Gott nytt år!

Ändrade planer, inget kristianstad. Aja det ska jag inte tänka på mer iaf, typiskt..

Åker in till Växjö istället! :)

Changeling

Jag blir tårögd av bara trailern, hoppas att den är färdignedladdad ikväll.


Dags att lämna år 2008 bakom sig

Om 3 dagar så är det ett helt nytt år, fick nästan svälja ett glädjetjut där så excited som jag är. 2008 har varit ett ganska lamt år för mig, vad har hänt som går att skryta om egentligen? Jag har varit i England 2 gånger, skaffat nya vänner, fyllt 17 år och blivit mognare. Wow.

Vad kommer att hända 2009 återstår att se. Men saker jag vet kommer att hända 2009 är att jag fyller 18, jag åker upp till Stockholm med klassen i april och jag börjar mitt sista år på gymnasiet. Har jag tur kanske jag lyckas med det där körkortet också. Och åker ner till Grekland. Hallå eller, hur kan jag inte längta till detta året? Jag ska försöka fixa det där körkortet innan sommaren (stort plus i kanten att fylla år ganska tidigt på året!) och sysselsätta mig med några roadtrips på den blivande sommaren. Jag längtar redan till september då även min bästa vän fyller 18 år, hallefuckingluja vad kul att kunna gå på krogen tillsammans! Jag ska nog börja bosätta mig lite mer i Kristianstad till hösten ;D

Jag tänkte att jag skulle komma på några nyårslöften som inte bara är skitlöjliga och som jag inte kommer glömma bort efter en vecka och inte följa.

1. Jag ska bli fräsch och nöjd med mig själv.
2. Jag ska inte skolka en enda dag och göra mitt bästa ifrån mig i skolan.
3. Jag tänker bannimej bli kär och hitta någon som blir kär i mig tillbaka!
(däremot tänker jag inte tänka så mycket på det förrän maj + typ)

Alltså, dags att sluta ha höga krav och vara kräsen. Okej, eh, 1.84+ är mitt enda nu då..



hejdå 2008, jag kommer inte sakna dig
och hej 2009 då jag ska vara lycklig 24/7, yeeeaa


Allt samlat på en önskelista

Om jag fick göra en lista på allt jag vill ha, så skulle den gå på runt 1600


Ladda ner den nu

I'm löving this song, loving it loving it loving it.


Tänk om alla skåningar var lika snygga

Jaha, då är man mer pepp än någonsin på att dra sig till gymmet. Och skaffa hårförlängning. Tack för att du är så himla snygg Gynning!


Hej

Jo men tjena

Missa inte mig när jag fyller hela 18 år

På senaste tid så har jag och Elin börjat prata lite om hur vi ska göra med vår 18-årsfest och hur många det är som jag skulle vilja bjuda. Nu när jag har för mycket tankar i skallen och har lite svårt med sömnen igen så har jag suttit och skrivit ner 50-60 pers iaf, där rätt många är gemensamma vänner till oss också :P

Jobbigt läge ifall man missar någon ju. Så..
Tycker du om mig och vill komma så får du säga till så jag inte glömmer någon!

Växjö, be there.
(jag tycker vi ska ha det över valborg så det lutar lite åt det, alla vill väll ändå festa på valborg?)



Känns som igår men det var ett tag sedan jag och Elin hade vårt lilla kalas nu alltså, den här gången kör vi på stort

Julafton

Jag är helt galet trött men vill ändå inte att den här dagen ska ta slut, det är ju 365 dagar tills nästa julafton liksom. Menmen, jag får väll nöja mig med att längta till nyår som är om en vecka..

Julstämning

Tänkte hjälpa till lite med det där ;)

(ifall min blogg ser annorlunda ut, kanske tar ett tag)

Dan före dopparedan

Åh, jag älskar julafton och den är nära!

Rummet är städat, granen är klädd och paketen är inslagna. Nu ska jag sätta mig i soffan och äta pasta med la familia och kolla på den nya bond-filmen =)

Söndag

God I'm tired today. Vill ha en klassisk söndag (ni vet, göra absolut ingenting, skita i att sminka sig och gå omkring i mjukiskläder och uppsatt hår) även fast det är lov. Det är bannimej bara 3 dagar kvar till julafton! Nu kan faktiskt snön få komma tillbaka, man kan ju alltid hoppas på en vit jul iaf. Åh jag hoppas att jag kan måla om mitt rum nu på lovet, bye bye rosa haha. Jag har tänkt på det, när jag rensade min garderob för någon månad sen slängde jag typ ut allt som var rosa. Nu säger jag hejdå till min rosa mobil, och nu rummet också? Hallå, är jag inte 13 längre..?

Aja, kul Emmely, du har tröttnat lite på rosa, du är praktiskt tagen vuxen snart ju.

Nu har jag äntligen lyckats ladda ner the dark knight med riktigt jävla bra kvalité, jag har försökt med det i flera månader :P

Nu ska jag kolla på heroes tills cornelia ringer mig.

(just det, min blogg är inte heller rosa längre?! fast det kommer nog..)

Surprise surprise


Just like a circus

Precis kommit hem och försöker ladda ner twilight nu så tänkte försöka roa mig tills den är klar. Fast jag tror den kommer vara misslyckad, brukar ha den oturen. Men då ska jag kolla på heroes istället. Plingpling. (internt) Imorgon så ska jag slå in julklappar, pynta julgran och sedan träffa Cornelia. Har precis varit med henne och skrattat hela kvällen. Vi försöker peppa lite till nyår nu och jag lääängtar! Nyår är min favoritdag på hela året, fyfan vad kul det är. Jag hatar att ha höga förväntningar för jag är rädd att bli besviken då men gah, jag längtar verkligen till den där dagen. Jag har inte festat på flera månader heller så halleluja, jag har hållt i mig ;)


Lördag

Då har man firat lite jul nu då =) Vi var på restaurang allihopa sen och åt förjävla god mat alltså, kalkon med världens godaste sås. Mmm sås..... (tänk homer)

Fanns även en jättestor TV där inne som mina småkusiner satte sig vid för att kolla på julkalendern. Jag satte mig också där och tog en bok för att börja bläddra i när jag plötsligt SKRIKEER, slänger iväg boken och hoppar ner på marken. Det var en bild på en jättestor spindel när jag öppnade den... HAHA jag har blivit så jävla lättskrämd alltså. Jag skyller på det där huvudet :P

Gud, jag var uppe till 4 imorse haha. Nu ska jag snart ut så funderar på att byta ut finklänning mot något annat :P

Fredag

JULLOV! Underbart, som jag längtat efter den här dagen. Har varit helt död den här veckan så ska bli jätteskönt med några dagar som man vet att man kan sova hur länge som helst på. När jag kom till kyrkan och en av mina lärare såg mig så sa hon "Emmely dina omdömen från praktiken har kommit! Det var verkligen jättebra, dom har sagt att du var hur duktig som helst" och ÅH vad jag vill se de där papperna nu! Haha, kul att jag får vänta tills nästa år ;) Fick hem en DVD-skiva som jag hjälpt till att fixa från dom häromdan, julskivan med tomten och det där.

Sen så var jag med Hilda hela dagen typ, handla julklappar till min mamma (och mig själv) och sen drog vi och käkade. Nu har mitt tågkort slutat fungera (eller det gick ut i datumet, det gör så över jul och sommarlov) så nu kan jag inte vara där förrän i januari igen :/

Alltså, jag har inte bestämt mig över nyår än. Det är verkligen inga som bestämt vad dom ska göra och hoppas på någonting helt spontant. Vem äger festen????????? Kom med något som lockar nu!

Imorgon ska jag fira jul hos farmor med familjen och alla kusiner. Hur mysigt som helst även ifall jag får vänta med att få julklappar tills julafton haha. Men det är kul att se mina små kusinerns miner när tomten kommer =)

Godnatt

Eftersom jag inte har några prov kvar att göra i naturkunskap eller fler uppgifter att göra så får jag sovmorgon, skönt! =) Min sista dag i skolan för det här året är nära, halleluja säger jag bara!

Torsdag

Sådär, då ser mitt hår normalt ut och jag kan sluta gömma mig i en toffs :) Innan tyckte jag ju det såg konstigt ut eftersom jag fortfarande var mörk i toppen, men det har försvunnit? Nu är det min riktiga utväxt som syns och den är ju blond så ja, håret ser normalt ut helt enkelt och är mycket fräschare :P Fast jag är fortfarande inte van vid att jag är blond igen och saknar det mörkblonda.

Har tagit en dag ledigt idag eftersom jag kännt mig konstig hela veckan. Ska bli så himla skönt med lov, imorgon är sista dagen! Det gjorde även så att jag fick ställa in min dejt med Magnus ikväll haha, fast han kände sig också dålig så det gjorde inget :P

Bye bye love

Varenda gång jag börjar tänka på att jag ska klippa mig imorgon så får jag upp den här låten i huvudet. Hm.....?


Tisdag

Är det bara tisdag????? Fyfan vad trött jag är, så trött att jag fick in en svordom i meningen. Jag har verkligen gäspat hela jävla dagen och jag skulle kunna somna nu. Resten av familjen är i köket och bakar pepparkakor. Sängen lockar ändå.. Jag som ville sitta uppe och kolla på titanic som går på 3an om en timme. Hm, vi får se.

Skyller på att jag är skoltrött också, snälla låt det bara vara julpyssel och film resten av veckan.

Skaffade min mobil idag btw, i'm lovin it.


Urtråkig dag

Märks att jag är uttråkad idag så som jag bloggar. Imorgon ska jag iaf fixa julklappar till mamma.. och mig själv. Ska även gömma mig i en ful uppsatt frisyr så man inte ser hur jag ser ut. Fyfan vad fult. Jag har gått från mörkblond till riktig blond och jag tycker inte jag passar i det. Plus att det är så himla fult att jag inte fått med det där uppe. Tänk er att det ser ut som jag har 5-7 cm mörk utväxt och sen blonderat resten. Det ser ut som jag är mörkhårig egentligen. Nej. Usch fy och blä. Ska gömma det tills på torsdag och se vad frisören tycker jag borde göra haha.

Kanske dags att hoppa i säng snart, har haft jättesvårt för att stiga upp de senaste veckorna. I början av terminen låg jag ju och sov redan vid 10-tiden och åh vad jag var pigg och glad om dagarna. Ska hitta tillbaka den där Emmely efter jullovet :)

Cred till par som klarar vad som helst

Kenza:

"Hur träffades du & Teo? Hur många gånger har ni träffats?
Svar: Jag och Teo träffades på en bar nere på Kreta, baren han dj:ade på. Det var när jag var där nere med en vän i Juni. Det var kärlek vid första ögonkastet men eftersom att vi båda var blyga så var det lite stelt mellan oss den gången. Jag och Mirre åkte hem 3 dagar efter att jag & Teo träffats. 2 veckor senare åkte jag ner igen med en annan vän och då spenderade vi hela den veckan med Teo. Att säga hejdå efter den veckan var hemskt. 3 månader senare så åkte jag ner ensam till honom och vi spenderade 11 underbara dagar ihop. Det var två månader sedan, och den 26e dec åker jag ner dit igen. När han är 2700 km bort från mig så pratar vi varenda dag och jag är kärare än någonsin.

Till er som undrar hur man klarar av långdistansförhållande.... Det går! Älskar man någon så mycket som vi älskar varandra så går det. Man måste lita på varandra till 100% och veta att det inte spelar någon roll hur många månader som går innan man får träffas igen, för att man kommer älska varandra lika mycket ändå."

Jag vill ha

Alltså.. Okej. Jag har en lista i min kalender som jag alltid skriver dit saker i när jag kommer på någonting som jag anser att jag behöver. Fast jag inte behöver det alls. Men jag tror att jag skulle bli snyggare av. Varning för utseendebesatt (nu kom jag inte på det rätta ordet när jag är såhär trött) tjej.

• Tandblekning. Varför inte? Funderar på att köpa det till mig själv i julklapp.
• Smink. Presentkort på make up store för 500 kr hade jag blivit jättejättejätteglad över :') Då blir man sminkad och får en massa tips och en massa smink med sig för 500 kr när man går hem ju! Halleluja.
• Jag skulle vilja ha ett presentkort på IKEA för jag vill göra om det lite på mitt rum.
• Jag skulle vilja ha alla avsnitten av Sex and the city i den där skoboxen, åhhhh ge mig.
• Jag skulle vilja ha den där samsung-mobilen (jag skaffar den imorgon) tills min syrra sa åt mig hur jobbigt det kommer bli att skriva sms. Hoppas ni har tålamod allihopa när jag ska svara er..

(okej jag hoppade över 100 uteeendegrejer, har lyckats skaffa det mesta ändå :P)

Julklappstips

Jag har faktiskt testat blåa linser en gång i tiden, i högstadiet nämligen. Just nu skulle jag vilja testa bruna, vilket även min syrra vill så funderar på att ge henne ett par bruna linser i julklapp, det hade ju varit jättebra =) På www.fargadelinser.se så kan nog vem som helst hitta en fin ögonfärg att falla för, gör som mig och ge bort i julklapp ifall ni krånglar med någon ni inte kommit på ngt till än ;D

Söndag

Har varit i Malmö med min kära mamma idag =) Vi har shoppat julklappar (eller jag har kollat på när hon handlat till mig och mina syskon haha) och sen har jag handlat lite åt mig själv till min nyårsoutfit.

Låt mig se, vad var det jag skulle köpa och vad har jag köpt? Klänning, strumpbyxor, tröj/jacka, BH, panties, armband, halsband, örhängen, väska, skor.


Gokväll

Kör på en "stanna hemma med familjen" helg nu när jag varit borta ifrån dom så himla länge. Sen så är det ju faktiskt jul nu, har julbakat lite med mamma =) Vi har gjort pepparkaksdeg så vi ska göra pepparkakor imorgon. Vet ni vad som också händer imorgon? Shopping! Japp, jag ska till Malmö =) Så kanske borde gå och lägga mig om någon timme om jag ska orka en heldag på stan. Btw, jag ska bli vän med min mamma på facebook nu så be nice mot mig där nu haha. Såg att hon redan var vän med en "Emelie Wahlman". Va? Tror hon att vi redan är vänner? Tänkte hon inte att nått var konstigt när det för första var en bild på en halvnaken tjej? Eller för det andra, stavningen på namnet. Vem döpte mig egentligen? :P

Marry me?

Fy vad jag verkligen inte vill ha fler fortsättningar på Twilight, det ska komma två stycken! (okej att jag satt helt tårögd av lycka först när jag fick reda på det) Men ska jag behöva få ont i hjärtat fler gånger och ventilera efteråt? Kommer fortsättningarna att vara lika jävla bra? Och när ska du gifta dig med mig Rob? Nästa gång jag åker till England ska jag lätt leta upp vart han bor och stalka honom haha. Inlove. (i karaktären, men ändå..)


Bra julklapp?

Funderar på att önska mig den här mobilen i julklapp.. För fan vad snygg den är. Nackdelen är att jag skulle vilja ha en sony ericsson så jag slipper orka lära mig något nytt. (plus att jag kommer inte vara lika rik under mellandagsrean, fast iofs rotade jag igenom hela malmö förra året och hittade ingenting under mellandagsrean, det är ju mest skit..)


Torsdag

OH HAPPY DAY!

Jag stack nämligen inom frisören innan jag gick hem för att fråga efter en klippningstid och det hade precis varit en tjej som avbokat sin tid på torsdag nästa vecka så jag slipper vänta i flera veckor! Varför jag är så glad den här gången när jag normalt är rädd för att gå och klippa mig är för att jag dagdrömmer 24/7 och har gjort det i typ en månad nu om en ny frisyr, och nu ska jag äntligen försöka våga skaffa motsatsen till det jag har nu ;)

Annars så har det inte varit en så himla kul dag för mig. Minns ni huvudet jag pratade om igår? JAG HAR BLIVIT HELT TRACKASSERAD AV DET IDAG!!! Helt galet :P Jag har blivit skrämd runt 20 ggr?!?! Hela klassen tycker det är skitkul, dom har skaffat en ny hobby och pratar om att filma mig massa gånger så att dom kan lägga in det på youtube haha. Iaf så försöker dom skrämma flera stycken och det är verkligen uttjatat på alla. Förutom mig som SKRIKER varenda gång! Hahaha det är helt sjukt, fyfan vad jag är rädd för det huvudet :( Det fulaste var när dom hade lagt det i min väska och jag sedan öppnade den, hahahahahaha.


Inte kul

Det finns ett huvud i vår studio. Ett äckligt sådant i människostorlek. Jag har stött på det här huvudet för första gången idag. Nämligen när jag vänder mitt huvud till höger om mig så ser jag någonting, kollar snabbt ditåt, vänder mig tillbaka och kollar snabbt dit igen för att se vad det var jag såg. Då tjuter jag till och hoppar lite åt sidan, haha.

Det var nog roligare när jag redan blivit rädd en gång så sitter jag i soffan och pratar med Elin och Hilda, Pontus ropar mitt namn bakom mig och när jag kollar bakåt så är huvudet där 2 cm från mig och jag skriker så det hörs ner till Kina, slänger mig åt sidan och är tårögd av chock. HA-HA-HA :P

HAHAHA HELT SJUKT GALEN TJEJ

"alltså han betyder typ allt för mig, mer än min familj typ!!!"


En liten Emmely

Hahahaha jag kan inte bestämma mig ifall jag är ful eller faktiskt söt. Kanske inte helt nykter heller, men samma min som jag än gör idag på alla bilder. "Jag hatar mitt leende och vill inte le men kan inte låta bli att göra det litegrann ändå"

Galet ful frisyr iaf och röd som en kräfta :D


Home sweet home

Och nog saknar jag Göteborg allt, jag saknar mina vänner, buhu.

Ska orka med en dag i skolan imorgon, första gången på ett bra tag nu ju. Sedan är det bara en vecka tills det är jullov. Helt sjukt vad snabbt tiden går. Visste ni att jag är 18 om 4 månader?

Godnatt alla fina människor där ute =)

Imorgon åker jag tillbaka till Skåne

Igår var den stora dagen på praktiken. Igår skulle vi filma en massa händelser från världskulturmuseet från morgon till kväll och det var skitroligt! Jag älskar när vi har de där dagarna med skolan då vi ska ut på våra uppdrag och filma, nu var det ett uppdrag med min praktik som jag varit med och förberett mig på i två veckor =) Och det gick jättebra! Gud vad sorgligt det var att säga hejdå till dom på praktiken faktiskt haha. Jag fick jättemycket beröm och dom ville ha tillbaka mig nästa år :') Plus att jag typ har fått ett jobb (eller uppdrag eller vad man ska kalla det) som nog kommer att äga rum i TYSKLAND! Hahaha, dom ska höra av sig när det kommer att äga rum. Träffade ju en massa folk igår bland minglet eller vad man ska kalla det och då träffade jag kvinnan som skulle hålla i det =) Asbra, jag är verkligen hur nöjd som helst. Jag har haft det hur bra som helst här i Göteborg, och imorgon ska jag åka hem..

Min sista kväll här tänker jag spendera på Liseberg tillsammans med Beccy :') Jag flyttade hem till henne igår och då babblade vi bara om allt som hänt de två (!) åren som vi inte har setts på och hade myskväll framför teven =) Askul när vi smsade precis innan vi skulle träffas.

Beccy: Du känske inte känner igen mig
Jag: Sist vi sågs var du blond och hade ganska kort hår. Och jag hade långt löshår och nästan vitt blont hår (dör av skratt)

Askul eftersom Beccy nu har långt brunt, och jag (äkta) långt mörkblont/ljusbrunt. 

Hahahahaha en annan askul grej var att vi smsar när vi står typ framför varandra också.

Förälskad, igen

FAAAAN jag dör snart. Nu har jag kollat på Twilight igen och jag vill ha honom :((

Jag fick höra tjejer efteråt som visste tjejer som knappt kunnat andas efteråt och så, det hände ju mig med?! Haha, det är inte bara jag som är konstig.. Lisa och Fanny värsta grät dom också, världens bästa film. Helt sjukt perfekt kille. Nej vad säger du Emmely, pojkvän innan du är 18? Du har 4 månader på dig.

Torsdag

Sitter på min praktik, drog hit vid 10 idag (behöver egentligen inte vara här förrän 11 för då kommer han hit som jag jobbar med) men jag kände för att träffa min handledare och prata lite och sådär =) Hon tycker att det verkar som jag trivs jättebra här i Göteborg, och det gör jag! Men jag undrar ändå om jag inte vill bo i en lite mindre stad.. Jag vet inte. Jag älskar verkligen liseberg och folket.

Vet ni vad mer hon sagt då?

"Jag tycker du pratar mer småländska än skånska"

HA! Bred skånska in my ass. (okej, jag pratar kanske mer skånska hemma också)

Men iaf, idag ska jag kolla på TWILIGHT IGEN!

Ni märkte väll hur jag reagerade förra gången, jag kommer plåga mig själv genom att se den igen. (genom att vara väldigt avundsjuk på tjejen och önska att jag var henne så jävla mycket)

Nu ska jag gå upp för nu närmar sig kl 11, dags att fixa tomteprogrammet kanske =) Min sista dag här i huset..

Onsdag/torsdag

Dags att njuta av min nästsista natt här på hotellet. Det bästa är nog frukosten :P Eller att vara helt ensam i en dubbelsäng (eller nej, det hade jag nog velat ändra på) och sedan en TV framför mig, asgött =) Bara att slå lite på fjärrkontrollen haha. Två timmars southpark på MTV, yeeeea :D

Imorgon ska jag på bio med mina darling's Lisa & Fanny. <3

Måndag/Tisdag

Bosatt på nytt hotell.

Har bokat biobiljetter till att se Twilight igen, den här gången med Lisa och Fanny, nu på torsdag! =)

Imorgon blir det shopping med Hilda och då ska jag ut på jakt efter en nyårsklänning :)

Jag är helt förälskad

Jag har precis kollat på Twilight på bio och jag.. Jag trodde inte jag skulle kunna prata mer idag. Alltså nä, det går inte. Fyfan vilken film. Bästa jag någonsinn sett, värsta bion jag varit på av den anledningen att så många känslor vaknade till liv. Helt sjukt. Alltså.. Jag kan inte förklara. Efter filmen så trodde jag att jag skulle svimma haha, jag kunde knappt andas :P Den killen alltså, ge mig honom, snälla? SNÄLLA?!

Åh herregud. Åh herregud. Perfection. Lång, snygg och vampyr? Hör av dig!

Hilda vägrar att sova med mig inatt haha. Innan har jag tänkt att jag inte vill ha pojkvän, men nu vill jag verkligen det. Jag kommer att börja anstränga mig för att hitta en. Jag vill gärna ha en nu, typ nu. Typ honom. Gah, jag dör. Jag kan inte sluta svamla.

Jag ska se den igen i veckan, och hoppas att jag kan andas efteråt och inte svimmar haha. Och nu ska jag försöka ladda ner den så att jag kan kolla på den på tåget på vägen hem.

Fyfan, ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh my goooooooooooood.

RSS 2.0