Mer förändring

Nu flyttar jag också, jag tänker börja blogga på emmelyw.devote.se och jag börjar idag

Förändring

Hade tråkigt och har inte orkat göra någonting med min bokhylla på flera år.
Det syns.



Här har vi då böcker jag läste när jag var typ 11-12, en HIF-mössa från en fotbollsmatch jag var på i Helsingborg när jag var 14, vi har filmer, vi har en naken bebis-bild (på mig själv ofc *nervöst skratt*) vi har prydnadsnallar jag köpte i lågstadiet, sololjor och schampo (?) massa tidningar, en bild på Emelie och mig från vår första träff på liseberg och ja.. Nallarna är minnen från göteborg :P Emelie och Beccy vann dom på vår första träff och gav dom till mig när vi skulle skiljas åt, gissa vem som grät krokodiltårar, 5 år sen jag var 13 :')

Gjorde om det till såhär:



Är dock inte nöjd än då jag nog ska ta
och köpa lite mer skor och ta en tripp till ikea ;)
Favoritfilmerna, favoritskorna, älskade modetidningar, några väskor, favoritböcker, en twilight hylla (!) och lite sådär.

Jag köpte de två första twilightböckerna när jag var på shoppingtur i helgen,
love love love längtar tills jag ska börja =)

CRAZY INLOVE!

GAH JAG ÄR SÅ KÄR I DEN HÄR OUTFITEN. MÅSTE. TILL. GINA. TRICOT. NU. MÅSTE. KÖPA. TUNIKAN. MÅSTE HA. MÅSTE HA. TA INTE SLUT? FINNS DÄR NÄR JAG TÄNKER LETA? <3



Såg den på den här tjejens blogg

Lördag

Vaknar upp vid 8-tiden av att jag är himla himla förkyld och stiger upp för att hämta en hel toarulle till mig och min näsa. Läser ett kapitel ur en bok jag håller på att läsa och försöker somna om igen, vilket jag gör. Vaknar upp vid 12 igen och ligger säkert kvar till 1 för att jag har jättont i huvudet. Vilket jag fortfarande har, och jobbigt är det när jag reser mig upp, woho. Har nu varit på FYRA olika ställen för att försöka ladda på min mobil när det varit problem på allihopa, efter fjärde så var jag så irriterad att det rann tårar längs kinderna haha.

Aja, ska äta lite och hoppas att huvudvärken går bort :(
Så, jag kan inte höra av mig på mobilen iaf :'(

Fredag

Haha jag har haft världens roligaste fredag. Vill bara berätta om det sista timmarna innan jag glömmer bort det. Jo, bion var då slut och klockan var rätt mycket och vi skulle börja gå till stationen, det var egentligen typ 50 min tills tåget skulle åka till Hässleholm så vi trodde att vi skulle få sitta ute och frysa hur länge som helst. Men vi hade tur för tåget var redan där =) När vi satt där så kommer det några fulla män (gubbar? haha) precis bakom oss. Sandra som är så himla störd som hon är börjar ju prata med dom direkt och jag och hon är nog stördast när det gäller att vara störda haha. Haha nä jag kommer inte få det här lika roligt alltså :P Men det slutade med att när vi var i Hässleholm så sa jag "ahapp då var vi i Malmö nu då" så jag vet inte om han/dom faktiskt trodde att vi VAR i Malmö (han hade betalat för att åka dit och skulle med ett annat tåg från Hässleholm till Malmö) och han började prata om att han skulle till casinon. Sen började han rota i sin plånbok och jag har ingen aning om vad Sandra pratar och fular sig om men vet ni hur det slutar. Han ger henne 500 spänn? HAHAHA. Plockade ut hundralapp efter hundralapp. Så jävla rolig tågresa haha. Så Sandra delade sen ut pengarna till oss allihopa och jag har nu tjänat en hundring idag :) Hahaha hemska människor..

Sen har jag tjockat mig en massa massa mycket idag. Vi åt buffé på kinarestaurang, sen köpte vi glass och godis till bio haha. Imorgon ska jag och Louise ge oss ut i backen =) Så snön kan få stanna kvar ett tag till. Nä nu orkar jag inte mer, men det har varit en himla trevlig fredag =)

Louise trodde att det skulle bli tråkigt att kolla på mig när jag shoppar så slutar det med att hon köper mer än mig haha ;D

Idag är det torsdag, redan

Herregud. Lovet är redan snart slut. Nästa lov är inte förrän i april, och där fick jag svälja ett glädjetjut också eftersom då fyller jag 18. Helt sjukt. Är jag helt knäpp om jag inte vill att det ska vara än samtidigt som jag längtar så in i helvete? Dagen man väntat på i 18 år närmar sig, men vad ska jag längta till sen då? Jag är nog knäpp. Nej men då känner jag den här pressen med körkortet och att jag och Elin måste börja planera kalaset och grejer ifall vi vill ha det. Jaja, sluta tänk på det nu Emmely.

Idag har jag varit i Växjö en stund, träffade Hilda där vi satt på Wayne's och delade på en kaffe latte med vaniljsmak, MUMS! Imorgon ska jag till Kristianstad och jag tänkte att jag nog skulle kunna ta en del bilder då eftersom jag aldrig gör det längre. Är desto mindre sugen nu när mitt hår ser förjävligt ut och jag är i stort behov av att gå till frisören, hm.. Men aja, vi får se ;)

Kul, nu ringer en av fordonskillarna (just det, killarna..). Varför? Klick.
(a)

Försöker bara varna er om vad som är bra, och vad som inte är det



Även kollat på den här filmen och det var nog den sämsta skiten jag sett. Vet inte om det berodde på att man tvingas se han helt naken ca 10 gånger, att jag försöker minnas ifall jag faktiskt skrattade en (?) gång under hela filmen eller ifall det är för att jag inte tål just henne. Det kan även bero på att hon var en bitch i en av mina favorit serier heroes eller för att hon snodde min dåvarande favoritskådespelares man en gång i tiden? Ja, jag vet inte varför helt enkelt.

Dagens största skratt



Ja... Vi delar då samma korridor som fordon och där går tydligen en hel del killar, och jag är ju blond...

Seven pounds

Har precis kollat på den här filmen, fyfan vad fin. Will Smith I love you.


Innan jag dör..

Ska jag ha gått omkring på times square



Ska jag ha sett frihetsgudinnan framför mig
(btw, jag är helt konstig när det gäller frihetsgudinnan, jag tycker den påminner om jätteläskiga grejer och vågar knappt kolla på den egentligen? what's up with that? :s nästan tårögd bara av att miljoner bilder kommer upp på samma sång när jag googlar ju. fick upp en bild på frihetsgudinnan med flygplan framför och PANIKBACKADE BAKÅT?)



Ska jag ha sett Big Ben i London



Ska jag äga en chanel!



Ska jag ha varit i Paris



Ska jag shoppa på Victoria's secret



Ska jag bli kär



Ska jag åka till ett riktigt varmt land med bara kompisar


Bara att hitta tid, pengar och folk som också vill, hm..

Tisdag

Hej!

Har varit ute med Louise idag. Dags att fortsätta njuta av lovet =) Är så sjukt trött på tåg att det är så jäkla skönt att inte stiga upp och stressa om dagarna. Ja, tåg gör mig stressig.

Söndag

Hej.

"Inatt" kom jag i säng vid 4-tiden i Växjö, vaknade väll vid 7-8 och låg kvar en stund tills jag bestämde mig för att ta 10-tåget hem :P Sen har jag varit totalt supertrött hela dagen. Imorgon fyller min lillebror år, 13. Min lillebror blir tonåring. Nu är han lika gammal som den där ungen på löpsedlarna som pippade en tjej när han var tolv. Tur att min lillebror är lillebrorlig, vem behöver tjejer när det finns dataspel?

Har även övningskört lite idag, jag suger fortfarande eftersom jag fortfarande inte vågar lämna industriområdena haha. Men jag förbättras iaf :P Det är bara att fortsätta, hoppas hoppas hoppas på körkort till sommaren =) Roadtrips heeere I come.

Aha, lov nu då. Mysigt. Jag måste spela in en film och göra två inlämingsuppg. i data, och mer :s På fredag rullar det in pengar på kontot och då drar jag till Kristianstad. Shopping, kinamat och bio förhoppningsvis med kära vän louise.

Nu drar jag, puss!

Fredag

Åhhhh det jag var med och filmade i Göteborg på min praktikplats har dom nu gjort klart till ett program på nästan en timme och lagt ut på webb-tv. Jag är nervös, ska jag våga kolla på det? Tänk om det är jättedåligt? Kommer jag se mitt namn i slutet av programmet?

Skönt med sportlov

Japp, idag får jag lov. Ska bli helt underbart =) Tänker sticka hem och sätta på en film när jag kommer hem och kanske njuta av en sovmorgon imorgon. Funderar på att dra till gymmet på morgonen och sen dra hem och fortsätta sova haha. Ska vara hundvakt, kul.. Iaf, ska väll sticka och äta snart förhoppningsvis innan vi går och lyssnar på ett föredrag om vad man kan göra efter studenten som har med vår linje att göra (har jag för mig iaf?) i New york. Interesting. 

Ska ladda ner revolutionary road när jag kommer hem, den ni. Eller bröllopsduellen kanske?

Emmely vill ha..

Har sökt jobb till i sommar och planerar redan vad jag ska ha när lönen kommit in på kontot, haha. Sånna här listor är typ det roligaste jag vet ;D



Dyrt smink och grejer, har jag tur lyckas jag kryssa av en del efter min 18-årsdag.

Snart kommer väll den där veckan..

Har varit sjukt godissugen hela veckan, speciellt idag. Så snacka om perfect timing när jag kom ut i tv-rummet nyss och mamma hade tagit fram en liten godispåse, haha. Jag är fortfarande sugen på godis, det här är inte okej. Det är inte lördag idag. Och nu ska jag gå och testa min nya bikini som jag fick hem idag, hmm.. Ingen perfect timing kanske..

Plugg plugg plugg

Är väldigt off just nu (framför allt på msn) eftersom nästan varenda dag i min allmenacka är ifylld med något prov eller inlämningsuppgift den här veckan. Är rätt stolt över mig att jag fått saker gjorda iaf. Vi hade bl.a prov idag som jag tror gick väldigt bra och jag har en stor inlämningsuppgift i data tills imorgon som är färdig =) Imorgon slutar jag också tidigt och hoppas komma hem med tidigt tåg igen så jag kan fortsätta den här veckan med resten av plugget, blä. Onsdag = 2 lektioner och Torsdag = lång dag men fredag = ledig = SUPERSKÖNT.

HILDA KOM IMORGON???? :(

En typisk söndag

Sovmorgon.
(en dag jag absolut inte tänker gå upp tidigt för att hitta på någonting utan skjuter upp allting tills jag är helt utvilad)

Städning av rummet och mig själv.
(rummet: plocka undan grejer, sätta in kläder i garderoben, dammtorkning, dammsugning och vattna blommorna)
(mig själv: duschning, skrubbning, ansiktsmask, hårinpackning, bodylotion och måla naglarna)

Övningsköra.
(ska se till att göra det innan det blir mörkt)

Träning, eller nått.
(ska ut en promenad på klinten sen och förmodligen ta bebis med mig)

Plugg.
(även ifall risken inte är så stor att jag gör det, så står det iaf med på listan..)

Bara ta det lungt.
(och med det menas, ligga och slappa framför en serie här vid datorn och senare ska jag kolla på gossip girl som antagligen börjar idag tillsammans med grönsaker med dipp, yummie)

The Rachel Zoe project

Har börjat kolla på ännu en reality show om fashion.
Number one stylist Rachel Zoe.


Prinsessans dagbok

Har suttit tårögd många ggr åt den här bloggen, jag har även insett att den här kvinnan lever verkligen mitt drömliv som vuxen. Och hon fick sin dotter idag, åh! Det var beräknad födsel att den hon skulle komma idag och det hände :) Nu får hon nyttja alla sina rosa, urgulliga grejer. Tänkte visa er lite bilder, grattis till bebisen!













Josefine's blogg, är väldigt tom på ord just nu för det här är perfection enligt mig =)

Forever 21 kommer till Sverige

ÅHHHHHH LÅT DET VARA SANT!!!!!!! Hela min förra blogg bestod av bilder på himmelska kläder därifrån haha.
+ jag kommer skaffa så jävla mycket nya, snygga, kläder, skor och väskor *dreggel*
- alla kommer vilja handla där och bära likadana kläder, och jag ser plötsligt inte fram emot en resa till New York lika mycket längre :p

Snälla, sätt det i Malmö? :)

Torsdag

Redan fredag imorgon? Halleluja! Och jag har en jättekort dag, slutar runt 11:30 =) Vi har iaf varit i Ljungby idag för att spela in "vi i femman" igen, kul kul. Vi var däremot tvungna att ha samma uppgifter som i tisdes, aha..? Bara för mig och Hilda att sätta igång och brygga kaffe då, kul :P Känner sig verkligen jätteduktig och viktig ;)

Och nu höll jag nyss på att få ett vredesutbrott på Rikki för han sa att han hade hoppat av gymnasiet för han inte ville göra ett prov i historia. Haha min reaktion var typ "du skojar? vad ska du göra då? supa, knarka och försöka få till det?". hans svar var "japp, living the life". Men nä, han hade bara hoppat av historian :P Tur det för tror jag hade åkt och slått till honom annars så han fått i lite vett i skallen, mohaha (a)

Onsdag

Tror jag går och lägger mig nu, är jättetrött :P Imorgon är det inspelning hela dagen igen så det borde man vara utvilad och pigg inför. Kl 10 på skolan imorgon, sen åker vi till Ljungby,  kommer nog bli kul =) Godnatt.

Tisdag

Dags att sova nu kanske. Har varit på filminspelningsdag hela dagen med klassen, kul =) Jag och Hilda tog hand om fikan, känns.. duktigt. Kunde käka godis och kolla på programledaren haha. En till sån dag på torsdag så det ska bli kul =) Nu ska jag sova bort den förjävliga träningsvärken jag har i benen sen igår, aj aj aj..

Vart tar mina pengar vägen?

Haha, smart hemsida. När februari är slut så ska jag kolla resultatet. Man går ju och undrar hur pengarna försvinner hela tiden. Vårjacka och cola igår :P


Söndagkväll

Jävla rethosta jag har kvar sedan jag var sjuk alltså, vilket var typ 3 veckor sen nu ju.. Känner mig lite småkrasslig, illa. Har nu kollat klart på Beck-filmen som gick på 4an nyss och nu vill jag ha min bestäääällning haha. Älskar att beställa grejer och man går och kollar i postlådan varenda dag så fort posten kommer ifall man kan hämta ut den :P Hoppas bara att shortsen passar alltså, har ju himla problem med mina breda höfter annars, haha. Och väskan är assnygg, gick och pratade om den med Louise igår och hon beställde också den idag =)

Nä, plugga plugga plugga nu. Imorgon fyller syrran år och hon håller på att dö av längtan efter min present :P Hon vet ju vad hon ska få så det är inte så spännande heller, men hon har tjatat om det i typ 1 år. Jag har nämligen fixat bruna linser till henne, med linsvätska + hela kitet.

Vacker

Största snacket just nu handlar om Jessica Simpson's viktökning. Vem orkar bry sig? Hon är ju så vacker att hon kommer vara lika vacker hur mycket hon än väger liksom.


H&M beställning

Det blev det här;


Söndag

Har umgåtts med Louise idag också och kom precis hem. Vi åkte in till Växjö vid 11-tiden och var där i några timmar så vi hann köpa det vi ville köpa, Louise hade hängt undan en kjol och sen hängde hon undan en jeansjacka till mig när hon var där igår. Eftersom alla modenördar i hela Sverige är helt galna i jeansjackor just nu så får man passa på att ta en när man ser att en snygg kommit ut och när vi kom idag var det liksom bara XL kvar haha, Louise hängde undan en XS till mig igår, woho! =) Nu längtar man till vår, åh. Sen är pressen stor på mig att skaffa körkort alltså :P Louise pratar om hur bra det är i sommar om man bara vill åka till Åhus så kan jag köra, ehh jag får nog börja övningsköra mer, jag är 18 om två månader..

Iaf så har jag ett stort prov imorgon, muntligt, som jag måste plugga på som fasiken hela natten :/ Släktingar kommer snart hit och ska fira min syrra som blir hela 16 år imorgon, jag tycker 16 låter stort? Det var inte så länge sedan jag var 16 ju? Haha.

Btw så var filmen med Brad Pitt otroligt dryg, det tyckte både jag och Louise. Skulle aldrig kunna se den 2 ggr iaf haha..

RSS 2.0