:')

Helt sjukt. Alvesta - Göteborg, hur billigt som helst ju?


...

Höger- eller vänsterhänt: Högerhänt
Humör just nu: Lite trött bara men annars är allt bra
Är det nåt du absolut inte äter: Jag äter faktiskt inte lök, bara nått jag fått för mig att inte äta när jag var ganska liten så det har bara blivit att jag fortsatt så, får alltid sitta och pilla i matten i 100 år innan jag kan äta den :P
Kläder just nu: Vitt långt linne, strumpbyxor och brun kofta
Musik just nu:  Lill Lindfors - rus :D
Vad sa du senast: Tack
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: Tänk att vara ungdom mellan 70-80-talet med deras stora frisyrer, så jävla snyggt! :D
Längd och vikt:  1.61 är jag antagligen fortfarande och går fortfarande och bär på mina extrakilon så det är väll runt 55..
Hur många kuddar sover du med: 2
Favoritväder: Precis lagom varmt och soligt =)
Spelar du nåt instrument: Nej, men däremot kan jag spela björnen sover på piano :))
Morgon- eller nattmänniska: Nattmänniska, definitivt :P
Sparare eller slösare: Jag försöker vara en sparare men jag är nog en slösare, tyvärr
Vem är viktigast för dig: Familj och vänner
Bästa film: En djävulsk romans
Tror på liv på andra planeter: Jag vet faktiskt inte riktigt
Kommer du ihåg din första kärlek: Jadå
Har du några homosexuella vänner: Nej
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Ingenting är omöjligt så klart det går, bara inte alla som klarar av det
Hur många barn har du/vill du ha: 2-3
Bio eller promenad: Bio
Snarkar du? Jag tror inte det :P
Rädd för insekter? JAA!
Äckligaste insekten: Sånna här långben, flygande spindlar brukar jag kalla dom, usch
Bästa bok? En oväntad semester - marian keyes
Vad vill du jobba som? Ingen aning, verkligen ingen aning. Eller alltså, drömmen vore väll att jobba på en skvaller/mode/skönhet-tidning, men det är ju bara en dröm
Pizza eller hamburgare? Hm.. oj.. pizza?
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.) Eh alltså, jag försöker ju hålla det städat iaf :P
Gungar du på stolen? Nae
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? Haha ja :D Eller skulle jag våga..?
Hur många syskon har du? Lillasyster och lillebror, det blir 2 alltså
Vad är du mest rädd för? Krossat hjärta, att någon nära ska gå bort, att jag kommer få ett misslyckat liv
Är du rädd för blod? Njae? Eller jag klarar inte riktigt av sånna här megablodiga scener på TV kanske :P
Saltar du på maten? Nej
Gillar du att sjunga? Nja jag sjunger inte bra så :(
Vilket gymnasieprogram går/gick du och varför? Jag går film&tv
Anser du att du är stark? Nej
Brukar du sola? Solarium? Händer inte så ofta faktiskt
Vad gör du om du får hicka? Testar allt som man ska testa
Snusar du? Nej
Kaffe, te eller inget? Kaffe

Glöm det jag sa

Ja, plugg in my ass. Jag hängde med på bio istället :) Och nu har jag äntligen sett mamma mia! Har velat se den sen i somras. Åh vad underbar den var! Nu är jag minsann lycklig :')

Sedan kom jag nyss på en grej, hallå, det är ju torsdag?! Jag har inte orkat tänka så mycket nu när det är lov haha. Men iaf torsdag = southpark. Nu ska jag fortsätta vara lycklig och skratta en del :D

Varning för gnäll

Jag tog ledigt från allmänheten idag för att plugga, men jag är trött och uuuttråkad och vill inte plugga. Jag vill flyttaaa och inte bo i Osby. Jag skulle vilja ha kuuuuul och dra ut ikväll. Jag vill till göteborg nuuuu. Jag vill ha någon att få gulliga sms aaav så jag hade haft nått att vara glad över nuuu. Jag vill inte ha pojkvän men jag vill.. öh ingenting..

Livet är tråkigt när man har tråkigt.

Min humor är på topp den här veckan


HAHA JAG TROR JAG HAR HITTAT MITT DRÖMSPEL

NI VILL INTE SE MIN MIN NU ALLTSÅ :D


Onsdag

Hej!

Jag har filmat klart en film idag, yaay! Eller jag hoppas det iaf, ska nog ta och kolla ifall alla scener blev inspelade :P Jag skulle egentligen gjort filmen som är viktigast för mitt betyg just nu, och det är reklamfilmen för ämnet rörlig bild b, men det gick inte.. Men jag har iaf gjort en youtube film nu =) Bara reklamfilmen och diktfilmen kvar nu då.

Imorgon så har jag inte tid att njuta av mitt lov mer, så imorgon får bli en riktig plugg-dag för mig. Jag hade ju knappt några lektioner förra veckan så jag har en hel del hemma-arbete att göra som jag aldrig gjorde förra veckan. Wow vad kul jag kommer ha imorgon. Men jag ska iaf unna mig en riktig sovmorgon ;)

Det värker i mina smajlgropar


Tisdag

Utmaning: Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.

1. Jag spelade bowling när jag var typ 12-13, jag gick i ett lag och var en av de duktigaste.
2. Förr trodde jag att jag var synsk, eller iaf lite halvt, men mina kompisar trodde också på det. Tillslut var jag tvungen att berätta alla mina drömmar för dom. Det var lika läskigt varenda gång när vi märkte att sakerna jag drömde faktiskt hände tillslut.
3. Visste ni att jag åker tåg 10-15 ggr i veckan?
4. Jag har aldrig bråkat med någon "på riktigt". Jag hatar drama och är för snäll själv för att skapa något :P Så himla onödigt.
5. Jag har hemligheter som ingen vet om.
6. Jag biter på naglarna när jag är nervös eller stressad.
7. Det här måste nog intresseklubben anteckna, men jag har inte min lingonvecka så ofta som andra har det. Jag har tjejkompisar som hinner ha det 2 ggr innan jag har det 1 haha.

Ska ut med några brudar snart =) Jag får se vad det är för avsnitt av desperate housewives som visas ikväll och ladda ner det istället.

Var är jag när alla dessa fester är?

Denna reklamen är så jävla bra gjord, eller hur? Haha underbar.



Jag skulle själv spelat in min reklamfilm idag men det är för dåligt väder :( Den ska nämligen spelas in utomnus. Får hoppas på det bästa imorgon. Jag ska ha med en av mina småkusiner i den. Mina minsta kusiner är Alva och Agnes, ungefär 8 och 4 år gamla. Iaf så hade Agnes varit perfekt i min film (hon som är minst) men.. Jag har precis fått höra att stackarn sitter i rullstol för att hon brötit (är det bara vi i skåne som säger "brötit", är det brutit annars?) benet, eller benen (perfect timing). Man får inte gå på kryckor när man är så liten iaf. Nu till det som är riktigt hjärtskärande. Jag ska alltså bara fråga Alva om hon vill följa med till lekplatsen? Det gör verkligen ont i hjärtat på mig haha. Men Agnes kan ju inte precis, eller det skulle inte vara så kul för henne att kolla på ändå..

HAHAHAHAHAHA


Tänk vilka grejer man kommer vara med om alltså

Tårögd :')

Tänk att jag kan vara med om samma sak en gång i tiden (men minst 10 år till)
eller om ingen vill ha mig och jag tröstar mig med att bo ensam och skaffa massa katter, man vet aldrig =)

Läs hennes inlägg.

Jag kom att tänka på en sak

Igårkväll så kollade jag på ett program på.. 5an tror jag, inte säker. Det är iaf om en tjej i England som letar upp helt vanliga tjejer på t.ex stan som hon skulle vilja ha med i olika modellkampanjer, för att ändra på idealet skulle jag tro. En av tjejerna som skulle fotograferas i bikini, vet ni vad hon gjorde? Hon gick på tå hela tiden! Och vet ni vad det roliga är? Så gör ju jag också när jag inte har klackar?! Jag har aldrig tänkt på det förut haha. Men jag la märke till det nu, varenda gång jag går förbi en spegel så ställer jag mig på tå.. Tjejen var 1.60 och gick alltid i klackar, hon behövde de där extra centimeterna för att känna sig självsäker. Jag är 1.61 och precis likadan, jag behöver de där extra centimeterna för mitt självförtroende. Galet men sant :P


Visst är det tråkigt att vara 1.61 Jessica Simpson? :(

Måndag

Idag skulle jag egentligen varit i Växjö och tränat skiten ur mig ungefär :P Men min träningskompis mådde inte så bra idag och jag ville inte till friskis och svettis helt själv första gången haha.. För det första så vet jag inte om jag hittar dit, men aja, det blir en annan dag istället =) Det är ett yogapass på fredag som jag skulle vilja testa, ska nog se vad Louise säger om saken ;) Iaf, vad har hänt i mitt spännande liv då? Jo, jag har varit ute med hunden på en lång morgonpromenad och jag har tagit mig ner till byn för att köpa en ny foundation, det är väll egentligen det :)) Haha, tänkte ta mig en nörddag idag och kolla på en tecknad film ikväll, jag har faktiskt inte så små syskon så jag har inte sett disneyfilmerna sedan jag själv var liten ;D Hallå eller, om 4 månader blir mina syskon 13 och 16, sjukt. Vad vet jag som händer i deras liv egentligen? Har min lillebror snattat på ICA? Har min lillasyster förlorat oskulden?

Jag vill inte veta. Jag hoppas på NEJ och NEJ!!!!!

Två månader till och jag blir myndig? Kul grej. Och här sitter jag och laddar ner en disney-film.. Protestera mot att bli vuxen! Jag kan fortfarande dra den att jag dör av längtan till att inreda min första lägenhet och att jag slösat mer pengar på inredningsgrejer på mitt rum än smink, kläder och alkohol den senaste tiden, vuxenpoäng tack.

Min kära läsare Martina <3

Som funnits där och läst om mig sedan jag säkert var 13-14 år :') Haha fan vad skön du är, vi bara måste ses någon dag!

Puss på dig! Du är så jävla bra! :D

(ville att du skulle få ett eget inlägg tillägnat bara ;))

Vill förändra mig

Okej, två av mina bästa kompisar, Louise och Cornelia. Jag har pratat med bägge två gällande.. mitt hår. Louise har tjatat i säkert 1 år på att jag skulle passa så himla bra i lugg tydligen, Cornelia säger att jag får inte skaffa lugg, verkligen verkligen inte. Så.. Jag har faktiskt aldrig varit ett särskilt fan av lugg ändå, men en sånhär snelugg då? Visst blev Keira snyggare i det? Usch, hatar förändringar, svårt :(


Lördag

Hej!

Askul igår, vi kom väll i säng ungefär vid 5 på morgonen eller nått :P Var hemma i Osby mellan 5-6 idag, har precis hunnit duscha och Cornelia är nu påväg hit. Sen ska vi beställa pizza och ha kul =)

Fredag

Hej!

Har precis sovit i några timmar, åh vad skönt det var. Hade lite svårt att sova inatt och vill vara pigg ikväll eftersom jag sett ut som en vandrande zombie i skolan idag :P Men två lektioner där en av dom bestod av att kolla på film, superskönt, nu har jag höstlov! =) Ska nog ta och käka ngt och dricka en kopp (eller två) kaffe innan jag åker till Växjö om en timme.

Trevilg kväll allesammans :)

Torsdag

Oj, glömt att skriva idag, vad har jag gjort egentligen? :P Jag skulle till skolan vid 1 och kolla på film, sen har det inte varit mer i Växjö. Imorgon så har jag bara två lektioner och slutar vid 11, tänker väll käka lunch och hämta ut min kamera som jag ska låna över lovet innan jag sätter mig på 12-tåget hem =) Jajemen, jag ska låna hem en filmkamera över hela lovet! Jag har typ 3 filmer som jag måste göra och lämna in.. Eller.

1. Min reklamfilm, behöver en "vuxen" och ett litet barn till den och vara på en lekplats.

2. Behöver göra en film av en dikt jag gjort. Behöver bara en tjej och en kille egentligen.

3. Jag behöver bara göra någonting som jag sedan lägger in på youtube, tänkte att jag får klura ihop någonting typ.. Nu, och sen göra det imorgon när jag är i Växjö.

Någon som vill bli skådis? =)

Onsdag

Hej!

Sitter i skolan just nu, enda lektionen för idag och den började vid halv 1, jag har värsta sköna veckan nu ju. Vi har fått i uppgift att lägga ut en film på nätet, vad som helst, bara publicera den liksom. Så jag får väll göra något och lägga ut lite reklam för den här i bloggen haha. Innan så satt vi i cinemateket och alla skulle se den här reklamfilmen för hotell&restaurang-programmet som jag och Hilda har gjort, pinsamt :P Alla skulle ge kritik för den och så.

Ska snart in till stan med Hilda, jag köpte en väska innan skolan, gah, den som finns några inlägg ner som inte är så snygg på bild men to die for irl. Jag och slösa pengar alltså, dåligt samvete jag får :P

Nej nu ni, vi hörs senare =)

Btw, jag gick i ett par klackar innan och vet ni vad som händer i skolan? Ena klacken ryker av! Pinsamt, vilken tur att jag hade extra skor med mig.

SERIÖST?!

Alltså.. Rätta mig om jag har fel nu. Men står det verkligen NÄSTA PIRATES OF THE CARRIBBEAN FILM?!



AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dagens

Humör: Helt okej
Gjort: Varit i skolan, shoppat och åkt tåg
Planer: Kolla på desperate housewives ikväll
Ser på: Gossip girl när jag postat detta

Lyssnar på: NRJ just nu haha
Läser: SOLO
Dricker: Har precis fått i mig ett glas oboy

Äter: Vi får se vad mamma hittar på :)
Bästa: Kjolen jag köpte idag! Gah, så snygg
Sämsta: Att min hund rivit ut allt i min papperskorg..
Väder: Regnigt, kallt och tråkigt :(


Tisdag

Hallå :)

Fy vad kallt det är nu, det märks verkligen att vintern är påväg. Mina ben domnade av (och jag hade jeans!) bara av att jag gick i stan och shoppade mellan butiker? Usch, få det överstökat, snälla. Fast ändå, tänk, det är bara 2 månader kvar till nyår, roligaste dagen på året or what? =)

Måndag

Hej!

Värst vad ni är söta med era kommentarer :') haha, uppskattas verkligen. Kom hem från Växjö för nån timme sen och har precis kollat på ett avsnitt av gossip girl. Fan, det kom in pengar på kontot idag och jag har redan spenderat litegrann.. Jag är en tröja och 3 par örhängen rikare. Eller, 3 stycken pärlörhängen :P Nästa vecka är det lov, woho! Jag vill jobba lite då så jag kan fixa ihop pengar, fast risken är inte så stor att jag får ett så jag vet inte. Vad ska ni göra? =)

Okej, det här med slösa pengar, brun utan sol, strumpbyxor och puder är faktiskt viktiga saker och det behöver jag verkligen..



Och jag skulle vilja ha en shoppingväska också..

Söndagkväll

Äntligen mår jag bättre. Gud, jag klättrade på väggarna innan alltså.. Jag kunde inte ens sitta still för att kolla på heroes, vilket i-landsproblem va? Aja, efter en hel del tabletter och springa fram och tillbaka i rummet och ligga ner i tusen olika ställningar så försvann mitt magont och illamående. Nu ska jag kolla på ensam mamma söker och sen funderar jag på att pilla lite på designen här i bloggen =)

Söndag

Hej!

Idag får bli en må-dåligt-dag, usch :P Illamående och den värsta sorten av magont.

Från en favoritserie till en annan

Nu går jag från prisonbreak säsong 4 till heroes säsong 3! =)

Lördag

Bara två avsnitt kvar av prisonbreak (som kommit ut än iaf) buhu :( Fatta vad bra det är, första avsnittet var helt.. wow. Jag kunde inte sitta still, helt underbart, glädjetårarna, gah :')

Tjejer i fjortisperioden är pain in the ass

Just nu är det min lillasyster. Hon tycker att jag är en livsförstörare och har avsagt vänskapen på bilddagboken och saker, hahaha.. Så seriöst tar jag det, jag garvar :P Kan man vara mer dramaqueen? När växer man ifrån det där? Vad det är jag har gjort? Ingenting, jag satt brevid mina föräldrar när dom frågade henne vad hon gjorde förra helgen. Jag förtjänar att dö.. :(

Nästan gråtfärdig

Kommer ju knappast finnas kvar på måndag..


Världens sötaste Lisa's reaktion..

.. när jag sa att jag skulle bo i Göteborg i två veckor nästa månad, faaan vad jag är glad och faan vad du är söt och FAN vad kul det ska bli!!!! :D


Fredag

Näst sista veckan innan lovet är avklarat! Och vet ni hur go nästa vecka kommer bli eller? Ingen matte eller engelska! Och dom lektionerna ligger precis brevid varandra så det är antingen bara en lektion på eftermiddagen eller sluta vid 11, nästan bara studiolektioner ju :') Och idag blev vi helt klara med vår reklamfilm för hotell och restaurangprogrammet, Björn blev tydligen jättenöjd och jag och Hilda fick VG :)

Måste ta den här helgen för att plugga, så jag ska bara ta det lungt. Fast jag vill verkligen inte, jag vill verkligen dra ut eller hem till någon, menmen.. :P

Hoppas ni får det trevligt iaf ;)


Torsdag

Hej! :)

Ska gå och lägga mig nu, borde gjort det för länge sen när jag ändå bara suttit här och lyssnat på musik ett bra tag. Jag har ingenting planerat inför imorgon, ja, det händer faktiskt ibland :P MIn fredag tänker bestå av choklad, cola och serier i min ensamhet. Jag är jättearg på TV3 just nu, kommer ni ihåg hur mycket jag lipade när Sarah dog? Ja, jag har aldrig bölat så mycket förr över ett serieavsnitt, så nu säger dom i reklamen att hon lever, WOW VAD SPÄNNANDE!! Ofta.. Hur förklarar dom huvudet i kartongen och lillkillen som såg dom göra det? Mhm. Lätt att jag ska leta upp de nyaste prisonbreak-avsnitten imorgon eller :P

Godnatt allesammans!   ♥

Godnatt!

Godnatt alla söta människor som står ut med min tråkiga blogg

Puss på er! ♥


ÅH VAD JAG ÄR GLAD!

Jag har en tendens att prata om saker som sedan inte händer, jag längtar så mycket att jag tycker om att prata om det och att planera. Men nu måste jag säga hur glad jag är idag, jag ska bo i Göteborg i två veckor! Hör ni det?! Två veckor!

Jag är ganska säker, vecka 48 och vecka 49, åh vad jag ska sätta igång med träningen tills dess =)

Det kommer vara så himla bra, umgås med underbara göteborgare i underbara göteborg. Fy vad jag kommer vara som en ny människa efteråt, jag saknar människorna där så det svider i hjärtat.

Man lär sig något nytt varje dag

Och nu har jag lärt mig något nytt om mig själv, för nu tänker jag ladda ner den här skivan? Helt seriöst.


Onsdag

Aha, då var det här över då..

Äntligen hemma! Fatta vad trött jag är, helt galet, har sovit en del i bilen både på vägen dit och hem. Men jävlar vad vi shoppade! Och vad kul det var :) Jag och Louise hade en överfull vagn efter bara två timmar.. Sen stod vi säkert i en timme och velade om "men behöver jag verkligen det här..?" och rensade ut saker, haha. Jag är iaf nöjd med det jag har köpt :) Men att åka till IKEA redan imorgon har jag verkligen inte råd med, jag har inga pengar nu förrän på måndag.

Nu ska jag kolla på min lista jag skrev i lördes och se om jag fått med allt.

toffsar
klämmor
ögonbrynskniv
deodorant
kuddar
vaser
hörlurar till min ipod
lipsyl
hårspray

sen köpte jag väll..
nagelfil
tuggummi
smyckeshängare
prydnadsblommor till min nya vas
ljusstakar typ
ett jättefint armband


och massa skit till badrumsskåpet, + cs ant-nånting till min bror

Ullared here we come!

Dags att möta Louise! :)


Godnatt!

Dags att hoppa i säng, ska upp 04:45.

För ungefär 1 år sedan när jag skulle till Ullared så körde jag med uppesittarkväll istället, eller 1 timmes sömn..

Mamma gav mig 500 kr nyss som jag fick shoppa för (och köpa ett cs till min brorsa), hur fin är hon inte?

Godnatt allihopa :)

Btw, jag har fortfarande inte fått min ledighet beviljad, vad gör jag? Sjukanmäler mig?

Läraren: Någon som vet var Emmely är idag?
Någon av mina vänner: Ja hon är i Ullared
Lärare kollar på lappen: Jaha, här står det ju att hon är sjuk

Tisdag

Vi fick VG på reklamfilmen! Haha, underbart.

Jag ska ju inte till skolan imorgon och skickade ett mejl till min mentor igår, men han har inte svarat, kul om jag skulle ha ogiltig frånvaro på en hel dag där :P Desperate housewives ikväll, wohoo.

Är i skolan..

.. och busar med Hilda :) vi slutade för nästan 2 timmar sedan men vi sitter här och har kul samtidigt som vi gör klart reklamfilmen för hotell & restaurangprogrammmet, men nu är vi färdiga! Äääntligen.

Nu ska vi ner till stan =)

Gimmie gimmie

Det där nya sparkontot jag skaffade för att spara ihop till en utlandsresa, jo.. Jag funderar på att skaffa det här istället..




Frankrike någon?

Denna tavlan är så vacker, så vacker. Jag dog lite inombords när jag såg den igår, den är enorm och kostar 1.500, finns du kvar om några år? Paris verkar så himla fint, en vacker dag ska jag åka dit. Det finns ju sånna här weekend-resor för två till Paris, drömpresenten, nackdelen med att vara.. ensam? ;) Äh, igår så kallade Fredrik mig för "ultimata flickvännen" så dags att leta upp någon snart, skärpning nu Emmely, leta upp någon att förföra!


Big fan of IKEA

Nästa gång.. (drömmer lite)

Måndag

Åh vad jag är nöjd med mina nya grejer, det var säkert därför jag hade svårt att sova inatt, jag ville inte sluta kolla på mitt rum :P Jag kommer att bli stamkund på IKEA för jag är minsann inte klar, och om en vecka får jag studiebidraget ;)

2 dagar kvar till Ullared!!!!

Haha jag hade lånat lolle's tågkort i helgen ju, så hade hon glömt bort det imorse.. Alltså, vi skulle mötas på morgonen ju för att ta samma tåg och så att hon kunde få sitt kort då. Men så kommer hon inte när jag står på stationen och jag tänker att hon kanske är lite sen eller så ligger hon hemma och sover. Klart så väcker jag henne när jag ringer och hon tänkte ta ett senare tåg och hade inte en tanke på att hon inte kan komma till skolan utan kortet :P Som tur var så var tåget försenat och hennes brorsa hann köra till stationen i full fart och hämta det från mig. Vimsiga louise =)


=)

Jävla cpblogg, här sitter man och skriver ett helt inlägg så försvinner det när man ska publicera det :P Iaf så har jag precis blivit klar med städning av rummet och rensat ut en massa fula saker och in med det nya! Inte riktigt nöjd än men jag ska ju till Ullared om 3 dagar så vi får väll se vad jag hittar då :) Jag ville inte slösa så mycket pengar på IKEA idag av just den anledningen att jag bör spara det till Ullared, hm. Jag tror jag ska måla om här inne på jullovet, fast hur har jag inte riktigt bestämt mig för än.

Nu tänker jag sätta mig med ett glas cola och kolla på ensam mamma söker =)


Söndag

Har varit på IKEA hela dagen med Cornelia, jag köpte det jag ville ha och lite till :)

Ni kanske vet att jag är inne i ett "flytta-hemifrån-rus" just nu, men det lugnar ner sig litegrann när jag får ändra på rummet, nu blir det städning och plocka ner saker och sätta upp det nya =)



Godnatt!

Klockan är 1 och jag har precis kommit hem, ska nog hoppa i säng snart för det är ingen rolig typ som sitter uppe och kan roa mig ändå ;( Har varit med Cornelia hela kvällen, sen drog vi ut och träffade Louise också :)

Kul, nu vet ni det, godnatt =)


Tjatig pappa

"NU MÅSTE DU FAKTISKT UT OCH ÖVNINGSKÖRA! JAG HAR BETALAT TUSEN SPÄNN FÖR ATT DU SKA TA KÖRKORT INOM 1 ÅR!!!!"

Jävla sammanträffande alltså, innan jag hann skriva klart den där meningen kom han in och tjatade en gång till.

Och nu kom han igen.

Jaja, nu drar jag ut då...... (rädd)

Lördag

Hallååå :)

Var med Cornelia igår och har planer på att vara det idag också. Vad vi ska göra är en gåta, jag vill kolla på fotbollen men Cornelia är inte så glad i den idén.. :P

4 dagar kvar tills jag ska till Ullared! :D
Haha vilken tönt jag är, men fan vad jag längtar till att shoppa till mitt rum. Måste komma på allt jag ska ha så jag inte glömmer ngt sen :P

- toffsar
- klämmor
- deodorant
- ögonskuggor
- ögonbrynskniv
- foundation
- allt jag får för mig att jag behöver i den kategorin
- gardiner
- kuddar
- vaser
- ljus
- allt jag kommer få för mig att jag behöver i den kategorin
- hörlurar till min ipod
- underkläder
- något att sova i
- lipsyl
- hårspray
- får fylla på listan när jag kommer på att jag glömt ngt..

Fredag

Hej!

Tråkig dag idag, har precis käkat tacos.. idag igen. Ska ringa Cornelia nu.

Ja, det var ju mycket jag hade att berätta, hörs kanske ikväll :)

Uppesittarkväll

Wow, här sitter jag och har skittråkigt och bara försöker undvika matteboken som ropar efter mig. Jag vet inte om jag har prov imorgon eller inte, kul. Jag vill verkligen sova. Nu. Jag vill inte vara trött imorgon, men jag får väll försöka stå ut med det. Matten lär ändå inte gå så bra så jag lär väll slänga den i väggen efter första talet. Okej, jag är faktiskt duktig på lektioner och så när läraren väll fått igång mig, men jag på egen hand, fyfan..

"YOU DON'T SHOOT A GUY IN THE DICK!"

Hahahahahahahahahahahahahahahaha and I can go on like this forever :')

Torsdag

Glöm det jag sa, hon kom ju inte ens hem med färdig mat :P Det blir tacos att sitta och vänta på, men det är det värt ;)

Aja, jag skulle ju egentligen varit i Växjö och pluggat röven av mig nu, men efter en del tjaffs om hur vi ska göra och så så blev det helt enkelt för mycket, vi skickade ett mejl till vår lärare och hoppades att vi kunde få skjuta upp det :/ Jag har suttit framför en dator från 9-4 och redigerat på en reklamfilm tillsammans med Hilda om hotell-restaurangprogrammet. Blivit riktigt bra även fast vi inte är helt klara =) Jag och Hilda har varit jättelarviga idag och haft askul haha. Typ skrattat åt allting, vi var ju de enda som var på hugget idag. Jag gick och la mig vid 9 igår så idag när alla låg och sov på varandra och klagade var jag hur pigg och glad som helst, credd till mig!

DAGS ATT HITTA SOUTHPARK-AVSNITTET!

Hemma!

Ahh fan vad skönt, min mobil! Abstinensen är över. Jag kom hem trots allt :)

Pratar mer senare, nu kom mamma hem med mat, känner hon mig rätt så får jag en kycklingsallad, woho!

Helvete

Fan, jag har glömt min mobil idag och jag kanske inte kommer hem ikväll ju. 

Abstinens? Inte alls.. Så går det när man stressar till tåget :(

Onsdag

Fick gå till katedralskolan och lyssna på ett föredrag om "don't drink and drive" och kolla på en film där som verkligen lyckades med sitt budskap. Eftersom jag satt i tårar efteråt och tänkte "fyfan vad korkade människor är som sätter sig fulla bakom ratten, det ska jag aldrig göra och det ska jag se till att ingen i min närhet heller gör" så.. Det var väll precis det dom ville egentligen.

Nu ska jag kolla på hiltan's nya avsnitt =)

Imorgon ska jag nog sova i Växjö.. Eller jag får se, men risken är nog stor att jag hamnar hos emmy och moa imorgon.

Pusspusspusspuss ta hand om er!


Btw..

.. fan vad glad jag blev nu då när jag kom på att the hills och hiltan's serie har väll släppt ett nytt avsnitt idag med. + att när jag åt mina nötter framför teven innan såg jag att den där fotbollsmatchen mellan sverige-portugal är denna helgen och inte var förra när jag var i helsingborg! lycka. synd att min data är fucked up just nu och inte vill ladda ner dexter och heroes som jag vill.

Men vill ni veta vad det bästa är? Idag när jag hade naturkunskap så fick jag värsta lätet ifrån mig (mina glädjetjut är ju bra roliga) Varför? I ÖVERMORGON ÄR DET VÄLL SOUTHPARK!!!!!!!!!!!!!!!

Tisdag

Ööööh.. My god vad jag mår illa :P Jag (L) cashewnötter alltså, det blev nog lite för mycket haha. Kom hem för inte så längesedan, skulle till tandläkaren efter skolan där allt gick bra, hon hann inte med allting förra gången bara. När jag var påväg hem så stannade det en silvrig volvo framför mig och jag tänkte "det är väll inte riktigt så som pappas ser ut..?" när jag ser att Nicklas öppnar bildörren och frågar ifall jag vill ha skjuts haha. Skönt, vet ni hur långt jag har hem eller? :P  Cornelia ringde mig nyss och undrade om jag vill hänga med och äta med henne sen, haha? Ska nog bli mysigt när min mage är glad igen =)

Jag slipper plugga matte ikväll för vet ni vad? Vi ska ju till Katedralskolan imorgon när matten egentligen är, woho!

Godnatt :)

Jag är verkligen upprörd, 10.000 kr är inte lite pengar. Jag gick in på aftonbladet.se efter att jag hade sett det här och på hemsidan så var det första man kunde se att den här dagen var svartaste dagen sedan 11 september, att det går sämre än sämst. Aja, himla tur jag har en så positiv mamma. "Det kan inte alltid gå bra, du ser att det går dåligt just nu men det kommer att bli bra igen ju".

Just nu har jag värsta Shakira-ruffset, inte så charmigt :) Hoppas det ser bättre ut imorgon haha. Har precis testat tröjan jag köpte idag för att se om jag ville behålla den eller inte, aj löv it =)

Har en kul dag framför mig imorgon, ska till tandläkaren efter skolan..



"Fint"

Bankkrisen har drappat mig

AHHHHHH JAG KOMMER VARA 10.000 KR FATTIGARE NÄR JAG FLYTTAR HEMIFRÅN!!!!!!!

Ikea?

Nu har jag minsann hittat lite som duger och ska se vad mamma säger om att dra till ikea i veckan =)



Måndag

Hallååå =)

Kort dag i skolan idag ju, ahh, hur skönt som helst med sovmorgon och sen bara två lektioner. Sen så har jag tränat, hängt med Emmy och Moa och haft en liten mini-shopping på stan. Nästa vecka ska jag till Ullared och jag längtar!!! :D Jag vill förändra mitt rum så jag hoppas hitta en massa skit där. Just nu är jag ju inne i ett sånt här rus där jag bara vill flytta hemifrån och inreda en lägenhet, så därför vill jag bara köpa sånt skit som jag tänker att ja, det här skulle jag faktiskt vilja ha sen också. Jag hatar att slösa saker.. :P Just nu måste jag tänka så att de rosa sakerna jag har i mitt rum (t.ex en hylla och mattor och sådär) för att det inte ska kännas som det är köpt i onödan (det är inte ens jag som betalat det, ändå tänker jag såhär?) så tänker jag; okej.. men, något av mina barn i framtiden lär väll bli en flicka..?

Haha vad jag är lycklig nu alltså



Preview, godnatt =)

Vad var det jag skulle göra nu igen?

Det var inte kolla på skor eller? :(


Bra söndag

Jag har försökt roa mig med att kolla på en ny serie, Paris Hiltons sök efter en ny bästa kompis, haha. Aja, jag gillar ju drama så varför inte? Första avsnittet hade precis kommit ut och jag hade någonting att äta vit choklad till =)

Jag borde verkligen plugga just nu.. Får nog se till att göra lite på historiaarbetet kanske, ja men det ska jag väll klara av för det är fortfarande framför datorn :P Älska måndagar, sovmorgon, hurray! Fast nu har jag inte sovmorgon till 1 längre utan till 11, men bättre än ingenting. Och att mitt tåg ändå går 08:50, men hey, det är fortfarande 2 timmar senare än vad jag åker resten av dagarna och jag hinner hänga på gymmet/shoppa en timme innan skolan =)

Okej, plugg var det då.

Miominmio <3

Du förtjänar ett helt eget inlägg :)

Jag hoppas du får en riktigt bra dag, jag har alltid så jäkla roligt tillsammans med dig och våra minnen är ju inte att leka med. Jag tror inte det finns tillräckligt bra ord för att beskriva dig, 
du är underbar Hilda och jag är så himla glad att du finns i mitt liv!

GRATTIS SOM FAN PÅ 18-ÅRSDAGEN!

<3

Söndag

Igår åkte jag ju in till Helsingborg och sen bestod dagen av att gå i stan, ut och käka, dra till väla och shoppa, dra till ikea och kolla runt och fika, åka iväg och bli fulla. Jättemysig dag igår juu :) Är lite trött just nu och kom hem för en timme sen ungefär så det blir nog inte så mycket mer prat från mig kanske (a)

Gårdagens roligaste, hahahaha jag skrattar lika mycket varenda gång.

Hilda stod och böjde sig ner för att knyta skorna, och hon har så långt hår så det täckte då hela ansiktet på henne så att man inte såg henne, min kommentar; (med lite bitch-attityd i rösten)

- Värst vad du ser ut som hon i the ring då :S

Jag tror jag låg på golvet och dog av skratt sen, och det var efter.. Två glas vin haha :D

Nu ska jag få bort gårdagens smink, hoppa in i duschen och sen hoppa i säng.

BANG BANG BANG, BANGBANGBANG!

Lördag

Måste åka in till Helsingborg nu, ha en trevlig lördag allesammans :D


Godnatt :)

Sjukt trött, har kollat på film, pratat i telefon och kollat på film. Nu har jag precis draigt ut nånting ur garderoben att ha på mig imorgon, jag har inga kläder längre känns det som. Så det blir inte så mycket till partyoutfit imorgon, jag ska ändå gå i det hela lördagen i stan utan att skämmas och utan att frysa ihjäl på kvällen :P Ni får hoppas på bilder.

Ska upp tidigt imorgon, godnatt allesammans, jag finns på mobilen :)

Fredag

Hallååå!

Jag åkte ju in till Växjö igår för att kolla på bio med några i klassen med cola och popcorn =) Efter det så drog jag, hilda, emmy och fia så långt som till donken och satt där med resten av alla 14-åringar och hade oss :) Vi satt nog där ett bra tag haha. Efter det så blev det promenad med emmy och fia till emmy, där vi spenderade resten av kvällen genom att kolla på fucking åmål (jag är tydligen ensam om att tycka den är jättedålig haha) prata en massa och dricka té. Vi hamnade i säng rätt sent inatt och det var inte så lätt att somna :P

Jag märkte ju att de andra inte heller låg och sov, fast vi låg i olika rum. (men vägg i vägg med varandra).

(Jag hostar lite)
Emmy: FEEEES DU EMMELY??????

Hahaha, iaf. Ikväll tänker jag ta det lungt med en hyrd film och ladda upp tills imorgon, blir förmodligen Danmark då ju! =)

JAG HAR VUNNIT NÅGOT :D

Precis kommit hem, kollade min mejl och där ser jag att det står såhär;



Jag trodde det var ett skämt men sen gick jag in på Natacha Peyre's blogg och det var sant haha :D Jag visste inte ens att jag hade deltagit i ngn tävling. Och nu när jag gjort det, så har jag nog inte kollat vad jag var med och tävlade om, hallå.. Unibet? Kan jag ens bli medlem där..? Hahaha. Men tack Natacha! :D Det gjorde min dag :)

Ha en bra dag =)

Jag har matteprov imorgon och jag har inte hunnit plugga någonting idag, fyfan. Det skulle verkligen varit bra och kommit hem ikväll så man hade kunnat plugga.. Men jag ska försöka lite på tåget snart så får vi se hur jag känner inför provet, i värsta fall får jag banga ur imorgon (a) Vet ni hur länge jag städade idag heller?! I flera timmar höll jag på att dona och dana. Nu ska det inte finnas några snuskiga baciller någonstanns, jag har till&med lagt i alla pantburkar i en påse (alltså.. påsen är gigantisk och den svämmar över) och rensat mitt badrumsskåp. Sen så fick jag mitt bankomatkort idag! :) Så jag ska aktivera det imorgon.

Nu ska jag leta upp kläder att ha på mig tills imorgon och packa ner allt i väskan.

Blir nog popcorn och cola idag igen haha =)

Bio, woho!

Torsdag

Godmorgon!

Hoppas att jag fattat det rätt och att inga lärare tar närvaro idag för vi fick arbeta var vi vill :P Torsdagar så har vi bara "jobb-dag" då vi är i studion och sådär, inga "riktiga" lektioner och idag skulle vi egentligen börjat med våra reklamfilmer. Jag ska försöka få tag på en av mina kusiner till att vara med i min, sen behöver jag en som ser ut som en ung vuxen. Haha jag tror det kommer bli skitbra. Blir det lyckat får jag väll sätta in den på youtube sen ;D

Så inga lektioner idag, men däremot så blir det bio med klassen i Växjö ikväll! :) Så jag drar vid 4-5 och sen sover jag över hos någon i Växjö =) Nu så ska jag storstäda mitt rum från topp till tå så jag ska starta hög musik nu.

Btw, inatt drömde jag att jag tog studenten :')

 

PEPP PEPP PEPP :D

Min helg kommer bestå av Helsingborg och Danmark, kommer bli så jävla bra! :) Sen så har jag funderat på att jag behöver en massa skit just nu som man egentligen inte vill slösa pengar på, då kom jag på den brilianta (briljanta?) idén om att åka till Ullared! Jag tänkte direkt på Louise (det brukar jag göra om jag vill shoppa :)) och nu har vi datum bestämt, den 15 åker vi, jaaaaaaaa!

Skit:
Klämmor
Toffsar
Foundation
Ögonskuggor
Underkläder
Nånting att sova i
Hårspray
Hörlurar till min ipod
Deodorant
Och allt jag ser som jag kommer få för mig att jag behöver..

Lillördag

Åh filmen var helt underbar! Spännande, dramatisk, romantisk. Så kär vill jag också vara :') Jag tänkte nästan klistra igen den i paketet så jag kunde lämna tillbaka den, men jag tror jag vill se den en gång till först i helgen.. Haha. Nä, nu lät det som nån kärlekskomedi men det var det verkligen inte, lite into the blue över den faktiskt. Så jag har haft film, cola och popcorn här med mig, en egen liten lillördag :)

Nu blir det..

.. The Hills



.. och den här filmen :)


Onsdag

Jaha.. Då var det oktober nu då. Känns som det var igår när jag sa att det var september och att det bara var tre månader till jul och sju månader tills jag blev 18. Nu säger jag att det är två månader till jul och sex månader tills jag är arton, galet. Jag är så jäkla trött idag, imorgon tänker jag ge mig själv en liten studiedag. Inte för att jag skolkar (jag är ju duktig det här året ju) utan för att vi egentligen har en "jobba-var-ni-vill-dag" och det tänker jag utnyttja med film sent ikväll och lång sovmorgon imorgon :)

RSS 2.0