I'm done

Jag har inte kunnat röra mig på hela dagen. När klockan var 5 så fick jag dra upp mig ur sängen för ett TV-program jag ville se.. Jag fick släpa mig till soffan och det var jätteläskigt. När jag sedan skulle tillbaka till mitt rum så blir ddet plötsligt svart för ögonen och jag känner en duns i huvudet. Jag hade svimmat. Jag vaknade av att min lillebror ropade på mig :/

Ändrade planer

Sms från Louise:
Ring mig sen! Jag har hört massa rykten om dig.

Jag ringer direkt.
Jag: Vad var det där för sms?
Louise? Haha läste du inte hela?

Aja, det var ett dåligt skämt men slutade med att vi pratade ett tag :p Sedan ringde hon mig för en stund sedan, så nu ska jag ringa henne igen och vi ska träffas nere i byn.

Färgat

På bild ser det brunt ut, ovanligt, men lite kul att se mig som fejkbrunett. Det är mörkblont egentligen, får skaffa en bättre bild.



Jag & Cornelia utnyttjar vårt halebop

Cornelia: En gång när jag var i en butik och stod vid en spegel fast inte fattade det så har jag tänkt så "men fan vilken ful person" så har det varit jag själv
Jag: HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA


Waiting on the world to change


Torsdag

I'm home!

Jag drog till Kristianstad tidigt idag tillsammans med Louise där det har blivit shopping, kinamat och bio =) Har varit kanon. Louise köpte en dösnygg väska som jag är jätteavundsjuk på, haha. Själv köpte jag ett par skor, solglasögon, ett par trosor, hårfärg och 4 filmer. Sedan satte vi oss på en kinarestaurang som var skitdyr och vi verkligen kände att vi skulle äta för pengarna, så vi blev sittandes där ett tag, haha shit vad mätta vi blev. Vi stack ju för att köpa godis och sånt till bion också, men käkade vi något godis under filmen? Knappt :p Vi kollade på Will Smith i hancock vid halv 7 iaf och filmen var jättebra =) Vi har bestämt att vi ska försöka kolla på The dark knight också. Svaret är ja, jag har väll ärvt min pappas filmsmak.

Imorgon så ska jag och Sandra ner och handla lite och på kvällen tänker vi ha "fondy" (det uttalas så men jag vet inte hur det stavas, franskt eller nått kanske? haha) vi hade det häromdan men nu är vi sugna på det igen. Så ska vi kolla på filmerna jag köpt.

Nu ska jag göra mig en kopp te och starta prisonbreak. Vet ni hur jag grät igår? Det var som om en kompis dött, inte som något sorgligt man ser på TV, fyfan, hur kunde dom döda Sarah? Sist jag grät var liksom över hur gullig hon och Michael var när dom sa att dom älskade varandra, och nu låg hennes huvud i en kartong, hemskt.

Nyss kollade jag på sex and the city, Samantha uttryckte sig såhär;

Det finns två typer av killar.
Han som vill hålla din hand, och han som ligger med dig.

Topshop

Jag vill vill vill ha dessa till hösten. Jag har inte varit på topshop sen jag var i England i vintras, det finns inte direkt i närheten av Osby :/



Drömvikt, here I come

Obs, jag råder er att inte göra som mig, jag är galen.

Det här är vad som antagligen kommer med posten imorgon;




Jag vill egentligen ha det gjort innan skolan börjar, det är bara så jobbigt med folk som dömer en och skippa lunchen där och kolla på när alla andra äter istället. Men jag har inte mitt gymkort förrän skolan börjar. Så, inte äta mat på 5 dagar (jag blir ju ren inombords och värsta hälsosam! haha) och sedan piller (droger) som sväller upp i magen och kommer göra så att jag får en mättnadskänsla och knappt vill äta. Sedan ska jag även leva på en diet i 2-4 veckor tillsammans med min mamma där det är 3 soppor om dagen. Galet, jag säger ju det.

Natacha's frisyr

Har suttit och pillat med mitt gamla löshår medan jag kollat på prisonbreak. Då såg jag till att göra en sån här fläta.  Problemet är väll att det där löshåret är superblont och inte riktigt passar in, men det funkar. För visst är frisyren fin?



H&M

Det här vill jag beställa;


Hemma

.. ifrån Hässleholm nu och resten av familjen har också kommit hem. Jag köpte bara skit där :p Två örhängen som kommer bli grymt älskade av mig, en rund fönborste, en hårinpackning, en mousse till håret och sedan ett lyxigt glansspray från toni&guy. Just nu satsar jag alltså på snyggt hår, vill bara ha en ny färg också. Sen så käkade vi lunch där och satt säkert ner en timme eller nått. Jag försökte hitta den där tröjan som finns på H&m-sidan men det gjorde jag inte :/

Nu ska jag ut och se ifall jag överlever någon runda på klinten. Jag kan nog bara gå i rask takt för när jag springer så vill jag ta livet av mig. Jag har haft så ont i mina boobies i över en vecka nu att jag nästan börjar gråta bara jag rör dom. Aja, kommer in på msn sen när jag överlevt min promenad :P

Den blonda färgen hade varit helt perfekt till hösten


Happy face


Rosa?

Vet ni vad jag gjorde nyss? Beställde en rosa väska. En Chloé liknande väska. Varför beställde jag en rosa väska..? Jag är verkligen i stort behov av en mellanstor shoppingväska och den här är precis lagom stor, men jag köper alltid svarta väskor. Aja, testa på något nytt. Kan väll vara snyggt med en färgglad väska i sommar =) (fan vad många ggr jag sa ordet väska)

Jag har en röd Chloé, snart har jag en rosa också


Söndagen

Det har varit en lyckad dag tillsammans med släkten, vi gillar verkligen överraskningar i vår släkt och nog blev Roger överraskad. Min pappa hade tagit med honom för att fiska och när han kom tillbaka så var hela släkten där och grillade =) När min mamma fyllde 35 så trodde hon (och jag) att vi bara skulle ta det lungt vid husvagnen. När vi gick ner till stranden så fanns hela släkten där och överraskade oss, haha =) Just nu behöver jag städa rummet och sen funderar jag på att dra ner och sola. Vet ni när jag somnade den här gången? Vid 7 ungefär, detta suger.

Imorgon ska jag shoppa lite skit, mamma och pappa säger att dom inte vet ifall dom vill ta med oss till Stockholm längre :p
Min kommentar: Ni kan väll bara ha ett eget hotellrum?!

Jag vill klippa mig



Jag lånar denna bilden ifrån söta Emelie. Sån där lugg vill jag ha, precis! Jag har ungefär sådär långt hår, fast det kommer ryka en del när jag klipper mig :/ Och sen har jag lite ljusare. Åh vad fint ditt hår är, jag vill också ha det så.

Lördag

Hallå må illa efter allt skit jag ätit till de sista avsnitten i säsong 6 av Scrubs :p Kexchoklad och cashewnötter med ostsmak och lite cola till det, mums. Jag var skithungrig när jag kom hem. Det här har varit en riktig otursdag idag :/ Cornelia fick med mig till Hästveda där det börjar SPÖREGNA och vi har skitlångt att gå för att ta oss till Johan och hans kompisar. Då menar jag skitlångt, det såg ut som vi hade badat med kläderna på, fyfan. Men vet ni vad? Jag stack ut tummen i vädret när jag såg en bil köra förbi och den jäveln stannar, hahaha. Men han var mysko så vi sket i honom ;) Det kör förbi en bil till och jag gör lifttecknet igen, han stannade också :D Vadå bra? Haha jag försökte två ggr och lyckades bägge. Vi fick skjuts en bra bit då, tack gode gud.

Och jag måste säga att jag blev positivt överraskad att Johan hade en jäkla massa puddingar där, ohlala. Killen som har mitt nr var ju inte så pjåkig han heller. Killen man inte kunde slita ögonen ifrån var förlovad, det brukar väll vara så? :p Men jag har rört alldeles för många av Johans kompisar, det går inte att räkna på en hand precis..

Nu är det dags att hitta en annan serie att börja kolla på, funderar på att testa ifall jag kommer pissa på mig av Dexter, men ja.. Nånting att käka upp de sista nötterna till =)

Btw, är det bara 12 avsnitt i Dexter? :P

Fredag

Hallå =)

Jag har precis kommit hem från Hässleholm. Mamma väckte mig imorse och frågade ifall jag ville hänga med så jag drog upp mig ur sängen fast jag inte lyckades somna förrän vid 6 imorse eller nått. Dagen innan lyckades jag inte somna förrän vid 7 på morgonen, hallå sömnproblem.

Jag och mamma såg till att shoppa litegrann iaf, och jag har inte rört min plånbok idag :p Min mamma är bäst. Fast det finns inte så mycket i Hässleholm att välja mellan men jag har skaffat sånt jag behövde. Min foundation tog slut idag så det var en jävla tur att jag åkte in till stan idag, så nu har jag en ny. Lite svampar (inte svamp, svamp utan sminka sig med svamp) ett nytt läppglans, sminkborttagningsmedel, två skitsnygga bikinitoppar, brun utan sol (vädret är ju inte precis great) och min favorittidning. Sedan så har jag hämtat mitt nya nummer med halebop. Tror det var allt. Mamma ville ge mig nya jeans också men det vågar jag inte skaffa förrän efter jag kört på diet igen. Jag ska börja igen, samtidigt med mamma och mycket hårdare. Tre stycken lågkalori-soppor om dagen och ingenting emellan. Vi bestämde det efter att vi suttit och fikat, hallonpaj och en kaffelatte, orgaaaasmiskt!

Vet ni vad jag ska käka idag då? Räkor och vitlöksbröd! =) Mamma måste väll har blivit frestad när jag åt det så sent som i måndes, yummie ;D Nu ska jag ut med älskling (pepsi) och sen kanske jag drar och gymmar med mamma ikväll och sen lär jag nog dra ut.

Nytt nummer: 0738054544

Ännu mer

100 saker du kanske inte visste om mig.

1. Fullständigt namn: Emmely Isabella Marie Wahlman
2. Ålder: 17 år och 3 månader
3. Vart bor du: Osby
4. Bor tillsammans med:  Mamma, pappa, lillebror, lillasyster & Pepsi
5. Husdjur: Hund
6. Färg på ditt hus/lägenhet: Vitt
7. När är du född: 26 april 1991
8. Klass: FTV07
9. Vilket år tar du studenten:  2010
10. Något jobb: Nope
11. När ska du sova: Sova är överskattat ;D
13. Duschat idag: Ska alldeles strax
14. Kramat någon idag: Japp
15. Pussat någon idag: Nej
16. Vad har du ätit idag: Mackor
17. Dagens kläder: Jeans och lila topp
18. Dagens smink: Foundation och mascara
19. Dagens sötnos: Ingen
20. Dagens roligaste: Cornelia
21. Har du många vänner: Jag har så det räcker =)
22. Hur många har du kysst: Tappat räkningen
23. Vem kramade du senast: Cornelia
24. Föredrar du tjejer eller killar?  Vilket sammanhang?
25. Hur många har varit otrogna med dig: Jadu..
27. Har du pojk-/flickvän: Nej
28. Vem pratade du i telefon med senast: Cornelia
29. Vem fick du senast sms ifrån: Cornelia


FAVORIT

31. Film: En djävulsk romans
32. Låt: Jag ändrar ju nästan favoritlåt efter väder
33. Mat: Oj.. Kyckling kanske? :)
34. Dryck: Jag älskar typ loka/ramläsa med citronsmak, men jag älskar även personen som kom på coca cola.
35. Färg: Svart/vit/rosa
37. Stad: Göteborg
38. Land: Ska svara på det när jag rest tillräckligt
39. Ämne i skolan: Har inget just nu
40. År: Måste nog vara när jag var 14, min fjortisperiod var underbar.

SENASTE
41. Personen du tänkte på: Ingen
42. Personen du kysste: Mitt kristianstad-ragg..
43. Gången du spydde: Någon månad sen, strandfest
44. Gången du grät: Idag, Carla fick sin bebis i Scrubs :')
45. Pizzan du åt: Hm, det var någon stark pizza jag satt och petade bort oliver och lök på.
46. Gången du var i Göteborg: Två veckor sen :)
47. Gången du var i Stockholm: 2 år sen
48. Gången du var full: Två veckor sen på liseberg
49. Gången du var på konsert: Hm, har jag ens varit på en riktig konsert..?
50. Personen som såg dig gråta: Rickard Isaksson

ANTINGEN ELLER

51. Svart eller vitt: Omöjligt val
52. Hund eller katt: Hund
53. Ute och festa eller hemma och mysa: Beror på humöret, men jag säger säkert ute och festa
54. Tvspel eller Dataspel: Dataspel.. Tror jag
55. Singel eller upptagen: Alltid mysigt att ha kille men man är friare utan
57. Lunarstorm, Helgon eller Playahead: Inget 
58. Ragga eller bli uppraggad: Uppraggad, jag tror jag aldrig raggat själv ens, haha
59. Big Brother eller Paradise hotel: Big brother
60. Svart hår eller blont: Blont?
61. Blåa ögon eller bruna: Kan inte välja, jag tycker bruna är jättefint på killar och funderar själv på att testa bruna linser. Men jag har testat blåa linser och jag faller alltid (av någon orsak) för killar med blåa ögon.
62. Choklad eller lakrits: Choklaaaad
63. Göteborg eller Stockholm: Jag älskar ju göteborg, men Stockholm är nästan lite mer frestande att flytta till. Eller?
64. Höger eller vänsterhänt: Högerhänt
65. Coca Cola eller Fanta: Coca Cola
66. Pizza eller kebab: Kebabpizza då? :P
67. Randigt eller Prickigt: Hm, randigt
68. Älska eller älskas: Både och
69. Leva eller dö: Leva?

ANTAL

70. personer du älskar:  Det orkar jag inte räkna
71. Personer du hatar: Jag hatar ingen
72. Pesoner som sagt, jag älskar dig: Det orkar jag inte räkna
73. Personer du hånglat med inom en 24 timmars period: He-he-he (oskyldigt skratt)
74. Glassar du ätit på en dag: Max 2 kanske
75. Festivaler du ska på detta år: Kanske en
76. Gånger du haft minnesluckor på: Aldrig, kanske..
77. Gånger du har slagits: Aldrig
78. Personer du saknar just nu: Vet inte
79. Gånger ditt hjärta brustit: En miljon av samma person

VEM
80. Vill du kyssa nu: Ingen
81. Ska du träffa imorgon: Vet inte får se
82. Sjöng du senast för: Cornelia
83. Hade du senaste en msn konversation med: Hilda
84. Spelade du tv-spel med senast: Cornelia, Fredrik och "kille-i-vit-tröja"
85. Vill du ta med på en romantisk resa just nu: Ska nog ha en audition
86. Vill du kasta en sten i huvudet på: Hahahaha
87. Förtjänar att dö: Ingen
89. Ville du sova jämte inatt: Ingen...


VAD

90. Gör dig glad: Jadu, det finns en del att rabbla upp :)
92. Vad vill du helst göra nu: Ligga vid en pool med en god drink i handen i ett härligt land
93. Önskar du att du slapp göra: Gå tillbaka till skolan nästa månad
94. Vill du ha nu: Pengar
95. Önskar du dig i födelsedagspresent: Dubbelsäng ;D
96. Längtar du till : Träffa Hilda!!!!!!!!!
97. Tycker du om dina betyg: Nej jag kunde gjort (mycket) bättre ifrån mig
98. Ångrar du i ditt liv: Gjort är gjort
99. Är det bästa som hänt dig: Riktigt riktigt illa att jag inte vet vad jag ska svara här
100. Hur mycket är klockan: 17:18

Väldigt mycket med Cornelia, ska nämligen hem till henne nu igen, ha en bra dag =)


Godnatt!

Jag är galen som fortfarande är uppe, nu ska jag lägga mig och se ifall jag stiger upp vid 10 eller om jag stänger av väckarsignalen direkt =) Har verkligen plågat er med frågor och svar också för att jag varit så uttråkad. Förstår om ni inte orkar läsa allting på en och samma gång, känner ni för att spara nånting till en annan gång så är det bara att klicka på "Frågor och svar" under "kategorier" till vänster så kommer dom upp igen ;)

Frågor och svar

PERSONLIGT
vad heter du: Emmely
vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig: Isabella
vart bor du: Osby
hur lång är du: 161 cm
ögonfärg: Gröna
hårfärg: Blond

KLÄDER
vad använder du just nu för jacka: Svart skinnjacka
vad använder du just nu för skor: Olika
vilka kläder skulle du vilja ha just nu: Massor
hur mycket köper du kläder för i månaden: Vill jag inte veta
vad har du för jeansstorlek: Det vill jag inte säga :D
vad har du för tröjstorlek: S

SENASTE PERSON SOM
sov i din säng: Jag
du pratade med: Sandra
du gick på bio med: Mamma och syrran
du gick på stan med: Sandra
du kramade: Cornelia
du pussade: Mitt kristianstadragg
som såg dig gråta: Rickard i kristianstad
skällde på dig: Pappa
skickade ett e-mail till dig: vet inte

HAR DU NÅGONSIN
sagt jag älskar dig och menat det: Klart :)
bråkat med ditt husdjur: Haha nja
drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag: Många ggr

STUFF
har du varit kär i någon du inte haft någon chans på: Både ja och nej
är du ensam nu: Ja :/
låtar som fastnar i ditt huvud ofta: Hm..
vill du gifta dig: Ja
vill du ha barn: Ja

EXTRA STUFF
tar du droger: Knappast
vem är din bästa vän: Cornelia
vad är du mest rädd för: Kryp, och att dö
vilka kläder sover du i: En t-shirt och trosor
vart vill du gifta dig: En kulle med utsikt över havet =)
vem hatar du verkligen: Jag hatar ingen
varit kär: Jadå =)
kör du bil: Tyvärr inte
har du ett jobb: Nej
gillar du att ha folk omkring dig: Ja
är du ett hälsofreak: Nja :p
har du någon tatuering: Nej
piercing: Ja

DE SENASTE 48 TIMMARNA, HAR DU
gråtit: Nej
köpt någonting: Nej
varit sjuk: Nej
sjungit: Nepp
sagt jag älskar dig: Ja
velat säga till några att du älskar dem: Ja
träffat någon ny:
saknat någon: Nae
kramat någon: Jaa


VILKEN
tidning läser du: Skvaller och Modetidningar
buss åker du oftast: 5
frisyr har du: Just nu uppsatt
dag fyller du år: 26 april

Jag kan inte sova

1
Namn: Emmely Wahlman
Födelsedatum: 26 april 1991
Ögonfärg: Gröna, vissa säger grönblå
Hårfärg: Blondin
Längd: 1,61
Civilstatus: Fri som en fågel
Stjärntecken: Oxen
Kär: No not really

2
Skor som du bar idag: Vita ballerina
Dina svagheter: Blir väll lätt avundsjuk :p
Rädsla: Maskar!
Målsättning: Hm..

3
Första tanke när du vaknade: Undra vad klockan är
Sista tanke innan du somnade: Undra om jag kommer kunna somna

4
Pepsi eller CocaCola: Jadu
BurgerKing eller McDonalds: Jadu
Adidas eller Nike: Jadu
Choklad eller Vanilj: Jadu

5
Svär du: Jag svär inte mycket fakitskt
Sjunger du: Haha jag mimar mer för allas skull ;D
Duschar du varje dag: Har slutat med det, sliter sönder på mitt stackars hår
Gillar du skolan: Inte precis
Tror du på dig själv: Nja
Kommer du överens med din mamma: Ibland
Kommer du överens med din pappa: Ibland

6
Har du under den senaste månaden....
Druckit alkohol: Ja
Rökt: Nej
Shoppat: Ja
Bakat: Ja
Stulit något: Nej

7
Har du någonsin....
Däckat eller varit jättefull: Mjo
Blivit kallad hora: Njae?
Blivit nerslagen: Nej

8
I framtiden...
Namn på barn: Melinda och Isak :')
Hur vill du dö: Jag vill inte dö :(
Vad vill du bli när du blir gammal: Jobba inom mode/skaller

9
Antal piercings: Öron och navel
Antal tatueringar: Inga
Hur många gånger har du varit med i tidningen: Knappt nått
Antal saker jag ångrar: Gjort är gjort, fortfarande


Tjejtest

Använder du parfym? Japp
Vilken kroppsdel brukar du få mest komplimanger för? Säkert rumpan eller nått
Vad kollar du på först hos en kille? Ansiktet
Vill du ut och festa nu? Nae
Vad är klockan? 04:09
Vilken färg har din mobil? Rosa
Vad ska du göra nu? Sova
Har du svårt att släppa andra dig tätt inpå livet? Mjo, det kanske stämmer
Känner du att du orkar med en fråga till? Ja, hit me!

Bara för det kommer det en fråga till:
Kan du gå ut utan smink?
När jag är brun :p
Vem ringde dig senast? Cornelia
Vad har du för bh på dig just nu? Lila
Vad har du för trosor på dig just nu? Hotpants
Vad står det i ditt sjätte sms och vem är det i från? Cornelia - Förresten, är dina föräldrar hemma? Annars hade vi kunnat äta kräftor och sånt idag :D älskar dig bästis <3
Vad brukar folk få för intryck av dig? Mammas flicka eller fjortis :p
Har du någon gång klätt dig horigt? Det hoppas jag inte
Har folk kallat dig slampa? Elin!!!! Haha
Har du kallat någon för slampa? Njae
Har du slått någon riktigt hårt? Nae
har du varit riktigt kär? Jepp :)
är du småintresserad av någon nu? He he he
har du kontakt med ditt senaste ex? Nej
hur länge varade ditt senaste förhållande? Fortfarande bra fråga
vill du gifta dig? Jaaa
vill du ha barn? Jaaa
anser du att du är bra på att strula? Nej, min tunga och jag är små :(
saknar du någon som du varit tillsammans med? Nej

killar ska ha :
björn borg / adam underwear:
Vet inte
vitt / svart: Vet inte
Tighta jeans / baggy jeans: Vet inte
tighta t-shirts / säckiga t-shirts:  Vet inte
magrutor / helplatt: Okej magrutor
ljust hår / mörkt hår: Spela roll men jag gillar nog mörkt mest =)
kyssas öppet / hålla handen öppet: Båda?
utekväll / hemma mys: Båda?
visa att han älskar dig / låtsas vara kompisar när ni är ute: Meh, show me that you love me ;D

Visste du att..

1. Hur lång är du? - 1.61 :(
2. Vad vill du bli när du bli stor? - Den riktiga drömmen är ju att jobba inom modebranchen i New york. Men om vi ska vara lite (lite lite lite) mer realistiska skulle jag väll jobba på en mode/skvaller tidning.
3. Vad pluggar du? - Film och TV
4. Har du långt hår? - Mjaa
5. Vilken hårfärg har du? - Blond
6. Sminkar du dig? Ja
7. Vad har du för färg på dina underkläder just nu? - Lila
8. Har du kysst någon idag? - Nepp

FAMILJEN:

1. Bor dina föräldrar ihop? - Ja
2. Vem är bäst, mamma eller pappa? - Det tycker man ju annorlunda om hela tiden
3. Hur många syskon har du? - 2, en av varje sort
4. Vad är det senaste du sa till din pappa? - Men nej, jag vill se project runway!!!!
5. Vilken mat lagade din pappa senast? - Spaghetti och köttbullar :p
6. Hur många ställen har du bott på? - Jag tappade kanske räkningen när jag var .. 1
7. Vem i din familj stör du dig mest på? - Det är olika
8. Vilken familjemedlem är snällast? - Min bebis (pepsi)
9. När hittade du senast på något tillsammans med ett syskon - Jag och syrran shoppade häromdan

KOMPISAR
:

1. När var du senast med nån kompis? - Igår
2. Vem sov du hos senast av dina kompisar? - Fredrik
3. Har du kysst nån kompis? - Ja
4. Har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med? - Nej
5. Vem har du varit kompis med längst? - Louise och Cornelia
6. Vem känner dig bäst? Hm, vad vet Cornelia om mig som inte Louise vet? :p Det har ju hänt en del på 11 år.
7. Längsta tid du varit osams med en kompis? - Jag är aldrig osams med folk :p
8. Skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja om du gjorde det? - Nej
9. Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar? - Nej


KLÄDER:

1. Vad har du på dig idag? - Mjukisbrallor, haha
2. Har du bytt om idag? - Njae
3. Favorittröja? - Har nog ingen
4. Sexigaste klädesplagget på andra könet? - Hm..
5. Har du gett bort kläder nån gång? - Har jag det? :p
6. Har du ångrat ett klädköp nån gång? - Ja, ibland köper jag saker utan att testa bara för att jag känner att det var längesedan jag köpte nått, haha
7. Har du handlat kläder genom internet? - Japp
8. Har du ljugit om bh-storlek nån gång? - Haha nej
9. Fulaste plagget andra könet kan ha? -  Hm..
10. Vad använder du för skor? - Olika

VÅGAR DU
:

1. Skrika åt dina föräldrar? - Ja
2. Klä dig annorlunda? - Hur annorlunda?
3. Vara dig själv? - Jaa
4. Visa dig i bikini/badbyxor? - Ja, men knappt jag vill :p
6. Ge dig på utmaningar? - Beror ju på vadå ;D
7. Ha sex på offentlig plats? - Jadå :D
8. Vara omogen? - Det är man väll ibland
9. Äta småkryp? - Åh fy nej

SKOLAN:

1. Vad heter din skola? - Kungsmadskolan
2. Vad heter din favoritlärare? - Svårt val på min skola faktiskt
3. Vad är ditt favoritämne? - Vet inte ritktigt just nu
4. Snyggaste läraren på skolan? - Filip.. Grrrrrr
5. Har du bra betyg? - Kunde gjort bättre
6. Tråkigaste ämnet? - Matte
7. Har du skolkat mycket senaste året? - Inte mycket men en del
8. Hur tar du dig till skolan? - Tåg :p
10. Har du gjort mer än kyssas med någon när ni varit i skolan? - Nej, tyvärr måste jag säga

RANDOM
:

1. Vet du vem FATO är? - Nej?
2. När tuggade du tuggummi senast? - En halvtimme sen kanske
3. När var du på semester senast? - Förra året
4. Vilken färg är det på din tandborste? - Rosa :)
5. Är ditt hår tråkigt? - Jaaaaa, men ska klippa mig snart
6. Vad har du för påslakan just nu? - Cremerosa
7. Vem såg dig naken senast? -  Hrrm.. Host
8. Hur ofta duschar du? - Några gånger i veckan
9. Gillar du BUBBEL ROLLE? - Va?
10. När ska du gå och lägga dig? - Snart

70 frågor om mig



  1. Vilken är din favorit färg? Svart/vit/rosa
  2. Vad skulle du ta med dig till en öde ö om du fick välja 3 saker? En mobil, en vän och en bikini
  3. Vad är det pinsammaste du har gjort? Haha jadu, jag ska säga det när jag kommer på det
  4. Har du en kompis som du egentligen, inte vill vara kompis med? Nej
  5. Har du funderat på att plastikoperera dig? Vad skulle du i så fall operera? Jo det är klart man har. Ansiktslyft, nånting med min käke, min näsa, lite större läppar kanske och varför inte lite extra bröst på köpet?
  6. Har du en tatuering? Nej
  7. Har du varit otrogen någon gång? Nej
  8. Hur länge varade ditt senaste förhållande? Bra fråga
  9. Har du sagt Jag älskar dig till någon utan att mena det? Nej
  10. Skulle du springa naken i din stad, om du fick en halv miljon kronor? Aldrig i Osby, men kanske i en stad där ingen känner mig ;D
  11. Har du fantiserat om dina föräldrar nakna? HAHA, jodå, all the time :)
  12. Har du tänkt på någon annan person samtidigt som du haft sex med någon annan? Hahaha
  13. Har du haft camsex? Nej
  14. Vad använder du helst, tjejer: string/hotpants? Killar: stringkalsonger/boxers? Hotpants
  15. Hade du varit otrogen mot din pojkvän för att få vara med en kändis? Nej det hade jag inte :)
  16. Hur ofta tränar du? Typ aldrig, jag försöker vara lite duktig med att jogga och gå promenader nu när det är sommarlov men ja :p
  17. Vilket är ditt favorit djur? Vovve :')
  18. Vad anser du att en fjortis är? En tjej som är högljudd, beter sig som 14 år, blir "full" på en 2.25 cider, skaffar löshår, piercing i naveln bara för hon tror hon ska bli snyggare av det och hänger utanför Mc donalds
  19. Vad anser du att en hora är? En hora är en någon som tar betalt för sex, inget annat, okej?
  20. Har du nätmobbat någon? Nej det tror jag inte
  21. Vad är dina planer för livet? Oj.. Resa runt lite, flytta hemfrån, skaffa ett bra jobb och hitta kärleken
  22. Har du någon speciell dröm? Jag har massor
  23. Hur är din dröm kille/tjej? Just nu skulle jag bara vilja ha en kille som tycker om mig för den jag är, pålitlig, rolig och underbar. Sen om du är snygg och har bil och körkort så är det stora + i kanten :)
  24. Vilka länder har du varit i? Spanien, Danmark, Tyskland, Norge, England, Tunisien.
  25. Skulle du kunna tänka dig att vika ut dig? Om jag ser riktigt bra ut i 20-årsåldern och Bingo vill ge mig en massa pengar för ett foto med lite extra hud på så skulle jag nog tänkt på saken..
  26. Röker du? Nej
  27. Snusar du? Nej
  28. Har du använt droger någon gång? Nej
  29. Har du någon gång ändrat din personlighet när du är med killar? Va? Nej? :p
  30. Är du en avundsjuk person? Jo det är jag väll
  31. Hatar du någon? Jag hatar ingen
  32. Har någon kallat dig slyna/hora/fjortis? Japp
  33. Tycker du att dessa frågorna är roliga? Jag har inget att göra så :)
  34. Gillar du att gå på disco? Ja
  35. Har du avsiktligt flirtat/dansat/kysst/haft sex med någon av dina kompisars partner? Verkligen, verkligen inte
  36. Om du fick ändra en sak med dig själv (utseende, personlighet vad som) Vad skulle det vara? Det berättade jag väll när jag sa vad jag skulle vilja operera? :p Annars skulle jag vilja vara smartare, smalare och mognare.
  37. Har du klarat dig igenom en svår period? Ja det har jag
  38. Är du nöjd med din familj? Ja
  39. Finns det någon/någonting du verkligen vill ha men vet att du aldrig kommer få? Ja
  40. Är du kär i någon just nu? Vi säger väll nej här då för att ni inte ska tro jag är kär i mitt ex :p
  41. Vilken är din favorit sex- ställning? Haha
  42. Nämn en sak du aldrig skulle klara dig utan! Kärlek
  43. Har du åkt utomlands någon gång med tanken att få en massa sex? Nej
  44. Gillar du att sova ensam? Nej :(
  45. Kan du spela något instrument? Jag kan spela "björnen sover" på piano ;D
  46. Har du druckit dig så full att du spytt? Ja
  47. När drack du för första gången? Jag var rätt gammal faktiskt
  48. Har du en prick i registret? Inte vad jag vet
  49. Vad har du för bil? Jag har ingen :(
  50. Om du inte har någon, vilken skulle du vilja ha? Inte bestämt mig än :p
  51. Tycker du att åldern spelar någon roll i ett förhållande? Nej verkligen inte
  52. Vem känner dig allra bäst? Cornelia
  53. Har du förlorat någon du älskat väldigt, väldigt mycket? Ja det har jag
  54. Har du funderat på att ta självmord någon gång? Nej
  55. Vilken är din favorit låt? Hm..
  56. Vem är den största fjortisen du vet? Hm..
  57. Varför har du bilddagboken? Alla sa åt mig att jag var tvungen att testa
  58. Vad hade du gjort om du hade märkt att du blev förföljd av en mystisk man? Jag hade fått panik och sprungit därifrån
  59. Vilken är din favorit tv- serie? Oj, har ni någon aning om vem ni frågar? Jag kollar på alla serier, oftast innan dom ens kommer på TV.
  60. Är du rädd för småkryp? JAAAA!!!!!
  61. Har du något eget djur? Ja, min bebis (hund)
  62. Vilket är ditt roligaste minne? Oj, svårt val. Men första gången på Liseberg kanske
  63. Har du haft sex fantasier om någon i samma kön? Nej?
  64. Shoppar du ofta? Ja
  65. Skulle du kunna förlåta en otrohet? Nej
  66. Vad är det för färg på din mobil? Rosa
  67. Är du nöjd med ditt utseende? Nej, fast jag potential att bli.
  68. Vilka ställen har du haft sex på? Va? Jag fattar inte frågan..
  69. Är du lycklig? Livet är väll inte toppen precis men det kommer nog :)

    70. Saknar du någon just nu? Beccy. <3

Förvarning

Från&med nästa vecka så kommer jag att ha nytt nummer
(och inte comviq längre)

Godnatt!

Hallå :)

Jag hade en trevlig kväll med Cornelia. Igår hade vi en lyxmåltid tillsammans, idag så bakade vi kladdikaka tillsammans och kollade på tv, bl.a southpark, hihi (jag har alltid velat testa det skrattet). Vet ni vad det bästa är med att vara hemma själv är? Jo, sex and the city på nätterna! Har precis sett två avsnitt och nu är det slut. Min pappa kommer hem imorgon så jag ska strax se till att städa litegrann. Plus att jag nog ska shoppa imorgon, jag kan inte hålla mig längre.. Jag skulle spara pengar till Stockholm men jag är sån här, jag shoppar för att shoppa. Ska jag shoppa i Stockholm, jaha men då behöver jag ha shoppat nånting jag kan ha på mig då. Idag är verkligen en dag jag erkänner fel på mig, hoppas jag inte skrämmer iväg er :p

1. Min fobi för maskar
2. Jag tycker inte om att ta i trasor
3. Jag shoppar för att shoppa (knäpp?)
4. Jag tänkte slänga resten av kladdikakan för att jag inte ska äta mer, men jag hatar att slösa på saker och tänkte att pappa kan få den imorgon.

Aja, knäppgök eller gullig tönt..

Nu ska jag iväg och dammsuga huset.. Halvnaken.

Sad panda

Uä jag jag kommer aldrig kunna leva ensam :( Just nu behöver jag tömma sopsaken med mat i för det stinker räkor. Sen så behöver jag torka av alla borden men vi har inga nya trasor.. Så okej, jag har två stora fobier. Jag kan inte röra gamla trasor, gör jag det måste jag sedan tvätta mina händer jättenoga efteråt, trasor är äckliga, okej? Sedan att gå ner till en kompost, jag gråter nästan bara jag tänker på det. Tänk om jag skulle se en mask eller nått, jag skämtar inte när jag säger att jag har tårar i ögonen nu, haha.

Dagens i-landsproblem, jag har det inte lätt jag.

Stor, stark kille som kan torka av borden när vi har slut på trasor eller gå ut med soporna när det är dags som skulle kunna flytta in med mig om några år?

Tisdag

Jag vaknade vid 1-tidenn (men steg inte upp ur sängen förrän vid 2) så hela dagen blev ju inte bortsoven iaf. Ska göra mig iordning snart och sen vara med Cornelia. Där har ni min tisdag :)

Ha en bra dag!

Godnatt!

Jag lär sova bort hela tisdagen, har varit med Cornelia och sen har jag nördat mig framför Scrubs. Vi kollade på TV och käkade våra underbara räkor, underbart. Sen så käkade vi popcorn framför Southpark :) Just nu håller jag på att försöka fixa hem ett halebop-kort men det började cepa precis när jag skulle få kvitto på det eller nått, så jag fattar inte om beställningen blev gjord eller inte, får väll vänta och se helt enkelt.

Och nu säger jag godnatt, dags för mig att hoppa i säng och sova bort hela min tisdag. Ni vet, en gång när jag var hemma själv så sov jag till kl 5 på eftermidddagen, och då hade jag gått och lagt mig redan kl 1. Galet.

Ikväll..

Så tänker jag och Cornelia äta kräftor, räkor och vitlöksbröd, det kommer bli en bra kväll ikväll =) Just nu håller jag på att installera massa skit på den här datorn, jag har fått en ny, med vista, som funkar! Wow. Så nu har jag väll 3 stycken :p Men nu är det msn, torrent och massa skit på den som gör att den känns min, haha.

Just nu håller jag på att ladda ner;




Will Smith är grym .. och snygg

Måndag

Jag sket i Kristianstad imorse, jag var helt död. Så istället ska Cornelia komma hit ikväll därifrån :)

Ska hoppa in i duschen nu, och jag saknar min "jag-är-hemma-själv-skiva", min mamma har alldeles för bra musiksmak så hon har tagit den och satt in den i hennes bil ..

ÅH vilket glädjeryck jag fick nu! Cornelia skrev ett sms och undrade ifall mina föräldrar var hemma, annars kunde vi ju ätit kräftor ikväll, jaaaaaa! :D

Godnatt!

Ska upp 9:30 imorgon, galen? Ja. Jag ska hinna med morgonpromenad och sen göra mig iordning för shopping i Kristianstad. Mini-shopping.. Jag får inte vara där längre än 2-3 timmar för jag ska försöka ha mycket pengar till Stockholm. Jag ska ha sån olja så jag blir negerbrun, lite smink och hårfärg (slingor). Sen skulle jag faktiskt vilja ha en medelstor väska, en shoppingväska helt enkelt. Och ett ("ett") par skor.. Nä nu ska jag sluta, jag börjar snart dreggla. Ett avsnitt till av Scrubs sen blir det nog sängen.

Växjöbrudar, jag saknar er :(

Frågor med svar

HAR DU NÅGONSIN?

Varit medvetslös: Nej
Tackat nej till sex: Haha, vilken tjej har inte?
Hånglat med nån riktigt ful: Jo, det har jag väll egentligen
Hånglat med fler än 50 pers: Nej
Hånglat med fler än 3 pers på en kväll: Hånglat och hånglat, elloor..
Gjort något riktigt dumt: Ja, det har väll alla?
Gjort något du verkligen ångrar: Både ja och nej, gjort är gjort
Varit nykter på nyårsafton: Inte sen jag var 15..
Åkt ambulans: Nej
Gjort nåt olagligt: Det gör nog alla varje dag
Blivit polisanmäld: Nej
Droger: Nej
Druckit: Ja
Vilka kläder sover du i: En stor t-shirt och trosor
Vad hatar du: Lök .. Och kryp!
Varit kär: Jadå
Har du varit kär i någon du inte haft chans på: Blir väll både ja och nej där egentligen
Är du ensam nu: Buhu, ja
Vill du gifta dig: Åhja
Vill du ha barn: Klart!

SENASTE PERSONEN SOM:

Sov i din säng: Jag
Såg dig gråta: Oj.. Rickard Isaksson?
Fick dig att gråta: ----------
Du delade en drink med: Cornelia
Du gick på bio med: Mamma och syrran
Skällde på dig: Mina föräldrar skulle jag tro
Du smsa: Louise
Du ringde: Pappa
Ringde dig: Pappa
Som du sov hos: Fredrik

DE SENASTE 24 TIMMARNA HAR DU?

Haft sex: Nope
Festat: Nope
Gråtit: Nix
Kramat någon: Nepp
Köpt någonting: Nej
Saknat någon: Nej
Sjungit: Snarare mimat


HAR JAG
:

Digitalkamera: Ja
Telefon på rummet: Hade innan
Egen dator: Ja
Könssjukdom: Hell no
Husdjur: Ja
Bra kompisar: Jodå
Receptbelagda mediciner: Nja
Haft sex på ett annat ställe än i en säng: Ja


KÄRLEK OCH SÅNT

Hur gammal var ditt äldsta hångel? 87a
Hur många har du varit riktigt riktigt kär i? En skulle jag tro
Vad tycker du om kärlek? Komplicerat
När kramade du någon sist? Fredes
Saknar du någon speciell person? Många göteborgare
Har du svårt för att bli kär? Haha ja det skulle jag nog vilja påstå


Sms till 118 100

Jag smsade 118 100 innan, som säger sig ska kunna svara på allt, så jag gav dom den enkla frågan "Vem är Emmely Wahlman?" och fick det här till svar;

Kan det vara så att Emmely är 17 år och bor i Osby? Vi tror att Emmely är en härlig tjej som många vill få chansen att hänga med, och att hon är så snygg gör ju inte det hela värre. Hon är sugen på att flytta hemifrån, men det är ju inte alltid bara att göra. Vi tycker Emmely är värd en mysig hemmakväll med chips och popcorn.

Det roliga är att hela den här veckan så har jag varit extra sugen på att flytta hemifrån på nått sätt. Jag har fått hem modekataloger men iställer suttit och kollat på gardiner och kuddfodral? Jag har skrivit ner recept i ett block som jag tänker att jag kan ha nytta av när jag flyttar? Det är ju liksom bara sånna pinsamma saker med mig som jag hållt för mig själv, haha ..

Just nu är jag korkad nog som kollar på "Det okända" när jag ska vara hemma själv till onsdag. Men hemmakväll är det allt, får väll ta fram chipsen och popcornen snart =)


Ensam hemma

Japp, nu åker familjen och jag stannar kvar här. Jag kan passa på att ligga och sola där ingen ser mig, perfekt :) Iaf, ska ut på några klintenrundor snart efter helgens frossande, sen när mina föräldrar tagit med sig "all" mat får jag väll leva på pizzarester. Btw, jag vill ha den här hawaii-saken som gör en negerbrun när man solar, vet någon om det finns i andra butiker än bara typ .. Åhlens? Annars åker jag väll in till Hässleholm eller Kristianstad imorgon. Fan, jag som ska låta bli att slösa pengar tills jag ska till Stockholm (a)

Nä, nu blir det ut och röra på mig .. =)


Den här vill jag ha, var?


Söndag

Okej, ska jag hänga med till Halland ikväll, stanna där några dagar (eller en vecka) och sola och bada, ha tråkigt och ta det lungt. Eller ska jag stanna hemma och ha huset för mig själv?

Heidi Klum's frisyr

Imorgon ska jag definitivt leta upp en frisyr som ser ut som Heidi's
(blondin nr 2) och visa min frisör. Nu ska jag sova.



Godnatt =)

Idag gick jag säkert upp vid halv 10 eller nått, jag måste varit sjuk :) Iaf så har det gjort mig trött vid denna tiden, så nu ska jag sluta kolla på scrubs och lägga mig i min alldeles för varma säng. Jag fixade ju alla scrubs-avsnitten och har varit så nördig att jag är på säsong 4 av 7 nu.

Igår när jag inte hade något internet och kom hem från Kristianstad så låg jag och smsade med folk tills jag blev sömnig, så .. Bara så ni vet liksom, jag finns tillgänglig.

Btw, påminn mig om att jag måste boka tid hos frisören, it's time :(

Det jag ville säga var godnatt, hoppas ni haft en trevlig helg.

Lördag

Hej änglar.

Jag var i Kstad igår, men hade jag kul? Haha, nja. Så jag vet inte om jag ska dit idag eller inte. En tredje dejt med mitt kstadragg kanske, vi får se.

Just nu är jag back on my älskade laptop, happy me.

Jag har varit lite tråkig på att skriva men ja, jag vet inte. Blir nog hemma själv nästa vecka så då blir det nog Cornelia och jag 24/7, woho!

Fredag

Hej!

Vet ni vad? Jag har inte internet på min dator just nu, jag har ingenting på den. Jag kan inte ens starta en film. Sjukt tråkigt va? Lär väll ta 100 år innan min pappa fixar det liksom. Men iaf, just nu håller min brorsa på att installera nått krigarspel eller nått och då låter han mig låna hans dator så länge =)

Om några timmar ska jag åka in till Kstad, jag måste bara få tag på några först så jag ska fylla på mobilen innan jag åker in dit. Det lär bli kul, men det lär bli roligare imorgon. Imorgon är sista dagen så då är det nog sjukt mycket folk. Och jag tänker träffa Bea som jag inte träffat på superlänge, åh!

Torsdag

Hej!

Har precis satt in en massa bilder från fjortisperioden på bilddagboken, det var kul att vara liten alltså =)

Igår när jag kollade på sex and the city så drack jag ett glas vin och åt en jäkla massa körsbär, lyx på hög nivå.

Och just nu ska jag ner till byn, det var en bra sammanfattning om vad som händer ju =)

Onsdag

Okej, jag sitter och torkar mina tårar nu .. För att jag har skrattat så mycket till Scrubs. Vaktmästaren och JD alltså, åh gud, humor :') Jag måste leta upp det där klippet jag såg nyss alltså.

För det andra, nörd-dag idag, om en halvtimme börjar pussy cat dolls, efter det ska jag se project runway och efter det så är det väll dubel-avsnitt av sex and the city. kul =)

Tisdag

Jag satt och funderade på ifall det var tisdag eller onsdag idag, man är ju vaken. Iaf så har jag en ganska tråkig dag framför mig, har precis duschat och ska ner till byn sen och fylla på mobilen och ta ut pengar. Sen ska jag föra över pengar till någon, jag ska beställa en vågtång och sen ska jag ut några rundor på klinten hade jag tänkt. Jag behöver även fixa dricka, japp, det ser tomt ut i naughty-skåpet. Funderar på att planera en tripp till Danmark men det är ju inga som har pengar just nu så det får väll bli i slutet av månaden isf. Förhoppningsvis så åker jag också till Emmabodafestivalen i slutet av månaden, åh vad kul det hade vart :)

Det är något allvarligt fel på mig alltså

Okej, jag ska försöka komma till saken direkt. När en kille har flörtat ett bra tag med mig och det börjar gå över till att han tycker om mig, tydligen jättemycket. Då är det som om det finns en stopp-knapp med mig som någon trycker på och jag vill inte längre. Det är alltid så, alltid. Varför? Det är en känsla som faktiskt kan gå över, i vissa väldigt få fall om jag tycker om personen tillbaka. Ifall ni inte märkt det, så är jag rätt svår att få på fall och bara en kille i mina 17 år har lyckats få mig till tårar.

Annars då? Jo, jag ligger bekvämt i min fotölj och kollar på Scrubs. Eller bekvämt och bekvämt, det är sjukt varmt här inne alltså, men jag tänker inte öppna det förbannade fönstret, jag är rädd för kryp .. :p

Min dag på Liseberg

Åh, det var helt underbart kul igår. Det sorgliga var att det kändes ungefär som 5 minuter eller nått. Jag lovar, när vi gick tillbaka till bussen så kändes det precis som att vi hade gått ut från den. Och jag var onykter på liseberg ;D Hahaha, det var skitkul, och det varade bara en liten stund :p På bussen på väg dit så drack jag allt jag blev bjuden på. Jag hade cider med mig, som var skitäckliga, sedan fick jag vin, likör och lite sånt. Folk försökte få i mig whisky också men usch, det är det värsta jag vet, haha jag rös bara jag såg folk dricka det. När vi var framme i Göteborg så märktes det ju att jag inte var nykter iaf, för min mun slutar aldrig prata då :) Men efter ett åk i balder, då jävlar blev jag nykter på en sekund :D haha.

Ja, vi hade skitroligt igår. Det är ett mirakel att jag kan prata just nu, på vägen hem så var jag jättehes och hade ont i halsen. Så mycket har jag skrikit, hahaha. Alla delade upp sig ganska mycket också när vi var framme, så det var mest jag, Sandra Jeanette och hennes pojkvän Simon =) Jag och Sandra var de som ville åka allt ju ;D

Vid 10-tiden på kvällen så satte vi oss på en restaurang och käkade nachos. Knappt så att vi hade några pengar kvar ju, spelberoende? He he he (a)

Det är en jävla sak jag försökt vinna varenda gång som jag är där, varenda gång blir jag lika beroende :p Men det är bara att insé, en tjej på 1.61 kommer aldrig pricka den där basketkorgen :( Såg Andreas och majoriteten av alla killarna när jag spelade och försökte till&med få honom att pricka till mig. Men så jävla onykter som han var så gick det inte så bra :p Den killen var ju bra rolig alltså, hahaha. Jag fick hans rosa hatt som han vunnit iaf, men jag behöll den inte (a) På kvällen så gick han och fotade mig som en jävla paparazzi, haha. Sen så skulle han sitta vid mig i bussen och ville att jag skulle "testa ifall hans läppar var mjuka". Nej, så kul hade vi inte där bak i bussen inte. Det var nog när han sa det som jag försökte förklara för honom att jag är 12 år :) Synd han inte var lättlurad. "Du är minst 17!"

Beccy kunde inte träffas igår för att hon var inte i Göteborg, och varenda blond tjej jag såg igår kollade jag på jättenoga för jag hoppades väll på att träffa Carro egentligen :/ Vi var bästisar för några år sedan och har helt underbart roliga minnen. Lärde känna varandra på internet och blev bästa vänner, mjo man saknar ju henne en del. Sist vi träffades så var det på Liseberg och vi skrek och sprang till varandra och kramades i hundra år. Och Lisa, när blir det vår tur då? =)

Dagen igår var hur kul som helst iaf. Jag höll mig nykter på hemvägen och lyssnade på Andreas djupa (onyktra) prat om han och hans liv. Sedan somnade jag och höll på att frysa ihjäl. Btw så blev jag kär igår, i en kille lite längre kön till kanonen. Jag kunde inte slita blicken från honom för han hade världens finaste ögon. Det slutade med att Sandra sa såhär till mig också.

Sandra: Hahahaha.
Jag: Vad?
Sandra: Såg du inte? Den där killen i brunt hår pratar om dig med sin kompis. Så kollade han bakåt och han bara "men kolla inte!"
Jag: VA?! Han med ögonen?
Sandra: Ja, han med de fina ögonen.

Hans ögon fick en hypnotiserad alltså. Nu tänker jag gå ut på några promenader runt klinten med musik i öronen. Kristianstad kväll? Nja, tveksamt men man vet aldrig, Stoffe ska ringa sen :)

Liseberg @ Göteborg

Alltså, ni ska se mitt léende just nu :D Fy vad jag är glad. Om 9 timmar så ska jag stiga upp, gå min morgonpromenad, hoppa in i duschen och sen göra mig iordning för att sätta mig på den där bussen, dricka cider och peppa hela vägen upp till Göteborg. Jag, Sandra, Jeanette, Patrik, Alva, Agnes, Fredrik, Noelle och ja .. Vi är ju 50 pers :P Jag har pappas kamera laddad, haha. Förhoppningsvis kanske det blir någon bild på mig iaf, jag är alltid fotografen.

Jag och Emelie förra gången jag var i Gbg, 2 hela år sedan.  Fan, man kanske skulle bli så blond igen?




Fredag

Hej!

Hoppas ni mår bra för det gör jag iaf. Idag så börjar kristianstad-dagarna, party 24/7 kommer det vara nu. Fast jag kan inte åka dit idag :/ För jag skulle ju behövt sova där då och imorgonbitti bär det av till Göteborg, woho. Snart är det över, snart ska jag sluta tjata om det ;p Får se när jag ska till kstad. Jag kanske drar dit många ggr för det är rätt många jag nog ska träffa där från olika kretsar. Men allra roligast lär det bli när Cornelia och jag festar tillsammans! =) Vi är så gulliga när vi är fulla tillsammans.

"Du är min snyggaste kompis!"
"Du är min BÄSTA vän!"
"Kolla tanterna! Det där kommer vara du och jag en dag!"

Hahaha, åh det ska bli kul nästa vecka.

Torsdag

Jag tror det gick bra med håret. Men jag är verkligen sämst på att färga, får panik och ja, det går inte ens förklara hur jag blir, tror alltid att det ska bli jättehemskt :p Har iofs inte torkat det nu för orkar inte föna och slita på det, men vi får väll se om det är fint när det torkat.

Jag hade två (?) sjuka drömmar inatt. För det första så drömde jag att jag drömde en sak, bara det är sjukt. Efter den långa sjuka drömmen så "vaknade" jag, och vet ni vad jag såg när jag kollade mig själv i spegeln? Jag hade blivit jättetjock. Helt sjukt, haha. Jag hade dubbelhaka och vägde säkert runt 100 kg och tänkte "hur kunde jag göra detta mot mig själv?". Iaf, nu har jag lite ångest för att jag inte kunnat ta mig till gymmet sedan jag fick sommarlov för mitt tågkort slutade fungera då. Men mina morgonpromenader med Pepsi räcker inte, jag funderar på att dra ut och gå 4 varv runt klinten sen, det blir en mil ungefär. Ska bara försöka få in musik på min ipod, annars får jag väll gå och tänka på nått kul :p

Önska mig lycka till

Nu ska jag färga håret :(

Onsdag

Jäklar vad mycket gott man äter när det är födelsedagar, haha. Mamma blev jätteglad för sin present. Jag förlorade mycket pengar från mitt kort så tur hon tyckte om det ;) Just nu är mormor och morfar här. Och mormors mamma och hennes storasyster. Japp, min släkt är i liv. Skulle jag följt traditionerna så skulle jag haft en unge på 1 år nu eller bli gravid inom nästa år, vad sägs som det? Nejtack, jag kan vänta.

Alltså, jag längtar verkligen till lördag. Nu är det bara 3 dagar kvar! Haha, ni kanske har förstått att min kärlek till Göteborg och allt folk som finns där är ganska stor ;D Åh, känns som jag längtar till en utlandsresa eller nått, haha. Jag har beställt lite kläder som jag skulle vilja ha på mig då, men man kan ju inte få allt här i världen så jag får väll vara snygg till nästa gång istället :p På tal om utlandsresa så vill jag verkligen testa Grekland, åh vad det hade varit nått. Helst redan nästa sommar. Mammahon vill också till Grekland så jag kanske kan fjäska till mig en resa till nästa år, eller så bestämmer jag själv med någon/några =)

Mammas födelsedag

Grattis mamma :)


Tisdag

Har försökt pilla lite med bloggen men den vill inte riktigt vad jag vill. För övrigt så vet jag inte vad jag tänkte när jag valde den där bilden. Jag ser konstig ut med fult halsband och enorma läppar eller nått :p Men jag tycker om den på nått sätt så jag antar att den blir kvar tills jag skaffat nåt nytt.

Godnatt!

Jag gick faktiskt och la mig innan vid 7-tiden, jag gjorde det. Men sen så vaknade jag vid 12 och var pigg .. Det är ju ändå 4-5 timmars sömn. Men jag ska försöka nu igen, har suttit och gäspat ett tag nu. Plus att det känns som jag blivit sjuk, ont i halsen och skitförkyld. Jag var ju sjuk för inte så länge sen? Hoppas det bara är nått för ikväll, haha.

Alla är utomlands just nu känns det som, jag är avundsjuk. Förra sommaren var jag 2 veckor i Tunisien, jag saknar verkligen det. Bli sjukt brun, dricka goda drinkar, gå lättklädd i stan på kvällen, haha.. Aja, även fast jag är avundsjuk på alla så får det väll bli solarium för mig imorgon då så jag inte känner mig som en .. Jag vet inte vad .. Ryss, när alla kommer hem.

Fan, min digitalkamera har ju inte fungerat på över 1 år nu. Jag saknar verkligen den :( Får köpa en ny helt enkelt. Jag skulle vilja ha en rosa kamera men jag vill ändå ha den jag har nu eftersom den är så himla bra. (Okej för att jag ibland lyckas bli snygg på kort med den vilket är en gång på miljonen, men av ngn anledning händer det bara med den kameran).

Godnatt allesammans :)

RSS 2.0