Söndag

Idag har jag varit helt osocial. Det förklarar varför jag inte svarat i mobil.. :P Men jag är så himla trött att jag legat i sängen och kollat på tecknade serier hela dagen och nästan sovit. Jag har tvingat mig mig själv att inte somna för jag vet hur det kommer gå inatt då. Sömnen gick inte så bra i tältet iaf, det gör jag aldrig om haha :D Klockan är snart åtta och jag funderar på att lägga mig och kolla lite mer på tecknade serier och sen faktiskt somna. Skönt att måndagar är det både sovmorgon och bara 2 lektioner =) Dags att plocka fram kläder tills imorgon och packa ner allt som ska vara i väskan tills imorgon, även packa ut all alkohol som inte dracks upp igår. Jag har duschat 2 ggr idag, här snackar vi S-K-Ö-N-T. Jag hade liksom fullt med gräs i underkläderna och den känslan när jag var ren sen, halleluja moment.

Växjö

Nu är jag i Växjö, woho :D Om en timme ska vi dra till en buss som tar oss till en stad jag inte minns namnet på. Där ska det bli ett tappert försök att få upp ett tält och sedan dricka sprit och cider, yaay. Har käkat på burger king idag, jag behöver nog mer än 2 cider för att bli pangfull då :P Haha, imorgon kommer skvallret.

SE UPP FÖR FYLLESMS.

Ahapp..

Taget från en tidning:

VAD KVINNOR TROR ATT MÄN VILL HA
Längd: 165-170 cm
Utséende: blå ögon och långt blont hår
Kropp: smal, långa ben med rumpa och stora bröst
Stil: avslappnad till vardags men gärna kjol och klackar till fest
Hänger: på trendiga barer

VAD MÄN VERKLIGEN VILL HA
Längd: 170 cm
Utséende: blå ögon, långt hår, hårfärg spelar ingen roll
Kropp: inte för smal, helst medium i storlek
Stil: klassisk, söta kjolar och klänningar eller jeans och topp - ingenting för avslöjande
Hänger: på favorit baren eller resturangen med vänner

Känns lite surt att man inte är i närheten av 1.70 och har sådär jätteblå ögon.. :P

Lördag

Klockan är halv 9 och jag är skittrött, men jag gick ändå och la mig i ganska hyffsad tid igår, jag har blivit rätt duktig faktiskt ju :P Ska göra mig iordning och åka in till Kristianstad med mamma och syrran, vi ska kolla efter skor till bröllopet och så. Sen så kommer jag hem och åker in till Växjö :)


Going out

Nu ska jag ut och träffa Louise, trevlig kväll =)

Too much information..

Jag och resten av familjen kollar på Jerry Springer till vår egna lilla kräftskiva när det plötsligt kommer upp en man utan underdel?! Okej att det finns folk som inte har några ben, men han hade ingen.. Underdel alls? Han var skitäcklig, som en vandrande spindel på sina armar. Mamma utbrister min första tanke:

Mamma: Men gud! Varför skulle någon vilja vara tillsammans med honom? Vad har han att tillföra? (Kollar på mig och skrattar)
Pappa: Han kanske har en jävligt bra tunga.. He he..

Alltså, mina föräldrar, haha usch.

Fredag

Underbart med helg :) För lat för att skriva om dagen, det har väll varit en vanlig skoldag. Ska se ifall jag kan få tag på vårt tält som ligger och skramlar här nånstanns så att det kan användas imorgon. Och världens roligaste sak igår var ju när Fredrik skulle föra över 200 kr till mig och sedan utbrister att han nog råkat ge mig 18 000, my god vad det var kul, och vad jag hade dragit till Stockholm då haha :D Nä men till min besvikelse så hade det inte hänt så mycket på kontot ;D

Väck inte monstret

My gooood vad ni inte vill ha med mig att göra den här veckan alltså :P Det märks att jag har PMS om man säger så. Jag som är sån übersnäll person egentligen känner mig som ett riktigt monster här hemma haha. Hallå eller jag började gråta i skolan till en reklamfilm om barn med aids :P (bevis på att jag är snäll person, inte ett monster alltså) Det roliga är ju att det är bara hemma man "märker" att jag är irriterad. Jag är irriterad och sugen på choklad, tydliga PMS-tecken. Ska nog ta och rensa huvudet litegrann och ta mig till solariummet.

På lördag blir det fest och ÅH vad vi ska ha kul :)

Torsdag

Jag kom hem idag trots allt :P Får se om det händer nått kul nästa onsdag/torsdag istället =) Ska nog ta och äta och sen dra ner och sola. Btw, fyfan vad jag har varit trött och tråkig idag. Det blir att lägga sig vid 9 idag haha.

Godnatt :)

Fan vad jag inte borde vara uppe just nu. Men jag var bara tvungen att se finalen av project runway. Han jag hejade på vann så nu är jag glad över det :) Jag kanske inte kommer hem imorgon, förvarning här nu, så jag måste packa ner extra kläder i väskan och sånt. Imorgon ska jag ha kul med brudarna :) Jag kanske skriver någonting när jag är i skolan imorgon.

Puss!


SMS-spam

På den nya lektionen som vi började med idag så håller vi på att arbeta med våra mobiltelefoner. Vårt första uppdrag var att skriva en dikt. Alltså, vi har ett program på kärnhuset där allt vi skriver skickas sedan iväg till alla i klassen i ett sms. Skitkul, nu håller alla på att komma :P Kommer en var tredje minut eller nått för att alla inte ska komma på samma gång. Hoppas jag får min egen också, undra om folk kommer tro att jag inte har några kompisar, eller som Hilda sa, att jag är prostituerad. HAHA, ödet här alltså, det var min egen jag fick nu.

Som jag skrattade när jag skickade iväg den, hoppas ingen tror jag var seriös, jag har bara dålig fantasi..

Onsdag

Måste sätta igång att plugga snart, är lite trött för att blogga nu när skolan satt igång av någon "konstig" anledning, kul att stiga upp innan kl 6 liksom :P Lite avundsjuk på de som inte har matte, men jag försöker och det har faktiskt funkat helt okej de här två gångerna jag haft det nu haha. Nu är det så att jag har samma mattelärare som förra året och hon vet ju att jag har svårt för matten och att jag behöver en extra push och en del hjälp, så det ser hon till att jag får hela tiden också =) Borde vara pain in the ass men det är precis vad jag behöver, för annars sitter jag där och gör ingenting. Sen har jag haft engelska och en ny lektion med Björn som verkar riktigt rolig. Skitkul att jag får hålla på med journalistik och så, glad Emmely. Ska sätta igång att plugga snart tänkte jag faktiskt, känner mig väldigt nördig och hoppas att det håller i sig.

Efter skolan så satt jag på Wayne's med HIlda i några timmar igen =) Fyfan vad goda kaffe latte's dom här där, gah, supergott. Nu har vi smakat med vanilj, vitchoklad och hasselnöt. Och vi är inte klara ;D

Nu ska jag hoppa in i duschen =)

The Hills

My god, jag höll på att glömma. Det är på tisdagar som ett nytt avsnitt av The Hills släpps på internet ju! Dags att kolla =)



Godnatt!

Fuck, jag som skulle vara duktig och plugga matte idag. Jag går iaf så långt att jag faktiskt tar fram matteboken och allting, men häftet är inte här, så jag vet inte vad det var jag skulle räkna :p Får väll ta igen det imorgon eller nåt. Har tre lektioner imorgon men det är extrema mellanrum mellan lektionerna så jag slutar inte förrän kl 3. Matte, engelska och sen det här IVÄ, som är nått jävla långt namn med journalistik mobilia medier blablabla.

Positivt att jag kan hoppa i säng värsta tidigt nu då, imorgon tänker jag lyxa till det och sova till kl 6, får köra på uppsatt hår imorgon ;D Dags att skaffa dricka till helgen snart med kanske, tror jag vill ha cider den här gången faktiskt. Sist spydde jag ju en del på sprit och vin så är inte riktigt sugen på det nu haha. Plus att då kan jag få en fylla för under 50 kr :P Supa i helgen och däcka i ett tält, tjalala..

Tisdag

Gah, jag har skitont i båda benen idag, galet, har knappt kunnat röra på mig. Sen är jag så smart att jag gått i 10 cm klackar också :P Men hallå, det var skolfoto idag och jag slapp sitta på bänken med de korta, varför har jag aldrig tänkt på det här förut? ;)

Bara lektioner till halv ett idag, sen så har jag gått på stan och suttit på Wayne's med Hilda resten av dagen. Vi har haft skittrevligt =) Just nu håller jag på att dö av hunger men middagen är väll snart klar, sen ska jag försöka att sätta igång med lite matteräknande, jag måste om jag ska klara den här B-kursen alltså..

Godnatt cutiepies

Har varit med Cornelia och sedan precis kommit hem efter att ha solat en stund. Jag och Cornelia kollade runt på lägenheter, dumt av oss eftersom vi bara längtar ännu mer tills vi kan flytta hemifrån. Vi hittade en skitbillig i Kstad som var så jävla fin, då fick vi lite ångest att vi inte hade valt att gå på gymnasium där istället haha. Sedan ringde Louise mitt i allt också och gav det senaste skvallret som jag ska föra vidare imorgon ;D

Tog nyss en ipren med förhoppningar att mitt ben inte gör lika ont imorgon. Jag kommer inte kunna vara med på idrotten då ju :/ Innan när jag var ute och letade efter en Pepsi så hade jag så ont ett tag att jag hade fullt med tårar i ögonen haha. Jag kan knappt gå ju..

Ska ta skolfoto imorgon, usch :p Får stiga upp i tid så jag hinner fixa håret och skit. Nu blir det sängen, men ni vet att jag finns på mobilen om ni saknar mig, godnatt =)

Måndag

När jag väl har tid på morgonen att skriva så går det inte att logga in :p Nu är jag iaf hemma från Växjö efter en bra dag i Växjö. Jag gillar verkligen vårt schema nu =) Började vid 11 och hade sedan två lektioner, historia och engelska. Jag har jättejätteont i mitt högra ben just nu, jag brukar bara känna av det om jag har varit och sprungit ett tag men nu har det verkligen gjort superont jättelänge. Fan, kanske får kolla upp det hos en sjukgymnast :/ Jag var ute och sprang imorse och jag var på gymmet en stund imorse. Hur duktig är inte jag? =) Sen satt jag på stan med några brudar ett tag och tog sedan 3-tåget hem. Cornelia ringde mig när jag satt där och vi ska träffas snart, sen ska jag även dra och sola ikväll.

Just nu är jag jättehungrig och vill ha middag, gah, mamma har ju inte ens kommit hem från jobbet än :p

Godnatt alla fina människor där ute

Gah, imorgon så är det två veckor tills jag ska till England. Tanken har nu slått mig att jag ska vara del av ett bröllop där hundratals personer kommer att kolla på mig, vad har jag gett mig in på?!

Nu är klockan över 8 och jag är sjukt trött, ska väll kolla på nån rolig serie en stund och sen hoppa i säng. Det sorgliga med att jag väljer att inte ha lägenhet i Växjö: jag börjar kl 11 imorgon och måste gå upp vid 7 :)

Söndag

Fan vad snabbt helgen gick, tillbaka till skolan redan imorgon igen. Jag trodde inte att vi skulle ha någon sovmorgon alls den här terminen, men jag har inte den första lektionen imorgon så jag börjar kl 11 på måndagar =) Vilket inte gör så mycket för mig som ändå måste åka in rätt tidigt med tåget. Men då kan jag gymma på mornarna innan jag drar till skolan, skitbra ju. Igår så var jag i Växjö och vi kollade på pirates of the caribbean, gah, helt underbart. + att jag märkte en sak nu på den sista filmen, efter alla eftertexter (vem kollar ut hela det egentligen liksom?) så har dom ju fått en SON? Åh, fyfan vad jag blev glad när jag upptäckte det haha.

Somnade väll strax innan 5 imorse när vi också varit ute och kollat på alla fulla människor, roande ;D Nu ska jag snart på släktträff men det ska jag väll kunna överleva. Ska väll också smsa med M hela dagen ;) Vi är skittöntiga,vi har bara sett varandra på konstiga sett. T.ex så hade jag inte honom på msn först, la till honom, såg bilden och så sa jag "Men det är ju du ju! Dig har jag sett på stationen" och då har han sagt "Var du mittemot? Shit var det du?!". Och för 5 min så berättade jag att jag såg honom utanför matöppet för inte så länge sedan och då gick han förbi. Då sa han "Stod du med en brunett? Fan jag kommer ihåg detta för blondinen var jävligt söt". Hahaha, jag säger ju det, skittöntiga :P OCh igår så såg han tydligen mig på tåget också, vi får allt bestämma en RIKTIG träff snart.

Lördag

Åh vad skönt med sömn. Om en och en halv timme så ska jag åka till Växjö så jag får skynda mig in i duschen snart. Där ska det bli någonting som jag kommer njuta varenda sekund av, nämligen pirates of the caribbean maraton ;) Vi ska kolla på alla tre, woho, jag är största fanet av de filmerna ju.

Så jag kommer inte hem ikväll, ska upp tidigt imorgon och åka tillbaka. Ska hem till farmor klockan två och träffa resten av släkten. Mina släktträffar är ju skitroliga så haha.

Måste börja skynda mig lite nu. Ha en trevlig helg =)

Going out

Det där med att jag inte skulle dra ut ikväll, glöm det, jag anade att jag inte skulle klara det (a) Det är så himla mycket som Louise bör veta just nu och så himla mycket skvaller som jag vill höra från henne så ska ut och träffa henne nu :)

Fredag

Gud vad trött jag varit idag, ändå var jag så duktig så att jag faktiskt somnade innan 12 igår. Det går rätt bra att somna tidigt nu när man går upp innan kl 6 på morgonen och är skittrött =) Det funkar iaf om man inte har så himla mycket tankar i huvudet. Jag tror det är mitt problem faktiskt, alla tankar. Men igår när jag började på tankarna som alltid kommer upp så bestämde jag mig för "nej, nu ska jag ägna mig åt att inte tänka på någonting och faktiskt somna", och visst funkade det =)

Jag var så jävla trött imorse att jag redan önskade jag kunde stanna hemma. Kunde inte heller hålla ögonen öppna på tåget, varken på vägen dit eller på vägen hem. Skitkul när man kommer till skolan och lektionen är inställd då, så jävla taskigt. Vad är det för hemsk lärare som vi kommer ha i naturvetenskap egentligen? Nästa lektion var inte förrän kl 10 och här hade man stigit upp kl 6 på morgonen..

Har fått se hur Emmy och Moa bor nu med, kommer bli jättefint när det är målat där ju! =) Värsta bra stället att förfesta på också vi tjejer ju kom vi fram till. Ahhh vad kul ifall vi drar till kanarieöarna! Damn. Blir mycket pengar att spara nu, jag och Emmy ska ju till sälen i vinter också ;) Jag kanske borde skaffa ett jobb.

Förutom att det var skitkul att vara med tjejerna idag så har jag inte precis haft världens bästa dag. Jag har haft jätteont i magen, varit trött, mått illa, fått bära på min feta väska som säkert är större än vad jag är och fått ont i ryggen, haft plågsamma skor och nästan trampat på en orm. Just nu vill jag bara gå och lägga mig, ska inte svara i telefon idag och hänga med ut på nått haha. Jag kan knappt komma ihåg när jag åt något onyttigt senast så jag kanske ska ta och testa en ben & jerry's framför en bra film ikväll bara =)

Godnatt bloggen!

Tänkte att jag skulle vara i säng innan kl 12, jag sov ju trots allt bara 2 timmar inatt och det kan nog vara ganska skönt att vara utvilad till en skoldag imorgon. Imorgon är det ju trots allt en riktig skoldag, nya lektioner och hela kitet. På min linje var 1an liksom som himlen för tonåringar. Bara de lektionerna vi var tvungna att ha som svenska, engelska, matte och idrott. Sedan roliga lektioner som vi gör egna filmer i och filmar i vår studio. Rikitgt jävla bortskämda var vi :P Nu tror jag att jag börjar med både naturkunskap och historia imorgon, + engelska och matte på det. Fyfan, ska jag välja bort matte B eller inte? Jag tror jag ska försöka faktiskt :/

En fredag i 1an när vi var bortskämda bestod av en lektion vi gör vad vi vill på i vår studio ungefär, haha. Så gick vi bara till kl 12, det var underbart.

Fan, jag skulle ju köpt rosa pennor och sånt idag ju :/ Har redan rosa block och en rosa kalender som pappi köpte till mig, happy me ;D Slutade upp med att jag provade kläder inne på gina istället. Självklart åkte en fin kofta med mig hem som jag ska inviga imorgon.

Godnatt var det ja, jag lär komma till skolan med samma smile imorgon också =)

Torsdag - första skoldagen

Dålig uppdatering idag och förlåt förlåt förlåt för att jag är seg men jag hann inte skriva imorse. Jag behövde verkligen all tid jag hade för att göra mig iordning. Stiga upp innan kl 6 (och efter att ha sovit i bara 2 och en halv timme) och hoppa in i duschen, föna håret, fixa en kopp extremt starkt kaffe och smutta på emellanåt när man sminkar sig och fixar håret samtidigt. Fy vad nervös jag var när jag satt på tåget idag av någon anledning, jättekonstigt. När jag sedan gick till skolan med Cecilia så ville jag bara vara framme, som jag längtade! Haha. Det går inte beskriva hur glad jag varit idag alltså. Komma till skolan med världens största léende och få krama om folk. Och när jag sedan såg Elin så blev jag så jävla glad att jag skuttade omkring! Underbart underbart underbart att träffa alla idag. Jag har haft största léendet hela dagen, jag lovar, jag satt med ":D" den minen hela tiden, vadå skratta av att kolla på mig haha :D

Åh vad jag saknat er brudar. Vi planerar till&med att resa iväg till kanarieöarna tillsammans i början av nästa år =)

Vi hade bara en liten lektion idag där vi kollade på filmer som vi gjort i 1an, skitroligt haha. Sedan blev klockan halv 12, skiljdes åt med några brudar och hängde med några till stan där ajg sedan skiljdes med dom också och stack till gymmet.

Nej nu måste jag sluta babbla alltså, men jag är så himla glad haha.. Btw, jag har inte fattat att jag går i 2an riktigt än. Glad glad glad Emmely ;D

HA EN UNDERBAR DAG ALLA UNDERBARA LÄSARE! =)

The Hills

Okej, ta det lungt ikväll så att jag orkar stiga upp till skolan imorgon. Jag lär ändå inte somna innan kl 3 men ändå. Jag som tänkte stiga upp vid kvart över 5 för att hinna med en morgonpromenad innan tåget, haha. Iaf, snart så börjar Project runway, två avsnitt dessutom :) Och jag som har sett alla avsnitten av The Hills från alla säsonger har fått goda nyheter, igår kom säsong 4 ut! Ett avsnitt i veckan nu då, ska definitivt kollas på efter project runway =)


Am I a good girl or what?

Så, alla sysslor gjorda. Mitt rum är iordning, hela huset är dammsugat, pepsi har varit på långpromenad och jag har packat min största väska helt proppfull med saker som ska tas med till skolan imorgon. Nu behöver min mamma knappt röra ett finger när hon kommer hem trött från jobbet =) Hittade en gammal mapp med saker från lågstadiet, mellanstadiet och högstadiet. Haha så jävla kul.

Words I know in English:

wan
thu
free
for

Hahaha. Det roligaste var att läsa igenom mina block, sånna saker jag skrivit när jag haft tråkigt som "jag ska aldrig mer bli kär!!!" och "nu ska jag shoppa med nea och lolle!!!" typ :P haha.

HAHAHA kolla den här då. Har ritat gubbar som är glada, arga och ledsna och sen skrivit på engelska vad som får mig till dessa känslorna. Vad har jag skrivit vid den ledsna gubben? "when my sister and brother take the sims from me".

Topshop

Gimmie

Onsdag

My gooood. Här sitter jag och nyser 5 ggr i sekunden och torkar tårar runt ögonen. Allergichock? Mot vadå? Äsch, inget viktigt. Men imorgon minsann, då börjar jag 2an! =) Och inte steg jag upp när mobilen ringde vid halv 11 inte, haha. Jag steg upp när den närmade sig 1 istället.

Måste städa rummet, dammsuga huset innan mamma kommer hem, dra ut med Pepsi, packa ner väska tills imorgon med allt som behövs och plocka fram kläder jag ska ha på mig imorgon.

Fyfan vad jag nyser, haha. Och ont i magen har jag också. Dags att sluta klaga och gå och göra något vettigt ;D

HAHAHA JAG DÖR


HAHA VAD ÄGD


Från uttråkad till glad

Fyfan vad jag är glad just nu. Helt sjukt hur glad jag är haha. För det första så skrev Emmy nyss till mig och jag blev SUPERGLAD av tanken att vi ses på torsdag! För det andra så kollade jag mitt konto nyss och är redo att dra och shoppa. Ahhh jag är så glad så glad, jag längtar till torsdag =)

Boring

Om det var nått bra på TV ikväll? Det var en film om en kristen tonåring som förlorade oskulden och blev gravid. Den var ungefär lika rolig som det låter som. Sedan var det sex and the city avsnitt jag sett ca 100 ggr. Ja, jag är ganska uttråkad :P Ahapp, om 10 min var det onsdag den 20 augusti då. Dags att kolla ifall 1 och 5 rullar in på kontot och dags att förbereda sig inför skolan. Shit, det här blir fan min sista sovmorgon. Not ready yet. Får börja längta till höstlovet.

Även fast jag borde njuta av min allra sista sovmorgon (för den här sommaren, jag är inte döende eller nått) så ska jag ställa klockan på kl 10 tror jag. Jag kommer inte kunna somna till att stiga upp skittidgt annars :P My god. Jag kan fortfarande inte fatta det, jag början 2an om 2 dagar.


Mineralsmink

Nästa gång som min foundation tar slut så tänker jag köpa en mineralfoundation. Det brukar vara skitdyrt och svårt att hitta men på den här sidan så är det ganska hyffsat pris faktiskt. Det finns hur många olika färger som helst att välja mellan men det som är bra är att man kan beställa hem 10 olika prover gratis! Hallå eller, det ska jag göra en vacker dag.




Fördelarna med att använda mineralmakeup:

Sitter hela dagen, den är vattenbeständig och har ett naturligt solskydd på SPF15 eller högre.

Mineralmakeup utgör ingen risk för allergier eftersom mineralerna är oorganiska och inte innehåller fukt. Bakterier kan därför inte gro, och inga konserveringsmedel behövs.

Oändlig hållbarhet. Blir aldrig gammalt.

Samtidigt som det den jämnar ut, vårdar den och hjälper till att läka acne etc.

Produkten fungerar för alla, i alla sorters klimat, även vid fuktighet, och om du svettas så sitter din makeup kvar.

Mineralmakeup hjälper dig att absorbera oljan i huden, vilket ger dig ett glansfritt utseende, och bevarar din skönhet och rena hud utan den tidigare tunga, kakiga och kladdiga känslan. Du behöver inte längre ha känslan att du bär en mask.

Höstskor från H&M

Med ett par stuprörsjeans instoppade eller strumpbyxor, jag vill verkligen ha dessa. Dragkedjan gör ju allt. Min mamma tycker inte att vi får tillräckligt med saker också så hon tänker ge mig nått för typ 500, kanske borde välja dessa? ;D


Tisdag

Home sweet home. Känns som jag har åkt tåg hela dagen, gah vad tråkigt. I övermorgon börjar jag 2an så det är bara att vänja sig. Ikväll ska jag nog bara ta det lungt, hoppas det är nått bra på TV ikväll =)

Men jag lever iaf, hoppas ni har det bra.

Önskningar från topshop



Jag vill ha

Ge mig :'(


Måndag

Då var det ny vecka, slutet av sommarlovet. Bara så ni vet så stack jag ju inte för att träna klockan halv 8 imorse :P Jag somnade vid 5-tiden istället och var helt död när jag gick upp vid 1, helt död. Jag minns att jag fick några sms innan som jag vaknade av några ggr och.. tydligen hade jag läst dom också, har jag inget minne av haha. Ska hoppa in i duschen och sen vänta på att en kompis ska ringa mig så drar vi nog ut sen.

Nä nu börjar Dr Phil snart haha :D
 


Trött som ett as idag

Godmorgon säger jag nu istället

Nej nu har jag gett upp. Klockan är 4 på morgonen och det är klart för mig, jag kan inte sova. Inte lönt att jag försöker mer. Dags att vända tillbaka på dygnet genom att inte sova inatt och bli skittrött och somna tidigt nästa natt istället. Skitbra. Tänker ligga bekvämt här i min fotölj och kolla på Scrubs istället. En kille vid namn Fredrik tycker att jag borde testa att somna till några lugna låtar istället, haha, kanske borde testa det.



Jag älskar den här låten, kommer antaagligen alltid göra det också

Stalker


Godnatt!

Kanske borde ta och försöka hoppa i säng igen. Jag har nämligen mobilen ställd på att väcka mig klockan halv 8 imorgon, ut på morgonpromenad och sedan dra till gymmet hade jag tänkt. Lär väll behöva vänja mig vid att gå upp tidigt snart också, från&med torsdag kan jag skatta mig lycklig den dagen jag får sovmorgon till halv 8 alltså.

Sov got allesammans =)




Gymmet here I come, yeeea

Ben & Jerry's

Jag har aldrig smakat deras glass, helt galet. Eller, jag har smakat min syrras milkshake när hon haft sån här glass, den var ohlala. Får ta och köpa hem en ben & jerry's en fredag där det inte händer så mycket till en film då. Av alla smaker skulle jag vilja ha den här just nu, caramel chew chew, aaahhh..



Jag älskar skor

Jag funderar på att göra en beställning hos gojane, problemet är bara att det kan komma tullavg. på det, på en hel del hundralappar har jag hört. Ska jag ta risken? Eller jag, mamma och syrran behöver även skor till bröllopet, jag kanske borde tipsa om den här sidan, sedan delar vi alla på frakten?


To die for..

Söndag

Åh vad jag är trött idag. Min faster och farmor kom hit idag vid 2-tiden och då skulle jag tydligen på med min "bröllopsklänning" så att dom kan nåla och sy in den. Men då låg jag fortfarande och sov och ville sova ännu mer.. Fick dra upp mig efter ett tag iaf och nu är min klänning kvar =) Nu får jag inte gå ner eller gå upp i vikt, haha. Shit, det är typ bara 3 veckor kvar tills vi åker. Tiden går verkligen snabbt. Andra gången vi drar till England det här året :p Åh, sen hoppas hoppas hoppas det blir en värmeresa till våren =)

Jag: Kan vi inte övningsköra idag?
Min syster: Kan du inte övningsköra hem mig till Linn då?
Jag: Vill du ta död på hela Osby eller?
Mamma: Tro mig, hon gör det!

Haha, jag ska nog ta död på pappa idag istället ;D Får hoppas dom vill sen.

Happy happy happy!

Åhh, det håller på att planeras en resa lite smått. Jag, Carolina, Amanda och Sandra. Jag försöker pusha somfan så att det blir Grekland. Hoppas det händer redan till våren :')


Snart är det dags igen

Snart börjar skolan, I can't wait to krama ihjäl alla jag saknat och inte träffat på hela sommaren!


Torsdag

Jag vill åka utomlands, och inte till kalla, tråkiga England utan på en riktig semester. På tal om det måste jag åka in till Hässleholm imorgon och fixa ett nytt pass, kul. Annars då? Har pratat med Cornelia i telefon i 45 min och kollat på sista avsnittet av vänner i säsong 8 när Rachel fick sin babygirl, här snackar vi krokodiltårar. Sen så fick jag mitt Växjö-kort idag och mamma sa att jag skulle läsa igenom en lapp noggrannt. Fyfan vad rädd jag var att det inte skulle funka på helgerna när hon sa det, haha.

Sen ryker bloggen snart när jag ändå varit så lat med bloggandet, ska ju ta igen det på bdb när jag har fixat min kamera :P Plus att min pappa inte respekterar att mitt privatliv haha.

Jag och Cornelia snackade om hur underbart allting kommer bli när vi är 18. Hon fyller 17 om en månad, helt galet, min nästa födelsedag är min 18-årsdag.

Min skola

Kommer ni ihåg? :)



Tisdag

Precis kommit hem från frisören, vill inte prata om att jag blir nästan gråtfärdig när jag kollar mig i spegeln haha.

Ska till ikea om nån timme och sen så måste jag skaffa ett nytt pass idag eller imorgon, ska ju till England om bara några veckor. Idag måste jag börja förbereda mig inför fastan också om jag ska hinna få det överstökat innan skolan börjar, usch jag vill inte.


Måndag

Honey, I'm home.

Skitmätt efter den enorma kycklingsalladen jag köpte efter gymmet idag, tredje gången jag äter kycklingsallad den här veckan, yummie :) Aha, Växjö nudå. Kom dit i lördeskväll, började förfesta vid 8-9 kanske. Har några inspelningar på min mobil som är jätteroliga om man inte hade fattat att vi körde "jag har inte", haha, rätt deprimerade typer annars. "Jag har aldrig fått höra att jag är snygg" (vi ville dricka hela tiden).

Jag vet inte riktigt när vi drog ut men det var kanske vid 11-tiden eller nått och då var jag ganska full efter att ha druckit sprit. Tyckte väll inte att det var bra nog så stack tillbaka för att hämta vin, fyfan. Jag blev skitpackad, kunde inte gå rakt och det slutade med att en kompis satt ner med mig i typ en timme när jag grät och spydde. "Jag orkar inte mer :'(" haha. Tyckte nog att det var bäst att jag gick och la mig så det gjorde jag, fast fick springa upp till toaletten nångång. Det här är verkligen jättesuddigt för mig haha. Vad hände innan jag spydde och det?

Aja, lördag-måndag, funny times =)
Imorgon ska jag klippa mig och nu ska jag se hur min syrra ser ut i håret och sedan hoppa in i duschen.

Puss!

Växjö

Är i Växjö lördagkväll-måndagkväll.

Cornelia hon ville åka till Hässleholmsfestivalen med mig idag, dålig skåning som man är så väljer jag Småland före.
(mamma är smålänning, jag är född där, har bott där och bor på gränsen ju)

Så ni vet vart jag håller hus, åker vid 4-5-tiden, ikväll blir det fest!


Stå ut

Får ha den här gräsliga designen ett tag.

Nicole Richie's frisyr

Ahh.. Jag är så jävla sugen på att klippa och färga mig såhär (fast några cm längre). Men vågar jag? Nej. Jag är en riktig toffel när det gäller att förändra mig också och måste ha råd från killar av någon anledning, deras råd är ju viktiga :p Konstig tjej som man är. Borde jag..? Nä..


Flight 93

Precis hemkommen efter en kväll med Cornelia. Vi har haft det skittrevligt =) Vi var dock så sugna på cola bägge två att vi drog ner till shell, haha. Aslångt från mig men vad gör man inte för cola-suget och när man inte har körkort ;) På tal om det så körde jag för första gången med mamma idag, det gick .. inte så bra :p Damn vad rädd jag var, jag ville bara testa skitlite så jag kanske ska testa imorgon igen. Inte för att jag vill men jag måste ju bli av med den där jävla rädslan och vänja mig. Aja, nog snackat om det. Jag och Cornelia gick och la oss i nått jävla nät på lekplatsen när vi hade skaffat colan och pratade i evigheter =) Det var mys.

På tisdag ska jag klippa mig, buhu. Och imorgon ska jag se batman på bio, höhö. För övrigt så måste jag skaffa filmen "flight 93" och visa Cornelia och Louise nångång, fyfan, jag typ hatar den filmen, men jag hatar bara den för att den är så jävla hemsk och att jag aldrig gråtit så mycket i hela mitt liv. Såg den på nån kanal när jag inte var i skolan nångång och var hemma själv, jag är glad att jag var hemma själv, dom andra hade fan trott att jag var psykad annars :p Mitt gråtande hördes i hela huset, jag försker förklara hur mycket jag grät men det går inte, haha.. Kolla på den bara, kolla och ni kommer förstå mig. Jag tyckte den var skitspännande också för jag visste inte om dom skulle klara sig eller inte, så hela tiden satt jag där och bölade och sa "snälla klara er snälla klara er!" Sen fortsatte jag gråta efter att filmen var slut, värsta filmupplevelsen ever.


Torsdag

Hallå bloggen =)

Har precis hoppat ut ur duschen och nu ser jag att jag har börjat fjälla och är torr, kul. Tur man är ägare till typ tusen bodylotions. Får bli solarium snart för att skaffa ny färg, haha. Jag tänkte klä på mig lite, sminka mig och göra mig iordning och sedan kanske övningsköra för första gången faktiskt. Om det händer så ska jag förvarna er innan ;D Man kan ju hoppas, efter det ska jag nog ut och träffa Cornelia =)

Have a nice day, och önska mig lycka till med körningen om den blir av!


Gör mig inte på smällen tack

Åh, jag blir nästan helt tårögd när jag läste det här inlägget från en tjej nyss. Hon verkar vara lika gammal som mig och har gjort abort för några månader sen, jag hoppas jag aldrig behöver vara med om det. Dagen jag bölar som om jag ska dö imorgon är nog dagen jag ser ett positivt graviditetstest.

Profilbild


Veckans lista

Just nu vill jag..

1. Börja träna! Jag längtar tills skolan börjar så jag kan flytta in på gymmet igen.
2. Festa, det var några veckor sedan nu. Jag har kompisar som säger att jag festar hela tiden, men jag kan inte påstå att dom har rätt.
3. Skaffa en massa höstkläder, åh älska höstkläder.
4. Skaffa massa nya bhar, mina extrakilon har gjort sitt..
5. Börja skolan. Jag är helt knäpp, men fan vad kul det ska bli med ett nytt år, att vara i Växjö varenda dag, att träffa brudarna igen och gå mitt näst sista år i skolan.

Jag hjärta Scrubs


http://www.megavideo.com/?v=N1G5LOKN

Lätt bästa avsnittet av Scrubs, första gången grät jag av skratt haha.

Framtidsplaner

Jag lär inte skaffa barn förrän jag är 30 när det är så mycket jag vill hinna med först. Några ställen jag ska (helst) ha besökt innan dess;





New fucking york, I can't wait..



Miami, underbart.



Hoppas jag kan bocka av Big Ben i England redan i år.



Paris Frankrike, en självklarhet.



Grekland =)


 

Aja, lite saker har man ju på listan än så länge iaf.

Garderobrensning

Fortfarande bara ena klar, men en som jag är skitnöjd med!







Shoppingdag i Malmö

Jag lyckades somna mellan 4-5 imorse, kul när jag blev väckt vid 11 sen då. Nu är jag skittrött och kan knappt vänta tills jag ska ta bort sminket och lägga mig i sängen, åh ljuva tanke. Idag kom jag hem med skoskav, en övningskör-skylt, skit till skolan börjar, en tröja, ett par tights som liknar jeans, en bikinitopp, en tidning och en vattenflaska. Kul? Nä, så jäkla dålig jag blivit på att shoppa, väntar på att allt höstmode ska komma. Ska beställa kläder som jag kan träna i snart, sedan testade jag riktigt bra skor idag för typ 800 men jag köpte inte dom, det fick bli en rosa vattenflaska så länge :p Måste städa den andra garderoben nu, gaah.. Jag vill ju sova. Skulle egentligen varit med Louise och Cornelia nu med också men vi tar det imorgon =) Har blivit heldag med mamma och syrran, det funkar ibland ;) Skulle egentligen köpt massa bhar också för jag har inga som passar längre, dagens i-landsproblem.

Godnatt allesammans, dags för mig att fixa garderoben.. Om jag orkar =)

Chloé inspirerad

När jag vaknar upp kanske min chloé inspirerade väska väntar på mig i brevlådan, man kan ju alltid hoppas :)



Emmy & Emmely

Vi är helt galna som har planerat in nånting som inte händer förrän om 4 månader, det är galet det är, och galet ska det bli! Jag och Emmy drar till sälen efter julafton, innan nyårsafton, PEPP PEPP PEPP! =)



Damn I'm inlöööööv!

Alltså, kolla vilka puddingar jag hittade här på tradera? Om jag ändå vore än 39a och inte 36a, då hade jag slagit till direkt..



Nejtack

Läskigt hur ful man kan bli med plastikoperationer egentligen..



Happy me

Vet ni vad? Nästa helg så ska jag åka till Växjö! =) Fyfan vad kul, jag vill bara skriver massa glada gubbar! Haha, jag är skitglad. Kom på att på fredag ska jag på bio med osbys bästa brudar, så på lördag åker jag in till Växjö och åker hem därifrån på måndag. Oj vad jag tänker bli full, jag saknar att dricka i Växjö, jag saknar att killar tycker jag är charmig som är från Skåne, men framförallt så saknar jag miominmio, åhh kul kul kul!


RSS 2.0