Fredag

Haha jag har haft världens roligaste fredag. Vill bara berätta om det sista timmarna innan jag glömmer bort det. Jo, bion var då slut och klockan var rätt mycket och vi skulle börja gå till stationen, det var egentligen typ 50 min tills tåget skulle åka till Hässleholm så vi trodde att vi skulle få sitta ute och frysa hur länge som helst. Men vi hade tur för tåget var redan där =) När vi satt där så kommer det några fulla män (gubbar? haha) precis bakom oss. Sandra som är så himla störd som hon är börjar ju prata med dom direkt och jag och hon är nog stördast när det gäller att vara störda haha. Haha nä jag kommer inte få det här lika roligt alltså :P Men det slutade med att när vi var i Hässleholm så sa jag "ahapp då var vi i Malmö nu då" så jag vet inte om han/dom faktiskt trodde att vi VAR i Malmö (han hade betalat för att åka dit och skulle med ett annat tåg från Hässleholm till Malmö) och han började prata om att han skulle till casinon. Sen började han rota i sin plånbok och jag har ingen aning om vad Sandra pratar och fular sig om men vet ni hur det slutar. Han ger henne 500 spänn? HAHAHA. Plockade ut hundralapp efter hundralapp. Så jävla rolig tågresa haha. Så Sandra delade sen ut pengarna till oss allihopa och jag har nu tjänat en hundring idag :) Hahaha hemska människor..

Sen har jag tjockat mig en massa massa mycket idag. Vi åt buffé på kinarestaurang, sen köpte vi glass och godis till bio haha. Imorgon ska jag och Louise ge oss ut i backen =) Så snön kan få stanna kvar ett tag till. Nä nu orkar jag inte mer, men det har varit en himla trevlig fredag =)

Louise trodde att det skulle bli tråkigt att kolla på mig när jag shoppar så slutar det med att hon köper mer än mig haha ;D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0