprörd nu Emmely haha.



Iaf så kommer Hilda och hälsar på mig i Skåne idag :D

Försök att inte le igenom hela filmen


Okej vi kör det sista nu då

81. Hilda har nämnts alldeles för lite, du är en av mina favoritkompisar och står högt uppe på listan av de jag tycker om mest :')

82. Jag är rädd för att gå till frisören. Jag hatar att klippa mig. Och ja, jag har gråtit i stolen en gång.. Men då gick jag in med den inställningen att jag nog skulle börja gråta haha.

83. Mitt hår har blivit pissgult en gång. Jag hade färgat håret brunt för första gången och ville bli blond igen. Så jag avfärgade det, och det blev pissgult. Sen så blekte jag det, och gud. Som jag lipade. (men sen så åkte jag till tunisien i två veckor och använde silverschampoo en del så jag blev platinablond tillslut)

84. Jag har varit vän med Louise i många många år, när vi gick i lågstadiet så följde jag med henne till pingstkyrkan nästan varenda fredag.

85. Jag slutade vara töntig i 5an. Då blev jag bästis med en av de populära tjejerna och vi började att sminka oss och trodde vi var skitcoola. Vi döpte även om alla i klassen till "mimmi, musse" och sånna saker för att vi skulle kunna prata om dom haha.

86. Jag har aldrig riktigt lagat en riktig måltid. Jag har kanske kokat makaroner någongång och stekt lite potatis och sånt skit. (och gjort allt man gör på hemkunskapen) Men annars nej. Jag får alltid mat när jag kommer hem så jag behöver aldrig precis göra någonting :P

87. Min mamma gör världens godaste mat. Godare än alla restauranger jag varit på, så gott att man längtar hem när man är någon annanstanns.

89. Jag är väldigt ansvarig av mig. Jag slarvar aldrig (eller åtminstone väldigt väldigt sällan) bort saker. Om någonting är borta, så vet jag att min syster har tagit det. Nu när min engelskabok har varit borta har jag vägrat att tro att jag slarvat bort den. Fick igår reda på att en klasskompis snott den så :P

90. Jag tycker det är roligare att handla på IKEA än att handla kläder.

91. Jag kommer definitivt att flytta norrut sen. Hejdå Skåne.

92. Min närvaro i skolan är superb, jag har varit med på nästan alla idrottslektioner , och prov och läxförhör har gott hyffsat bra på allting. Ni kan kalla mig nörden.

93. Jag har nog inte rullat tunga med någon sen i våras.

94. Varenda vecka så tänker jag att "nästa vecka ska jag vara nyttig".

95. Min hund är inte bara en hund för mig. Så är det för många familjer. Men för oss är han en familjemedlem. Vi skaffade ju hund istället för ett syskon. Han är vårt allt. Jag älskar honom mer och mer för varenda dag och kan inte förseställa mig att komma hem utan en glad älskling som kommer fram och hälsar på mig. Han får paket på julafton och är helt enkelt en av oss. Mannen i mitt liv. Min bebis.

96. Det senaste året har jag börjat tycka om kaffe, på riktigt. Cafe latte är ju orgasmiskt.

97. Jag hatar att prova jeans, det är nog det värsta jag vet. Jag har korta ben och breda höfter. Storlek x kanske sitter jättebra i benen, men går inte runt mig när jag ska knäppa! En storlek större än x går runt mig men sitter löst i benen. Alltid samma problem och jag hatar det.

98. Jag har inte varit full på nästan 2 månader.

99. Jag är lättpåverkad. Några cider räcker bra för mig :P

100. Det finns ingenting om mig som är tillräckligt spännande för att det borde stå här :D Okej, hm. Jag är allergisk mot katter? :(

Jag måste bara fråga

Är det här nått slagt skämt? För gud vet vad jag ställt upp i för slags tävlingar.


Torsdag


Måste gå och lägga mig nu så det inte blir lika jobbigt att stiga upp imorgon som det var idag. Men så länge ska jag klura ihop fler saker om mig =)

Jättejättejätteglad över en sak just nu, jag berättar det ifall det blir av :')

(fast de som är uttråkade av att lyssna på mer göteborgprat bör inte se fram emot att höra det haha)


Hallåå

Tordagar är ganska självständiga dagar, idag har vi typ inte gjort någonting. Suttit och pratat, suttit i matsalen i typ två timmar :P Ska ner till stan nu med Hilda faktiskt och jag kan inte gå ut härifrån, ena dörren är det lektion och andra pratar dom i telefon och ger mig onda ögat när jag kommer i närheten haha. 

Peppa till Göteborg, om två veckor åker jag!

Godmorgon!

Jag har aldrig varit så här trött förut. Fyfan, vad har jag gjort egentligen? Idag vill jag faktiskt bara sova.

Aja, mitt tåg går om 10 min, kanske är dags att sätta sig i bilen :)

Enjoooooy

51. Jag är en riktig nörd när det gäller att läsa böcker. Jag har till&med favoritförfattare och sådär..

52. Vi står varandra väldigt nära i vår släkt. Min farmor har fixat värsta roliga släktträffarna sedan jag och mina kusiner var små. Alltid lekar, god mat, tipsrundor och sådär. Rätt gulligt faktiskt :)

53. Pirates of the carribbean filmerna är nog världens bästa. Att sätta Johnny Depp och Orlando Bloom i samma film är det bästa som har hänt mig :P

54. Jag är halvt skånsk och halvt smålänning. Pratar en liten blandning.

55. Jag ser bäst ut i brunt hår egentligen, eller en blandning av ljusbrunt/mörkblont.

56. Jag väljer inte att inte fltytta till Växjö av den anledningen att jag inte vågar lämna mamma och pappa, utan för att mamma och pappa nog inte är redo att lämna mig. Jag är första barnet, typiskt :P

57. Jag är nog faktiskt mamma's och pappa's flicka, haha?

58. Jag får dåligt samvete när jag slösar mycket pengar.

59. Jag kan inte slösa massa saker överhuvudtaget. Det kan vara en sån sak som att rita på bilden i skolan, jag använder framsida och baksida av pappret för att inte behöva slösa flera st. Jag menar, det är ju inte ens mina papper?

60. Om någon räcker fram en godispåse till mig och frågar om jag vill ha, kan jag säga nej bara för att jag tänker att personen som frågar egentligen vill ha allt godis själv och hoppas att jag säger nej.

61. Ifall jag fick se ut som vem jag ville, så skulle jag nog välja Blair i Gossip Girl.

62. Det är tack vare mig som Cornelia och Johan är tillsammans idag, höhö. Snart två år för deras del, credd till mig!

63. Jag har varit i samma rum när en kompis till mig förlorade oskulden. Sjukt. Jag sov inte..

64. Southpark och family guy är nog det roligaste som finns.

65. Jag kan äta typ allt, nästan. Inte direkt kräsen.

66. Jag kan inte röka. Men det är väll ändå världens onödigaste grej att kunna?

67. Jag är livrädd för sprutor.

68. Vilket leder mig till att jag snart ska vaccinera mig mot livmodercancer så jag inte kommer få det i framtiden. TRE gånger! :(

69. Jag är helt livrädd för döden.

70. Jag är helt livrädd för att det kommer vara en undergång på jorden.

71. När jag var liten så sa jag att jag skulle bli rik och ge alla i Afrika en big mac och company. Nu säger jag att jag vill bli rik och ge alla i Afrika en massa ris, och vad dom nu mer skulle vilja ha. Hade jag haft så gott om pengar hade jag definitivt försökt göra något bra.

72. I julas (januari) åt jag nog min första hambrgare på mc donald's på 5-6 år.

73. Jag har ingen jävla aning om vad jag vill bli i framtiden. Vad ska jag göra? Vart ska jag ta vägen?

74. Jag blir jätteful på bilder som jag inte själv tar. Jag kan må dåligt och tänka att "är jag så ful?" haha. Men kompisar tycker också det är kul hur jag blir på bild och så har jag fått höra "hahaha det där ser inte ut som du", så.. :P

75. Jag var en riktig lunarfjortis när jag var.. mindre. Jag hade säkert 75 000 gästboksinlägg, populär haha.

76. Mina föräldrar är bara 20 år äldre än mig, min mormor är bl.a inte ens 55 år.

77. Min gammelmormor satte i koncentrationsläger under andra världskriget. Hon lever fortfarande.

78. Min gammelmormor är polsk............. jag är svensk.

79. Jag skulle aldrig kunna tvinga min pojkvän till att vara med mig hela tiden eller inte låta honom göra vad han vill. Det är ju upp till honom själv om jag kan lita på honom liksom :P Sanningen kommer alltid fram.

80. Jag får gå upp innan kl 6 varenda morgon.

Enjoooy

41. Jag hade över 200 poäng när jag gick ut högstadiet, och jag hade verkligen inte gjort mitt bästa ifrån mig då.

42. Jag hade IG i matte, fysik, teknik och kemi ett tag. Hade samma lärare i alla ämnen som inte tyckte om mig iofs, men det är verkligen inte mina ämnen det.

42. Jag gick ut med ett IG, och det var i syslöjd. Den ni. Vilken tjej va? Nej men seriöst, symaskiner är verkligen inte min grej :P

43. Jag var kär i Darin när han var med i idol haha. Ni ska se min samling med honom alltså.. Gud vad pinsam.

44. Jag svär faktiskt inte såå mycket. Jag säger "fy" oftare än fan. Jag klandrar Louise faktiskt. (Louise är en nära vän till mig som varit det i 11 år och hon svär inte)

45. När jag började gymnasiet så kände jag inte en kotte. Alla i mitt tjejgäng i högstadiet skulle börja på olika linjer.

46. Min första riktiga fylla var i en husvagn. Jag babblade om att "det känns som jag drömmer".

47. Cornelia är tjejen jag har roligast med, vi har aldrig bråkat och vi skrattar så mycket tillsammans att det är sjukt.

48. Det finns en kille som ringer Cornelia varenda gång han är full och tjatar om mig. Sist så var det tydligen "tror du jag har någon chans på henne eller har hon redan 3 stycken på gång?"

49. Folk brukar påpeka att jag nyser jättegulligt haha.

50. Jag drar i mina fingrar. Eller knäcker dom sådär :(

Enjoy

1. Jag känner mig konstig utan klackar, och det känns som andra kollar på mig och tänker "hon går nog i ettan" när jag är i skolan, haha.

2. Jag har jättesmå händer och fötter, har även hört att jag har små öron nu också, tiny :(

3. Jag pillar jättemycket i håret när jag har en cam på.

4. Varenda gång jag går förbi en spegel eller ett fönster man kan spegla sig i så börjar jag pilla i håret. Jag och Cornelia gör likadant, puffar upp det.

5. Jag vill alltid ha alla saker helt planerade och färdiga innan någonting händer. Eller jag vill veta när, hur och vad jag ska ha med mig. T.ex, jag ska till skolan imorgon, innan jag går och lägger mig ska jag ha lagt ner alla böcker som ska användas imorgon, rätt väska och nya kläder framme, och skor. Allt ska vara färdigt innan.

6. Jag har aldrig burit samma outfit två dagar i rad under min gymnasieperiod.

7. Jag har antagligen jättesvårt att säga nej till dig om jag har en crush på dig. Annars kan jag nog vara rätt envis.

8. Jag vet inte hur många serier jag följer.

9. Jag förlorade oskulden som 15-åring. Hej pappa om du läser min blogg.

10. Jag är dålig på alla sporter som finns, helt värdelös. Tyvärr.

11. När jag kollar mig själv i spegeln händer det ofta att jag bara kollar med ett öga. Står jag knappt ut med att kolla på mig själv? Hahaha jag vet inte varför.

12. Jag har ett årskort på gymmet.

13. Jag har klippt mitt hår kort och försökt färga det mörkare flera ggr sen i somras. Det blir långt och ljusblont lika snabbt igen. Mitt hår vill vara bimbo.

14. När jag och Cornelia var 15 var vi i fjortisperioden. Vi blev fulla på 2-3 öl och hade skitroligt.

15. Mina föräldrar lär tro att jag är lesbisk bara för att jag är för kräsen för att ta hem en kille jag tycker om haha.

16. Jag hatar att be om saker, att fråga mina föräldrar om pengar är nog det värsta jag vet, jag känner mig så hemsk då :P

17. Ändå så är jag ganska bortskämd. Eller jag vet att Louise skulle vilja kalla mig för det haha.

18. Jag har inte missat ett enda tåg till skolan än så länge. Jag kan även räkna upp på en hand de få gångerna jag varit borta från skolan.

19. Jag är som en 5-åring när det gäller julafton och att fylla år. Jag börjar räkna ner jättetidigt och sen längtar jag mer och mer för varenda dag.

20. Jag har aldrig haft hål i tänderna.

21. Jag har överbett :(

22. Jag är en riktig tjejig-tjej eftersom jag älskar shopping, allt som är rosa, små söta varelser, smink och kläder.

23. Jag kan spela korkad bara för att vara rolig.

24. Jag har kompisar som slutar att sminka sig och raka benen när dom skaffar pojkvänner. Jag är nog tvärtom? Iaf när det gäller raka benen, dom ska definitivt vara rakade när jag inte är ensamvarg haha.

25. Hm. Jag har nog träffat 15-20 stycken från internet.

26. Underbaraste människorna finns definitivt i Göteborg, åh vad jag också vill bo där.

27. Jag posar alltid från min vänstra sida. Det är min "snygg"-sida.

28. Jag är för hård mot mig själv när det gäller min kropp. Jag är inte nöjd för 5 öre, det är ganska synd faktiskt.

29. Jag höjer alltid på ögonbrynen så att jag rynkar pannan, av den enkla anledningen att jag tycker mina ögonbryn sitter för långt ner haha.

30. Hallon är nog det godaste jag vet.

31. Av marabou-chokladen så är apelsin och mint mina favoriter.

32. Jag skjuter alltid upp allting till sista minuten.

33. Jag är en nattmänniska.

34. Jag har höga förväntningar på nästa sommar. Jag är 18. Jag vill ha körkort tills dess. Upp och jobba i Norge med några tjejer. Jag ska till Grekland. Och krogen bara väntar på mig :')

35. Jag kanske kommer fylla 18 i Stockholm.

36. När jag är 20 ska jag till USA.

37. I min klass umgås jag med Elin, Hilda, Emmy, Moa och Fia, det är vi som är ett gäng :p

38. Jag har mognat jättemycket det senaste året. Ville bara berätta det efter alla fjortiserkännanden haha.

39. Jag är jätterädd för att gå till frisören.

40. Jag och min bästa vän har kännt varandra i 11 år.

Nu orkar jag inte mer, jag fortsätter en annan gång :P

Hemma

Woho jag är hemma. Mamma hämtade mig på stationen så jag alapp svälta och frysa ihjäl på samma gång. Ahapp.. Jag lyckades inte hålla mig vaken så länge igår, efter att jag insåg att jag inte kunde första mattetalet så blev jag sur och ville inte prova några andra heller :P Jag och matte är inte direkt bästa vänner. Kul att jag har prov i det på fredag alltså.

Och ahapp igen. Ny president nu då. Kul att rätt man vann! Jag kollade ju lite inatt och imorse :) Det roliga är att jag inte är ett dugg intresserad av politik, men det är ju inte en liten grej att USA får ny president liksom. Hallå eller, Vita Huset byggdes av svarta slavar och nu är Barack Obama president, hur bra är inte det?!

Nu är maten klaaar så dags att göra magen glad =)

Onsdag

Hallå =)

Sitter i skolan och slutade för 2 timmar sen, men har suttit i studio 1 och lyssnat på musik och redigerat på en film, haha vad dålig den är. Orkar inte göra mer just nu för min mage är skitsur på mig, kurrar jättemycket så jag vill bara hem och äta :P En halvtimme tills mitt tåg går så ska börja promenera till stan snart. Alltså kul att jag suttit här inne helt ensam och asgarvat åt min film, men vet ni vad jag skrattat åt? Min syrras skratt. Jag dör :')

Dags att låsa efter mig och dra mig hemmåt, huuuungrig!

Tisdag

Här sitter jag med matteboken framför mig, en vässad (?) penna och ett block, jag är redo för matteplugg! Det enda som fattas nu är en stark kopp kaffe så att jag skulle orka sitta uppe ett bra tag. Så går det när man skjuter upp allting till sista minuten, det är så jag fungerar :P Men ändå, nu slår jag 2 flugor i en smäll, jag kan glo på valvakan! =)

Börjar om 5 min, nackdelen är att jag inte har en TV på mitt rum, (fan jag måste fixa det alltså) och att vår teve är precis utanför mina föräldrars dörr. Jag måste ha det tyst, och det här är ju både LIVE och på svenska, jag kommer höra så mycket!!!

Aja matten var det nu.

Go Obama! =)

Måndag

Vet ni hur lite jag sovit inatt? Väldigt lite :P Jag somnade kanske inte förrän vid halv 4 imorse, så jag roade mig med att kolla på americas next top model haha. Aja jag har ändå inte kännt mig så hemskt trött idag, det har varit en jättebra dag idag :) Mysigt att träffa allihopa igen, och efter skolan var det ännu mysigare! Då satt jag och elin hemma hos emmy och moa ett par timmar och bara snackade och åt mellanmål haha =) Eller det är väll äggmacka och kräm med mjölk, påminner verkligen om mellanmålen som man hade på fritids efter skolan i lågstadiet haha.

Alltså.. Hahahahaha jag dör. Ni måste lyssna på den här, jag borde inte skriva det men vi får väll se om jag ångrar mig :P

Emmy: Ja du och jag borde verkligen ha sex snart Emmely
Jag: Haha jo men ellerhur!
Elin: Men alltså.. Kolla på Emmely's små händer, hur ska det gå?!
Lång tystnad
Emmy: Alltså.. Elin.. Vi ska inte ha det med VARANDRA!

Sen vill jag påpeka att jag har världens sötaste vänner, åh vad ni är fina och jag älskar er hela bunten!

Söndag idag minsann

Okejdå, det kliar i fingrarna. Guess what? Tror ni jag har pluggat någonting de här dagarna? Ehh.. Nej inte precis. Får se hur det går idag då, kanske måste köra med en bloggpaus hela nästa vecka :P Aja jag har haft kul med att göra andra saker iaf. Alltså detta är helt galet, men det är november nu ju, snart är det nytt år! Året jag blir 18?! Pratade en del med Patrik igår och han har redan bokat tider till tatueringar och saker :P Fast han fyller ju i januari, men 3 månader senare är det min tur =)

RSS 2.0