Jag, Louise & Brad Pitt

Nu ska jag ner och möta Louise i byn och sen blir det popcorn, cola och Brad Pitt som gäller! Ska kolla på hans nya film The curious case of Benjamin Button. Vi hörs =) Och Edward Cullen vet fortfarande hur man charmar mig, grrrrr. Min favoritreplik "Bella you are my life now" får mitt hjärta att smälta, jag skulle svimmat om jag hade fått höra den från någon haha.


<3

Länge sedan jag kollade på twilight nu, det ska jag nog roa mig med tillsammans med en semla =) Kolla ifall jag fortfarande kan alla repliker och ifall Edward Cullen fortfarande ger mig pirr i magen. Sen träffar jag nog louise ikväll och imorgon så sticker vi på minishopping i växjö.


Högst upp på flytta-hemifrån-listan

Jo, först ska jag väll skaffa mig en fet TV haha, sen alla säsonger av Scrubs.
Åh vad bäst det är :D



Haha fan vad jag älskar den här scenen, dööööör

Jag lever i min egen lilla värld

Hallå, jag märker verkligen ingenting, helt knäppt ju.

På senaste tiden har vi lagt märke till att jag aldrig märker en sån tydlig sak som att någon skulle kolla in mig? Typ 5 gånger på två dagar har jag fått höra från kompisar att "oj vad han kollade in dig" och jag märker ingenting själv. Och jag är alltid sån här, hör det från kompisar, till&med lillasyrran! I sommras var jag på liseberg med min syrra och dom stod till&med och pratade högt om "tjejen i gul klänning" och jag hörde inte ens det haha. Har åkt tåg med syrran och hört att en kille kollat på mig i 10 min och inte märkt någonting.. Nu är det tydligen en kille som kollat in mig så många ggr i skolan att han stått bakom mig med sina kompisar och pratat, tror ni jag märkt det? Louise har inte lugg längre, hade jag tänkt på det? Och när fick vi 7eleven i Osby? :S

Torsdag

Kul dag idag. Hilda var på busigt humör och det smittades av på mig :)) Kom till skolan vid 9-tiden eftersom vi inte hade lärare idag på vår studiolektion och fick göra det vi hade att göra på egen hand. Så vi har redigerat lite på vår film. Sen hade vi mediekommunikation där vi kollade lite på varandras reklamfilmer och en dokumentär där vi fick kolla på några av de första reklamfilmerna i Sveige, haha det var kul. Tror jag skrattade asmycket den lektionen.. (a)

Sen skyndade jag mig till tåget, läste klart till sidan 75 som skulle vara läst till imorgon, tog mig en tågtupplur som jag brukar göra. Asskönt, powernap på tåget. Kom hem. Åt. Gick ut med min bebis och träffade Mange ett tag. Kom hem och kollade på TV med mamma. Och nu sitter jag här och är astrött och ska tvätta bort sminket och gå och lägga mig. Intressant dag va? =)

Imorgon firas Patrik 18-årsdag, woho! För några månader satt vi och längtade till "nästa år" som skulle bli året som jag, Patrik och Jeanette blir 18, och nu är det redan här och det är Patrik's tur. Snart blir det min tur och 2 dagar senare kommer Jeanette's =)

Tisdag

Här sitter jag i studion och slösar dötid :P Alla lektioner avklarade och jag fick en egen privatlektion i matte också haha. Ont i magen har jag också, fattar inte vad det är med den. Förra veckan fick jag så ont efter lunch att jag var tvungen att sticka hem. Nu började det typ en timme efter lunch. Har till&med börjat med laktosfri mjölk hemma till mina frukostflingor ifall det skulle vara nått sånt haha. Men idag har jag ätit knäckebröd med smör och grönsakssoppa, varför har jag ont? Varför är den uppsvälld? :(

Om mindre än en timme så ska jag och ett gäng i klassen till en skola för att filma lite till "vi i 5an", woho. Får väll ledigt en annan dag nu ;) Jag och Fia tycker att programledaren är grrr så jag ska nog kunna stå ut i några timmar. Lär väll ta 7-tåget kanske, lame. Ska köpa mig en kycklingsallad och fortsätta läsa på "låt den rätte komma in" eftersom vi ska ha läst till sida 75 innan fredag. Spännande det här ju.

Aja jag behövde bara babbla lite så tiden kan gå snabbare. Jag fryyyyyyser..

Hej One tree hill



Stylesearch

På min favoritsida kan man verkligen diskutera allting, brukar kolla sminktips och sånna ytliga grejer haha, sälja lite kläder och så. Men när det kommer en tjej som vill diskutera det här så är det ju bara sorgligt. Nu ska jag kolla vad alla kommenterat och förmodligen skratta litegrann.


Det finns inte ord för hur hemskt det här är

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4251955.ab

Hejdå OC

Bölade som en stucken gris till sista avsnittet av OC, nu har jag kollat ut hela serien. Håller på att ladda ner en annan favorit jag var kär i för några år sedan, nämligen one tree hill. Ska kolla ut den serien också haha. Nu ska jag torka tårarna och börja sminka mig, har studiedag idag men ska in till Växjö några timmar ändå.

Puss!


Saknar dig Seth :((((((

Bra han är roande i alla fall


Onsdag

Döööööööör av magont, tänker åka hem efter den här lektionen..

En ny familjemedlem

Mamma och pappa är och hämtar en ny bebis till oss, en lillasyster till vår nuvarande bebis Pepsi =) Pepsi är ju number one för mig, mitt allt, min ögonsten, så jag hoppas att han inte kommer bli allt för svartsjuk för då kommer jag tycka synd om honom. Iaf så är det en likadan ras som honom, fast Pepsi är vit med bruna fläckar och den här är nog tvärtom. En liten flicka på 1,5 år (vi ville först och främst inte ha en valp eftersom dom är jobbiga, tar ju fan sönder alla skor) som en familj inte hade tid att ta hand om längre efter att dom fått barn eller nått. Vi ville inte att Pepsi ska vara ensam så mycket på vardagarna heller så nu har han en liten lekkamrat.

En cocker spaniel, dom ser så himla ledsna ut haha.





Mission completed

3 byxor och 1 par skor rikare =) Köper nog ett till par byxor imorgon..

Nu har inte jag sovmorgon på måndagar längre, börjar en ny lektion. Vet ni vad? Drycker! Japp, jag tror det kommer bli skitkul. Lektion om alkohol i 3 timmar, här snackar vi grejer.

Lördag

Hm, har redan börjat tänka på sommarjobb eftersom jag måste verkligen få tag på ett den här sommaren. Utbudet är ju inte sådär jättestort i Osby bara, men mamma tipsade om dagis haha. Varför inte? Jag har praktiserat på dagis innan :P Alla barnen slogs ju om min uppmärksamhet och jag fick även en liten favorit som grät när jag skulle gå hem.. Åh, saknar lilltjejen. Hon var bästa kompis med min småkusin Agnes. Men riktigt trött psykiskt blir man och det är långtråkigt som fasiken. Och det var efter den perioden som jag bästämde mig för att skjuta fram ett beslut med 10 år, att bli mamma.

Kommer aldrig glömma en asrolig replik som en av pojkarna sa till mig när vi kollade i en bok med "läskiga djur" och jag skulle förklara vad fladdermöss och dracula var för nått, men för att inte oroa pojkarna så sa jag att dracula bara suger blod från tjejer. Vet ni vad ena pojken säger då?

- Har han sugit din mamma???

Nu måste jag hoppa i säng, ska upp tidigt imorgon och köpa jeans :P

Januaridramatiken

Jag har bestämt mig för att klippa lugg nu :P


Hej lugg, nu ska jag även lyssna färdigt på Brittan's skiva haha.

Torsdag

Veckan har gått himla snabbt alltså, jag hade ju inte varit skolan sedan i måndes heller. Torsdagar är okej, bara att vara i studion och cinemateket. Har stort prov i engelska imorgon på alla stora författare typ, får sitta uppe ett tag till.. Men inte så länge, jag har ändå tid på mig på tåget imorgon också och en lunchrast. Så det känns okej =) Imorgon blir det bara en snabb dag i skolan, naturkunskap, historia och engelska va? Sen gymmet, och sen hem för att fira pappa. Jepp, hemmakväll, min pappa fyller 38. My god :P Känns som igår som mina föräldrar var 28, iofs känns det isf som om jag var 8 igår. Nä, mindre prat och mer plugg.

18 om 3 månader. Om det känns mycket för er ska ni ju veta att jag började räkna ner vid 12, bara 3 kvar!

Djupt förolämpad



Efter att ha gapat i 5 min så testar jag en gång till och får samma resultat. Sen går jag in på en annan sida och blir lite mer lättad.



Den första sidan är en sida som vill att alla ska bli medlemmar och betala för att få hjälp att gå ner i vikt.
Jag testade skriva in att jag vägde 45 kg på första sidan bara för att se om dom tyckte jag skulle varit överviktig då också, och pilen flyttar sig inte från övervikt. Vadå spela fult, säga att alla är överviktiga, jag blev faktiskt lite rädd först, assholes.

Ica reklam

Jag kanske har dålig humor men.. Jag började skratta en del när jag såg den här för första gången haha. Louise, jag lovar att du också har skrattat åt den här, det är SÅ din humor ;D


Godnatt!

Okej, done crying till OC nu alltså. Sista avsnittet ur säsong 3, dom tog studenten och var jättelyckliga, Seth och Summer var sötare än sötast, Seth kom in på college, och.. Marissa dog. Och vems fel var det? Jo det ska jag allt ta och berätta. James som försöker döda Bella i twilight, aha!!!!! Förbannad. Kommer aldrig kunna se en roll med honom igen haha.

The City

Aaaaaaaaaaaaaaaasgulligt avsnitt, eller slutet då.

The City - MTV Shows

Onsdag

Bajs, jag missar en skoldag till nu alltså, stannar hemma igen. Ringde mamma nyss och skulle se vad hon sa om saken och förväntade mig ett "men du borde gå till skolan" men hon sa "jag tog för givet att du skulle stanna hemma så som du verkar må och som jag hörde dig hosta hela morgonen". Och ja, förkylningen är inte så hemsk längre men halsen gör ont varenda gång jag hostar = hela tiden :( Ska försöka ringa för tredje gången och sjukanmäla mig om det kan sluta vara upptaget nångång haha.

Msn news



Aja jag tyckte det var kul iaf :P

14 januari

Om en månad är det alla hjärtans dag. Gulligt.

Det går bra nu

Har fått 2 klädesplågg sålda efter min garderobsrensning och ett par chanel örhängen köpta, woho.


Tisdag

Tog en dag ledigt idag för att ligga hemma och vara sjuk, skönt. Fast min pappa väckte mig vid 7- halv 8 och skulle ha sina hotellkort jag använde i Göteborg. Sen sjukanmälde jag mig vid 20 i 8 kanske. Sen vaknade jag av sms vid 9-tiden. Och sen kom min bebis in och pussade på mig vid 11 och sa att det var dags för honom att gå ut.

Nu har jag ätit äggröra (saknat det som fasiken sedan göteborg!) och kollat på OC, snart dör nog Marissa, jag känner det på mig :(

Chanel <3

Vill vara 18 och ha pengar så att jag kan buda hem en sånhär älskling :(


Golden globe galan

Åh vad fint att Heath Ledger fick ett pris för sin sista roll som jokern i the dark knight. Han är ju helt fantastisk i den filmen, jag älskar den haha.


För alla The Hills fans

Just nu är det ett litet uppehåll för serien The Hills, men det är inte så mycket att deppa över när dom börjat med den nya serien The City istället. Nu får vi följa Whitney från The Hills som flyttat till New york. Här får ni ett smakprov från första avsnittet, kommer ut ett varenda tisdag tror jag det är. Jag gillar den, fast jag saknade Lauren och resten från The Hills till en början men det blir bättre. Jay är riktigt jävla het också, grrrr. Så, New york istället för Los angeles =)

The City - MTV Shows

Ska till skolan imorgon fast jag mår bajs, börjar kl 11 och har sen 2 lektioner så det ska jag nog kunna överleva.

Emmely har blivit sjuk :(

Sovit typ 5 timmar inatt, kl är 10 men jag kan inte sova längre för jag har så himla ont i halsen och är jätteförkyld. Väntar bara på febern. Men att ha en svidande känsla i halsen 24/7 är ju världens jobbigaste grej. Inte äta, inte svälja, inte prata.

Min stora dröm

Läste en blogg nyss, tjejen var i New york och det stack till i hjärtat på mig. Så himla avundsjuk :( Hoppas fortfarande på att jag blir bjuden på en resa av mina föräldrar om 2 år. Fast jag är rätt rädd ändå, hur många timmar sitter man inte och flyger då liksom? Jag är värsta flygrädd ju och vill ha det överstökat så fort som möjligt. Eller egentligen är det inte själva flygplanet som är skrämmande, det är bara tanken på att jag kan dö, min största fobi är liksom döden. På flygplatser så sitter jag alltid och kollar ut mystiskt folk som skulle kunna vara kapare haha. Nä men en vacker dag, en vacker dag ska jag dit. Och då ska jag shoppa så mycket att jag behöver 3 resväskor för att ta mig hem =)


Most beautiful scene ever

Om man kanske ska kolla på 3an också eller gå och lägga sig.. Hatar slutet på denna däremot, det är så hjärtskärande att det inte går att beskriva med ord.


H&M spring collection

Övertalat mamma att beställa från H&M-katalogen, woho =)


Torsdag

Då har man börjat sista terminen i 2an =)

Fattar inte hur jag överlevde den här dagen med den här energin. Jag har nämligen inte sovit någonting inatt, eller jo, 30 min. Mina ögon svider och jag kan ju inte precis gå och lägga mig fast det är min högsta önskan just nu, då kommer jag inte kunna somna senare.. Blir att lägga sig tidigt ikväll, riktigt tidigt.

Somnade vid 05:15 nångång och sen ringde väckarklockan vid 05:45, great :P Torsdagar är våra längsta dagar och vi ska egentligen gå till kl 4, när hon sa att vi kunde göra uppgiften hemma så fick jag ifrån mig ett litet glädjetjut och slängde mig mot stationen så jag hann med 2-tåget hem och lite sminkshopping på H&M haha.

Godnatt, tror jag dör nu typ. Ögonen slutar inte svida, woho.

Snart börjar skolan igen

Kul att jag kommer vara död hela dagen för jag lyckas inte så bra med sömnen.. Sitter fortfarande och skrattar åt scenen med Seth, undra om någon scen kommer toppa den alltså haha. Ska nog kolla på ett avsnitt till innan jag försöker sova igen. Jag har typ 3 och en halv säsong kvar, woho =)

Seth Cohen in my heart

Och nu såg jag detta avsnittet.

HAHA JAG ÄLSKAR SETH (L)

Skrattade mer nu än i avsnittet Marissa säger "I love you" till Ryan och han säger "thank you" tillbaka och Seth sedan gör narr av det med hans föräldrar. Hittade inte det på youtube dessvärre :p


Orange county

Serien som jag försöker kolla ut just nu är OC. Det var min favorit när jag var yngre men jag slutade kolla när jag läste att Marissa skulle dö i ett avsnitt så jag marissa-strejkade lite. Har precis sett det här söta avsnittet, en av mina favoritscener i hela serien.

Btw, han har spindelmannenmasken på sig för att skydda sig mot regnet och är på taket för att fixa tvkanalerna, och hon har precis sprungit ifrån flygplatsen och sin "pojkvän" för hon insett att cohen is the one.


Kändisarna

Okej, jag vet hur jag kan tjäna pengar. Jag kan bli känd bloggerska.. Ehh.. Ja men varför inte? Har inte jag vad som krävs? Men vilken stil ska jag satsa på för att komma med något eget? Eller ska jag vara snygg och trendig som Kenza, smart som Bella, söt och jordnära som Stina eller extremt pinsam fjortis som Alexandra?



Jag borde bli psykolog

En början


och ett slut




Underbar underbara Jennifer! <3
OCH JAG SAKNAR GÖTEBORG! :'(

Någon som vill köpa kläder?






















Resekompis?

Någon som har tips på hur jag kan bli rik? Jag vill till london och paris. Någon som kanske vill bjuda mig på en weekend? :))


I'm inlove.. with twilight

Haha my god, och jag trodde att jag var sjuk! Okej, jag läste nyss en blogg om en tjej som sett twilight 13 gånger totalt. Då är jag inte så konstig då om jag har sett den 8 ;) På jakt efter böckerna nu, vill ju börja med den första såklart men den är verkligen slutsåld överallt. Jag lovar att jag kollat på över 10 olika hemsidor och sett "slut i lager" skylten..



Söndag

Igår så visade jag twilight och changeling för louise och fick ont i magen av allt godis vi åt =) haha. Sen så roade jag mig med att kolla på sex and the city filmen. Idag blir det en simpel söndag eftersom jag ändå redan har sovit bort halva dagen. Ska städa rummet och kanske plugga på någonting, skolan börjar ju igen på torsdag :/

Nu så blir det en tripp ner till solariet. När jag hade "bli fräsch" som nyårslöfte så ingår solning minst en gång i veckan ;) Sen har jag en till grej jag vill göra, nämligen få upp kontakten med en gammal kompis.. Och sen så vill jag göra något dramatiskt varje månad. Vad vet jag inte och det behöver inte vara en stor grej, men nånting varje månad. Funderar på att välja januari som att klippa lugg :P

Lördag

Usch, vet ni vad.. Just nu sitter jag och läser lite på google om käkoperationer. Vet inte om ni har tänkt på det men jag ler aldrig på foton så att jag visar tänderna. Gör världens fulaste miner på foton som är "försök att inte skratta miner" och jag har nog gjort så sedan mellanstadiet. Jag har inte snea tänder, men däremot så har jag ett överbett som jag hatar. Så det senaste halvåret har jag tänkt på rätt mycket att jag vill göra någonting åt det, så jag försökte prata lite om det hos tandläkaren sist jag var där i höstas och dom sa att dom kanske kan sätta in en tandställning på mig men att risken inte var så stor eftersom dom tyckte inte det var nått vidare allvarligt fel på tänderna (min tandläkare brukar alltid påpeka hur fina tänder jag har?) men att dom gör det ändå ifall jag mår dåligt över det. Kul att få tandställning när man är 18 ;) Jag får reda på det till våren. Ska kolla lite ifall man kan få en osynlig tandställning för överbett, eller i värsta fall en käkoperation. Fast då måste man tydligen ha tandställning ½-1 år innan och efteråt, och det finns risker för att tappa känseln i munnen. Kul. Nu vet ni det :P Aja, har jag tur kanske jag kan le hur mycket som helst när jag är 20 och efteråt, det är väll faktiskt värt det, eller..?



Nu ska jag göra mig iordning litegrann och göra mig redo för att leka med Louise =)

2008

Tråkigt att jag knappt har några bilder från hela förra året alls, men någonting kanske man ska kunna hitta.

Januari:



Jag firade nyår i växjö tillammans med hilda. Och sen dess så har hon varit en av mina favoritkåmpisar :) Jag var pissfull hela kvällen och stötte på alla som stötte på mig. Eh ja, det var en bra kväll.



Hela familjen åkte till England för att hälsa på min moster och hennes engelsman för att kolla på deras nya bebis Hugo. Vi upptäckte det roliga med att ha en macdator och tog sjukt roliga bilder.



Lucas, som jag är så himla stolt över att jag är kusin till. Världens sötaste pojk, åh!



Såhär liten och pluttig var nya killen i familjen, Hugo.



Jag kom hem i liv, är livrädd för att flyga. Eller, det är döden som jag är rädd för.

Februari:




Mn lillasyster blev byxmyndig..

Och där hade jag inte mer att ta ifrån bilddagboken, jag suger verkligen på att lägga in bilder.

Mars:

Jag tröttnade på ultrablont och testade något nytt.



April:



Jag färgade inte håret utan det blev ljust igen av sig självt. Som vanligt eftersom mitt hår inte vill vara något annat än långt och blont tydligen. Iaf så började jag att träna en del på gymmet.



Var duktig i skolan.



Jag och Elin fyllde 17 och hade en fixade en skitkul kväll med bullens korv, presentöppning och lekar. Och en hel del alkohol.

Maj:



Till valborg så hade jag förändrats till det bättre om man jämför med januari. Fyfan vad den kvällen var rolig. Förfest hos Fia och fest hos Anna. Alla hade jättetrevligt och var sådär lagom fulla.



Träffade Fredrik i Helsingborg, vi festade på en strand och det var en ganska kul kväll.

Juni:




Jag klädde upp mig för skolavslutning i onödan. Jag missade nämligen tåget.

Juli:



Jag hade huset för mig själv rätt mycket och det blev många guitar hero-kvällar =)

Augusti:



Dags att testa något nytt sa jag, och klippte av 5-10 cm av mitt långa hår. Började även skolan igen och hade en kanon första dag med att träffa alla tjejer igen.

September



Åkte upp till England igen, nu hade Hugo blivit såhär stor. Och helt gudomligt söt! Och första personen jag sett som är släkt till mig som inte är blond och blåögd haha.



Det blev bröllop för min moster och Jamie! I egen hög person så var jag stor del genom att vara en av tärnorna/flowergirl.



Jättfint bröllop uppe i England.

Oktober:



Min kära vän Hilda fyllde 18 år och jag följde med på en tripp till Helsingborg med shopping och vin :)

November



Jag åkte upp till Göteborg och mådde så himla bra. Vi var på liseberg och den dagen var helt underbar! Jag var lycklig som ett litet barn bland alla julgrejer och karuseller.

December



Firade jul hos oss i år och hade det mysigt med släkt och familj.

Jag borde lägga till ett nyårslöfte: Fota mer grejer du gör Emmely! Kameran ska med överallt i år.

Rikki ligger högt uppe på vänskapslistan alltså..


Dagen efter

Okej, klockan är 19:50 och jag kom hem från Växjö för en stund sen, har precis hunnit äta. Nu sitter jag här i gårdagens smink.. och kläder.. Och kan inte riktigt sätta fingret på ifall jag är sjuk eller bakfull.

Nu har jag bara en sak till att säga innan jag ska sätta upp håret i en toffs, ta på myskläder och slänga mig på soffan för att kolla på victorias secret fashion show (som jag redan sett men ändå)

Och det är att det är ett helt nytt år. Det är januari. And guess what? JAG FYLLER 18 OM 3 MÅNADER!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

(ursäkta mitt barnsliga damp men jag är världens tönt när det kommer till att fylla år)

RSS 2.0